ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ BOMBA: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…


52115_161241570567552_2590072_oΣτις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν τη φοροδοτική μου ικανότητα. ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης, φόρος αναπνοής και φόρος ύπαρξης. Η ειδοποίηση απειλούσε με κατάσχεση, κινητής και ακίνητης περιουσίας, που λόγω του μικρού μεγέθους της, ισοδυναμεί με ολική δήμευση, ενώ έδινε την εναλλακτική λύση της ρύθμισης και πληρωμής με δόσεις. Για να επιτευχθεί η ρύθμιση, έπρεπε να υπογράψω ψευδώς και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου, ότι το εισόδημά μου επαρκεί για την αξιοπρεπή μου διαβίωση και ότι περισσεύει ένα μέρος, για την αποπληρωμή των εν λόγω φόρων, κάτι δηλαδή που δεν ευσταθεί.

Στις 30/9/14, ξεκίνησε η Δίκη του Κάφκα με πραγματικά πλέον γεγονότα, δια της κατάθεσης μιας Ανακοπής-προσφυγής 250 σελίδων, που απογυμνώνει πλήρως τις προθέσεις της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, αποκαλύπτοντας ότι στην Ελλάδα έχουν απενεργοποιηθεί σχεδόν στο σύνολό τους τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται από το Σύνταγμά μας και το Διεθνές Δίκαιο. Ότι επιχειρείται η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων, με αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων, ότι επιχειρείται ο περιορισμός του δικαιώματος δικαστικής προστασίας, ο περιορισμός του δικαιώματος της ζωής μας, της ελευθερίας και της περιουσίας, και ότι εν τέλει, επιχειρείται η κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, ενεργοποιώντας το θεμελιώδες δικαίωμα και τη θεμελιώδη υποχρέωση της αντίδρασής μας με κάθε μέσο. Ότι η οριζόμενη δια του άρθρου 120 παρ.2 και 4 ως θεμελιώδης νομική υποχρέωση, όλων των ελλήνων που διαθέτουν πατριωτισμό, αποτελεί μια υποχρέωση ενάσκησης καθήκοντος μέχρι αυτοθυσίας, για την προστασία του Συντάγματος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της πατρίδας και της ελευθερίας. Μια υποχρέωση με αυξημένη νομική ισχύ, που δεν μπορεί να ανακοπεί από καμιά μορφή εξουσίας και καμία διάταξη νόμου.

niki_ΚΑΠΑΘέτοντας έτσι τα πράγματα, το πρώτο στάδιο της «Δικής του Κάφκα με πραγματικά γεγονότα», της δίκης με την οποία προκαλώ σε μονομαχία ως διάδικο το Κράτος, προκειμένου να σχίσω την δημοκρατική του επικάλυψη ανεξαρτήτως του αν κερδίσω ή χάσω, ξεκίνησε καλά. Στις 10/10/14, κέρδισα την προσωρινή διαταγή δια της οποίας η Δικαιοσύνη προστάτευσε την ακίνητή μου περιουσία στο σύνολό της, διέταξε την αναστολή εκτέλεσης όλων των προσβαλλόμενων πράξεων, ούτε μιας ούτε δύο αλλά δέκα, και υποχρέωσε το Υπουργείο Οικονομικών να μου εκδώσει φορολογική ενημερότητα, για κάθε ενδεχόμενη χρήση, κυρίως για λόγους τιμής. Πλέον είμαστε φορολογικά ενήμεροι, εγώ και η εφορία, ως προς το γεγονός ότι η μάχη άρχισε, και ότι το πρώτο δηλητηριώδες βέλος μου χτύπησε τη Λερναία Ύδρα κατ’ ευθείαν στην καρδιά.

Η αναμονή, που ομολογουμένως θα μας ταλαιπωρήσει, αυξάνοντας όμως σταδιακά τη γοητεία της Νίκης, θα διαρκέσει όσο διαρκούν τα σπαρταρίσματα. Προς το παρόν είμαστε λίγοι, ο εμψυχωτής Αλκαίος Ιωάννης, οι νομικοί, Θανάσης Αλαμπάσης, Γεώργιος Κόκκας, Μαριέλλα Κοσμίδου, η Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου, η Ελένη Βνάτσιου, ο Σωτήρης Τηγανίτας, σκόρπιος Λαός που οι σκοτεινές δυνάμεις του έκλεισαν το στόμα, αλλά σύντομα θα γίνουμε πολλοί, για να απολαύσουμε την αποξήλωση του γόρδιου δεσμού με τον οποίον η εξουσία νόμισε ότι θα μας δέσει.

 

arxi-egrafou

aitima

telos-egrafou

214586324562415 21458632456241524562

 

Ιωάννης Αλκαίοςκ.α.π.α.

____________________________

http://anasfalistoi-oaee.gr/?p=360

http://wp.me/p1QIo0-79S

This entry was posted in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΡΑΣΕΙΣ, Κ.Α.Π.Α.. Bookmark the permalink.

7 Responses to ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ BOMBA: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…

 1. Παράθεμα: SOS! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…( ασφαλιστικά μέτρα) | ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

 2. Παράθεμα: SOS! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…( ασφαλιστικά μέτρα)TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | TEΛ

 3. Ο/Η Παναγιώτης Ιχνηλάτης λέει:

  Για όποιον δεν κατάλαβε τι έγινε, εξηγώ με λίγα λόγια:
  Χρωστάς χρήματα στο κράτος όχι γιατί καρπώθηκες κάποιο αγαθό ή κάποια υπηρεσία που ζήτησες και άρα πρέπει να την εξοφλήσεις, αλλά γιατί έτσι αποφάσισε κάποιος / κάποιοι.
  Έγραψε λοιπόν ένα χαρτί με το οποίο σου ζητά να πληρώσεις ένα χρηματικό ποσό, του κοπάνησε και μία σφραγίδα, και έτσι εσύ αμέσως έγινες χρεοφειλέτης, άσχετα αν έχεις ή δεν έχεις να πληρώσεις. Να κόψεις το λαιμό σου!

  Από εκεί και πέρα έρχεσαι αντιμέτωπος με τον μηχανισμό της δικαιοσύνης λες και είσαι κακοποιός. Σε απειλούν πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο τρόπο, ποντάροντας στην ψυχολογία σου και στην άγνοια των δικαιωμάτων σου τα οποία δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις, θεωρώντας καλόπιστα από συνήθεια ότι αυτά που σου ζητούν οφείλεις ηθικά και νομικά να τα πληρώσεις.

  Αυτή η κίνηση που έγινε από την ομάδα κ.α.π.α. ανέστειλε τις εχθρικές διαδικασίες του κράτους εναντίον (εκείνου) του πολίτη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

  Τι σημαίνει αυτό;
  Ότι αν το εισόδημά σου είναι κάτω από 7.000€ κατ άτομο στην οικογένεια (28.000 για 4μελή οικογένεια) και κάνεις αίτηση αναστολής εκτέλεσης, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση (3-4 χρόνια), δεν χρωστάς τίποτα στο κράτος από ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης …
  Αυτομάτως δικαιούσαι φορολογική ενημερότητα … Το ‘πιασες ή όχι ακόμα;

  Την αίτηση αναστολής πρέπει να την κάνουν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το κράτος, δηλαδή δεν τους δίδει ενημερότητες, τους απειλεί με κατασχέσεις κλπ… Η νομοθεσία σε προστατεύει, αρκεί να ξέρεις πώς θα το ζητήσεις από την δικαιοσύνη. Το ‘πιασες κι αυτό ή όχι;

  Τα δικαιολογητικά / προϋποθέσεις για την ανακοπή θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες. Επίσης γίνονται προσπάθεια από την ομάδα κ.α.π.α. να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα (παράβολα και αμοιβή δικηγόρου) για να μην είναι έρμαιο ο κάθε φουκαράς στα δόντια κακόβουλων δικηγόρων. Περισσότερα σε λίγες μέρες.

  http://pathitiki-antistasi.blogspot.gr/2014/10/bomba.html

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η kapagriniou λέει:

  Αλκαιος Ιωαννης
  ————————————-
  Τις τελευταίες μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα δικόγραφο γραμμένο από μη νομικό, που εν τέλει αποκαλύφθηκε ότι ήταν περιθωριακός, καλλιτέχνης, ποιητής ή κάτι τέτοιο, αλλά τελείως τυχαία ή απόλυτα μεθοδευμένα κέρδισε σε πρώτη φάση τον διάδικο, που δεν ήταν κάποιο τυχαίο άτομο αλλά το πρόσωπο μιας αυτοκρατορικής εξουσίας, που δεν εμφανίστηκε καν λόγω του ότι βρέθηκε απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει έναν νέο τρόπο σκέψης.

  Πρόκειται για μια εκδήλωση της ποίησης στην εποχή της εκποίησης που έγινε δικόγραφο, και συνεχίζει τη μεταμόρφωσή της μέχρι την τελική της δικαίωση. Διότι ανέκαθεν, η ποίηση ήταν άμεσα συνυφασμένη με την ελευθερία και λειτουργούσε ως τρόπος διεκδίκησής της. Αυτό που παραμένει σταθερό είναι ότι οι ποιητές βάζουνε πάντα κόκκινες γραμμές ορίζοντας σαφώς τα όρια της ελευθερίας τους, επιτυγχάνοντας ποικίλους τρόπους υπεράσπισής της. Έτσι, ο στίχος κάποτε γράφεται με την πένα, κάποτε με το αίμα και αν απειληθεί η αυθεντικότητά του, μεταμορφώνεται σε Κύκνειο Άσμα με τα όπλα, εξισώνοντας την αξία του θανάτου, με την αξία της ζωής σε ένα πεδίο σταθερά ιδανικό και απόλυτο. Η αξία της ποίησης παραμένει σταθερή, ανεξαρτήτως των χρησιμοποιούμενων μέσων, και χάνεται μόνον αν αποσυντονιστεί από το πνεύμα της ελευθερίας.

  Μου αρέσει!

 5. Παράθεμα: Επιτέλους, Θα σταματήσουμε να είμαστε γιαλαντζί επαναστάτες;;; Θα συμπορευθούμε να κόψουμε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ «

 6. Ο/Η katerina kontesopoyloy λέει:

  kai egv mazi sas

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s