Η »ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ


dikaiosuni-parousa-paron

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή λένε εκείνοι που σκόπιμα αποκρύπτουν την αλήθεια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν στους πολίτες, την δήθεν αμεροληψία των δικαστών μπροστά σε μεγάλα εθνικά ή παγκόσμια σκάνδαλα κι εγκλήματα.

Όμως, η Δικαιοσύνη Παγκοσμίως, όχι μόνο δεν είναι τυφλή, αλλά έχει μάτια μόνο για την εξουσία, μόνο για τους ισχυρούς! Είναι «τυφλά» ερωτευμένη μαζί τους και γι’ αυτό παραβλέπει και δεν τιμωρεί τα παραπτώματα ή τα εγκλήματα που κάνουν.

Μια ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και σε πολλές γωνιές του πλανήτη, βεβαιώνουν, πως οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, δεν ξεχνούν σε ποιους χρωστούν, ποιος είναι ο ρόλος που τους ανατέθηκε όταν «προήχθησαν», πως πρέπει να αντιμετωπίσουν όλους όσους διεκδικούν το δίκιο τους από τους ισχυρούς.

Κι αν οι αδύναμοι πολίτες νοιώθουν μόνο πίκρα για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή.
Έχουν όμως αυτή την δυνατότητα; …..

ksepluma-siemens-xristoforakos

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑ, ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ
_____________________________________
http://wp.me/p1QIo0-7Aa

This entry was posted in ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Η »ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ

 1. Παράθεμα: Η ”ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ — κ.α.π.α. – Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου – sevenepsilonseven

 2. Ο/Η Makhs Anagnwstopoylos λέει:

  «ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΡΑΤΟΣ»
  ( Το να μην τιμωρείται τις εφόσον αδικεί είναι το πρώτον και μεγαλύτερο όλων των κακών).
  ΠΛΑΤΩΝ

  Όπως, συνέβη με την από 26-1-2008 της τραγικής υπόθεσης του τροχαίου ατυχήματος και την άδικη απώλεια του Μοναχογιού;;;;;!!!!! Που ενώ οι εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες φάνηκαν κατώτερες των υποχρεώσεων τους, εκτός των άλλων παραλήψεων τους, στις υποχρεώσεις τους, στέκομε, π.χ όπως, 1) στον Αξιωματικό του Α.Τ Λιδορικίου και στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, που άφησαν άγνωστους πολίτες χωρίς κανένα νομικό περιορισμό, να πάρουν την ίδια μέρα του ατυχήματος το μοιραίο jeep Cherokee, από την θέση του ατυχήματος και να το μεταφέρουν στην Αθήνα, προπαντός για να καλύψουν την αιτία του ατυχήματος, που δεν είναι άλλη από το σπάσιμο στο ημιαξόνιο, 2) Για τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, όπως, στο Κ.Υ Λιδορικίου που δεν υπήρχε βάρδια πληρώματος ασθενοφόρου, και το ΕΚΑΒ που του ζητήθηκε ελικόπτερο αεροδιακομιδής για τον τραυματισμένο Μοναχογιό μου, και, ή υπηρεσία αεροδιακομιδών το αρνήθηκε. Και για όλα αυτά τα αρνητικά και τραγικά που συνέβησαν και που θα ξανά συμβαίνουν (που το απεύχομαι).

  Αλλά, δεν μπορώ να μην στηλιτεύσω και να μην στιγματίσω την κατάπτυστη «διάταξη απόφασης» του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, που αθωώνουν τους εμπλεκόμενους της δημόσιας υγείας, καθώς, πέρα από το καινοφανές επιστημονικό λειτούργημα τους σαν δικαστές, έγιναν ακόμα και «σπουδαίοι γιατροί επιστήμονες» ακόμα και «θεοί», οι οποίοι συμφωνούν με τους εντεταλμένους της δημόσιας υγείας, όπως, καλά έκαναν οι εντεταλμένοι από το ΕΚΑΒ που δεν έστειλε ελικόπτερο, και, όπως ακόμα αναφέρουν, στην κατάπτυστη απόφαση τους και για το Κ.Υ Λιδορικίου, που κι’ αυτό αν είχε ασθενοφόρο πάλι θα ήταν μάταιο, διότι, ο Νίκος δεν θα σωνότανε. Για να συμπληρώσω κλείνοντας, κατά των «επαϊόντων δικαστών», και να τους πω απερίφραστα, και αμείλιχτα, όπως, επόμενο είναι και αυτονόητο όταν επί δύο ώρες συνέχεια κάποιος χάνει αίμα, επόμενο είναι να μην ζήσει, μετά από τον τραυματισμό του.

  Επίσης, για εσάς «κ.κ» « αδέκαστοι και αμερόληπτοι δικαστές» του 18ου Τμήματος: του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, που είστε ταυτισμένοι με την «διδαχή», την συγκάλυψη και τη νοοτροπία των πρώην αμαρτωλών εμπλεκομένων κυβερνήσεων, εφόσον κρίνατε και αποφασίσατε την απαλλαγή όλων των εμπλεκομένων, και, πως όλα έγιναν σωστά και δεν υπάρχουν ενοχές των εμπλεκομένων αστυνομικών υπηρεσιών, και των ιατρικών δημοσίων υπηρεσιών, τότε, υποθετικά σας ερωτώ, εάν σε εσάς προκύψει κάποια υπόθεση τροχαίου ατυχήματος, με το σύνολο των αρνητικών χαρακτηριστικών στοιχείων που προέκυψαν με την άδικη απώλεια του Μοναχογιού μου, τότε, είτε αυτό, σας συμβεί «προσωπικός» είτε στα συγγενικά ή σε προσφιλή σας πρόσωπα, τέτοια παρόμοια υπόθεση όπως με τον Μοναχογιό μου;;;;!!!!! Τότε, σαν αδέκαστοι και έντιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης τι θα κάνετε, θα αποφασίσετε και στη δική σας περίπτωση, όπως, αποφασίσατε με την περίπτωση του Μοναχογιού μου;;;;!!!!!
  Υ/Γ
  Καθώς, γι’ αυτό άλλωστε τα κάθε είδους αδικήματα μείζονος σημασίας πολλαπλασιάζονται με γρήγορους ρυθμούς, επειδή, εκ μέρους της « ελληνικής δικαιοσύνης » υπάρχει η συγκάλυψη αξιόποινων πράξεων με την ατιμωρησία και με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s