Η απάτη του νόμου Κατσέλη, και τα κορόϊδα που εντάχθηκαν σε αυτή την ρύθμιση


Νόμος Κατσέλη και τα κορόιδα:
τι μας λέει εδώ; με την υπογραφή του κάθε δανειολήπτη να ρευστοποιηθεί η δεύτερη κατοικία για να ικανοποιηθούν οι πιστωτές! δεν πιστεύω να κρυώνετε μετά από αυτό; στην υγειά σας κορόιδα! και πόσα δίνατε να μπουν να σας τα πάρουν μήπως 1500 € για αρχή; δηλ τους πληρώσατε να σας πάρουν την περιουσία; άντε βρε στην υγειά σας! και σίδερο στην μέση σας για να αντέχετε …

14449855_163500054098502_7920747662761213388_n

_______________________________

Η απάτη του νόμου Κατσέλη, και τα κορόϊδα που εντάχθηκαν σε αυτή την ρύθμιση

 

__________________________________________________

δείτε επίσης : http://wp.me/p1QIo0-7sB

8223-5

 

This entry was posted in ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Bookmark the permalink.

22 Responses to Η απάτη του νόμου Κατσέλη, και τα κορόϊδα που εντάχθηκαν σε αυτή την ρύθμιση

  1. Ο/Η Μιχάλης λέει:

    Υπαρχουν και αυτοι που δεν εχουν δευτερη κατοικια φιλε, αυτοι δεν ειναι κοροιδα, ειναι απελπισμενοι ανθρωποι και προσπαθουν απο καπου να πιαστουν, για αυτο μην υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων, κανοντας τον εξυπνο.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Θοδωρας λέει:

    Το site σας ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ! Δεν εχετε ιδεα και μονο μαλακιες ξερετε να ποσταρετε!

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η George Andreas Manthopoulos λέει:

    Ο νόμος Κατσέλη προστατευει την πρωτη κατοικία. Οτιδηποτε επιπλέον σε περιουσιακό στοιχειο μπορεί να εκποιηθει. Απο την αρχη ισχυε και αυτο ψηφιστηκε. Πριν που δεν υπηρχε αυτος ο νομος οι τράπεζες μπορουσαν να κατασχουν και να πλειστηριάσουν οτι ήθελαν. Καμμία κοροιδία δέν υπάρχει, τα πραγματα είναι ξεκάθαρα. Διαλέγει και παιρνει κανεις και κινείται όπως επιθυμει. Στην τελικη μια μορφη πτωχευτικού δικαιου είναι. Στην πτωχευση κανονικα σου εκποιουν τα πάντα. Εδω τουλαχιστον μπορεις να σώσεις την πρωτη κατοικια καταβάλλοντας κάποια ποσα αναλογα με τις δυνατοτητές σου. Ξερω άτομα, συγγενεις και φίλους που έχουν σώσει τα σπίτια τους με αυτό τον τρόπο. Ειναι αντιγραφη Γερμανικής νομοθεσιας κατα βαση. Σε όλη την Ε.Ε. υπαρχουν παραπλησιες νομοθεσιες. Ο αρθρογράφος είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ και χρησιμοποιεί έναν τίτλο που δημιουργει λάθος εντυπώσεις. Μηπως προτιμα να μην υπάρχει ο νόμος και να χάνεται και η πρώτη κατοικία?

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η kapagriniou λέει:

      Για να μη χαρακτηρίσουν εσένα οι αναγνώστες ΗΛΙΘΙΟ και ΑΣΧΕΤΟ …ακόμα και ΒΛΑΚΑ… καλο θα ειναι να συμβουλευτείς και κανενα νομικό σύμβουλο περι του θεματος και μετα να χαρακτηρίζεις καποιους που ουτε καν τους ξέρεις.

      Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η George Andreas Manthopoulos λέει:

        Γνωστά όσα γράφει το αρθράκι, γνωστοί και οι καταχρηστικοί όροι των δανείων που στην ουσία τα καθιστούν παράνομα και αυτα και τις συμβάσεις τους! Αυτα τα δεδομένα υποδεικνύουν έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο της ρήξης με τους τραπεζίτες και τον αγώνα για τη συντριβή τους στις δικαστικές αιθουσες! Μόνο που δέν ξέρω πολλούς πτωχευμένους συμπολίτες μας που να μπορουν να ακολουθησουν έναν αγωνα που απαιτεί χρόνο και χρήμα για ανακοπες ΔΠ και για αγωγές προς τους τραπεζίτες! Οσοι χρωστουν πολυ περισσοτερα απο την αξια της περιουσιας τους πάντα θα βλέπουν το νομο Κατσελη σαν ενα σωσιβιο και ειναι δικαιωμα τους αν θελουν να διαθεσουν ακομα και μερος της για να απαλλαγουν απο το υπολοιπο χρεος τους. Ειναι θεμα οπτικης. Ζητω συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, ηταν υπερβολικοι και βιαστικοι αλλα πρέπει ο αρθρογραφος αντι να χαρακτηριζει και αυτος ως κοροιδα χιλιαδες συμπολιτες μας, να λαβει υποψη του και την ελλειψη ενημερωσης που εχουν αλλα και το τρομερο διλημμα του συμβιβασμου με την τραπεζα η την απολυτη ρηξη και πολεμο με αυτη. Κι εγω εχω τεραστια χρεη και καθολου περιουσια, ακομα δεν εχω επιχειρησει να ενταχθω στο νομο αυτο γιατι αντιμετωπιζω με επιφυλαξη τις δικασιμους μετα απο 15 χρονια καθως μεχρι τοτε θα εχει επελθει η εικοσαετης παραγραφη (βασει αστικου κωδικα) των ΔΠ και του χρεους μου που ηδη μετρα αρκετα χρονια. Αν ομως επιταχυνθουν οι διαδικασιες θα το επλεξω και εγω σαν μια λυση να καταβαλω για λιγα χρονια καποιο ποσο και να διαγραφει το υπολοιπο. Ετσι κι αλλιως και με αγωγες για πανωτοκια και καταχρηστικους ορους και να δικαιωνομουν, παλι κουρεμα χρεους θα πετυχαινα και θα περιοριζοταν στα «νομιμα» επιπεδα, αλλα αυτο θα απαιτουσε τεραστιο και πολυχρονο αγωνα και μεγαλα κοστη. Κι εγω έχω μιλησει με «νομικους συμβουλους» που υποστηριζουν ειτε τον ενα δρομο ειτε τον αλλο. Οτι γραφω λοιπον (περαν των ατυχων χαρακτηρισμων τους οποιους ανακαλω) ειναι αποτελεσμα εκτενέστατης ερευνας και παρακολουθησης της πορειας του νομου πριν ακομα και απο την ψηφιση του και μεχρι σημερα με οτι αλλαγες αλλα και με οτι εναλλακτικες υπαρχουν.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Θοδωρας λέει:

        @George Andreas Manthopoulos Συγγνωμη αλλα εσυ εισαι ασχετος εδω. Εγω ενταχθηκα στο Νομο Κατσελη το 2012 και το 2017 γινεται το τελικο δικαστηριο. Απο το 2012 που εγινε δικασιμος σε μονομελες αποφασιστηκε να πληρωνουμε για ολα τα χρεη μονο 150 ευρω το μηνα μεχρι το δικαστηριο. Αυτα τα χρηματα θα αφαιρεθουν απο το τελικο ποσο που θα ορισει το δικαστηριο.

        Μου αρέσει!

  4. Ο/Η gloria aligianni λέει:

    Οτι και να λέτε είστε ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ! Γιατί ελάχιστοι θα επωφεληθούν απ’αυτό το νόμο έκτρωμα που φτιάχτηκε από τραπεζίτες για τραπεζίτες! Αναγνωρίζετε το χρέος και όλα τα παράνομα που περιέχει μια σύμβαση. Οπότε εσείς δεν ξέρετε τι σας γίνεται ή σας έχει παραμυθιάσει ο δικηγόρος.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ο/Η George Andreas Manthopoulos λέει:

      Οταν βλεπουμε ατομα να χρωστουν πχ εκατο χιλιαρικα και τους επιδικαζουν να πληρωσουν δεκα, μονο κορόιδα δεν ειναι! Μηπως να εμπλακουν σε πολυχρονες και δαπανηρες νομικες διαδικασιες αγωγων εναντιων των τραπεζιτων, με αμφιβολο αποτελεσμα για να πλουτισουν καποιοι αλλοι παραμυθατζηδες δικηγοροι?

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η Θοδωρας λέει:

      Ενω εσυ σα μαγκας αμα ερθει η τραπεζα να σου παρει το σπιτι εσυ θα το παιξεις μαγκας. Θα φας τις σφαλιαρες σου και θα κανει τουμπεκι.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η George Andreas Manthopoulos λέει:

        Πρωτον παραπανω με χαρκτηρισες ασχετο λεγοντας μου για τη διαδικασια της δικιας σου δικασιμου! Χαιρω πολυ ρε μεγαλε αυτα τα ξερω ισως και πριν απο σενα και εχω στειλει και στο δικηγορο τη θεια μου και εκανε άκριβως οτι κι εσυ….Δινει εκατο ευρω και αναμενει το 2017 (ευτυχως) για την τελικη δικασιμο, δεν μου λες λοιπον τιποτα καινουριο. Και απο που βλεπεις οτι εγω το παιζω μαγκας? Αυτο καταλαβες? Εγω ειμαι υπερ του νομου και τον θεωρω σωστη επιλογη για καποιον που θελει να σωσει το σπιτι του. Αλλοι εδω μεσα θεωρουν σωνει και καλα κοροιδα οσους επιλεγουν το νομο γιατι τα δανεια εχουν καταχρηστικους ορους και προτιμουν να συγκρουστουν με την τράπεζα. Εγω λεω οτι θελει πολυ χρονο και πολυ χρημα για να κανεις κατι τετοιο ενω με το νομο Κατσελη μπορεις να ωφεληθεις αν χρωστας πολυ περισσοτερα απο οσο η περιουσια σου. Απλα εγω έχω ένα πλεονεκτημα….δεν εχω τιποτα στο ονομα μου οποτε αν ενταχθω θα ενταχθω μονο για την τριετη περιοδο πληρωμων (απο πενταετης που ηταν πριν). Απλα με εχουν αποθαρρυνει οι μακρυνες δικασιμοι αλλα και λογια φιλων μου στελεχων τραπεζων που μου λενε…»μην διανοηθεις να αναβιωσεις παλια χρεη….αστα γιατι το συστημα παει για ολικη καταρρευση» Ειμαι υπο σκεψη….

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Θοδωρας λέει:

        @George Andreas Manthopoulos Βλεπεις απαντηση δικη μου κατω απο σενα? Δηλαδη με μια εσοχη πιο δεξια οπως η δικη σου κατω απο τη δικη μου ? Οχι. Επομενως η απαντηση δεν πηγαινε σε σενα.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η GEORGE λέει:

        Σου απάντησα απο εδω για τα παρακάτω:
        Ο/Η Θοδωρας λέει:
        29 Σεπτεμβρίου 2016 στο 02:16
        0 1 Rate This
        @George Andreas Manthopoulos Συγγνωμη αλλα εσυ εισαι ασχετος εδω. Εγω ενταχθηκα στο Νομο Κατσελη το 2012 και το 2017 γινεται το τελικο δικαστηριο. Απο το 2012 που εγινε δικασιμος σε μονομελες αποφασιστηκε να πληρωνουμε για ολα τα χρεη μονο 150 ευρω το μηνα μεχρι το δικαστηριο. Αυτα τα χρηματα θα αφαιρεθουν απο το τελικο ποσο που θα ορισει το δικαστηριο.»
        γιατι απλά για κάποιο λογο δέν υπάρχει επιλογη «απαντηση» εκει οπου μου απευθυνοσουν. Και οντως μπερδευτηκα και με τη δευτερη απαντηση σου που δεν με αφορουσε. Οπότε κράτα το σκέλος της απάντησης μου που αφορά το δικαστήριο.
        Δέν έχουμε κάποια διαφωνία. Νομίζω πως συμφωνούμε με την αναγκαιότητα του νόμου και με το δικαίωμα στην επιλογή που έχουν οι δανειοληπτες που άλλοι αποκαλούν κορόιδα…

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η kapagriniou λέει:

        Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

        Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

        Μου αρέσει!

  5. Θελω να σας ενημερωσω οτι τα δικαστηρια ειναι αμεσα..τωρα….εντος του ετους που καταθετης την αιτηση…πανε αυτα που υπηρχαν…για πεντε χρονια και μετα….αμεσοτατα….και υπαρχη και το εναντι…οσο για τον κυριο που δεν εχει υποθητικη κατι..η παει στην τραπεζα και πληρωνη το 1/10 και ακομα ποιο κατω με δικηγορο φυσικα.η να περιμενη…ευχαριστω..

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η kapagriniou λέει:

    Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

    null

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η sotos206 λέει:

    Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Η εφαρμογή του «Νόμου Κατσέλη», ως διαδικασία πολιτικής εξαπάτησης, οικονομικού εξανδραποδισμού και κοινωνικής υποδούλωσης των Ελλήνων.

    Μου αρέσει!

  8. Παράθεμα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ» | κ.α.π.α. – Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου

  9. Ο/Η sotos206 λέει:

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ»

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ»

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε