Στο ίδιο έργο θεατές


tsiprogidoragiadesΜε αφορμή τους χειρισμούς των τελευταίων ημέρων της κυβέρνησης σε ευρωπαικό και εντος της χώρας επίπεδο μετά λύπης μου διαπιστώνω οτι οδηγούμαστε σε αδιέξοδες και τραγικές καταστάσεις!!

Με λάβαρο η κυβέρνηση τις εξαγγελίες της και χρησιμοποιώντας εντέχνως την καταρακωμένη ψυχολογία του λαού δίνοντας υποσχέσεις που ενω αναπτέρωσαν το ηθικό του για αξιοπρέπεια, για αλλαγή, για καλύτερες μέρες επι της ουσίας το τοπίο είναι θολό και οι μέχρι τώρα ενέργειες της κάθε αλλο παρά αποτελεσματικές μπορούν να χαρακτηρισθούν.

Βρισκόμαστε σ ενα κρίσιμο σημείο οπου απαιτούνται γρήγορες και άμεσες λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας με ξεκάθαρες κινήσεις που όμως δυστυχώς δεν πραγματοποιούνται .
Αντιθέτως παρακολουθούμε την ίδια πολιτική με την προηγούμενη κυβέρνηση και οι κόκκινες γραμμές, ο λογιστικός έλεγχος που έθεταν ,ολα με μιας θαρρείς διαγράφηκαν.

Ακόμη κι αυτή η τοποθέτηση του κ Παυλόπουλου στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας δημιουργεί πολλά ερωτήματα και προβληματισμό όσον αφορά τις προθέσεις τους και το σκεπτικό τους .
Δυστυχώς αισθάνομαι οτι τίποτε δεν θα αλλάξει και οτι βρισκόμαστε ολοι μας στο σημείο μηδέν ακόμη κι αν βρεθούμε εκτος ευρωζώνης κι ευρώ η ουσία είναι οτι δεν υπάρχουν μέτρα στήριξης της οικονομίας ουτε κάποιο πλαίσιο που να επιτρέπει οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη.

Katrin Safirova

________________________

Στο ίδιο έργο θεατές

This entry was posted in ΑΡΘΡΑ. Bookmark the permalink.

1 Responses to Στο ίδιο έργο θεατές

  1. Ο/Η kapagriniou λέει:

    Λές να έχουν κανένα άσσο στο μανίκι κρυμένο ?

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε