ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.


Καλησπέρα στους φίλους και στις φίλες! Στις 7/12/2018 ημέρα παρασκευή στο ΣΤΕ εκδικαζόταν η υπόθεση του μακεδονικού ζητήματος ένα από τα ποιό μεγάλα γεγονότα των τελευταίων ετών για την χώρα μας και για το μέλλον της και το μέλλον μας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη όσο επιτρέπονταν να είναι με μερικούς αναγκαστικά όρθιους, ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί ως τις 12:30 περίπου το μεσημέρι με μια μικρή 10άλεπτη διακοπή λόγο θορύβου που υποτεθείτε προκάλεσαν οι ακροατές του δικαστηρίου και ενόχλησαν τους Δικαστές του ΣΤΕ, αυτή λοιπόν την ημέρα δικαζόταν δύο αιτήσεις που έγιναν από:
1) α) της μη κερδοσκοπικής εταιρίας με την Επωνυμία: “Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου – κ.α.π.α.” με έδρα το Αγρίνιο, όπως Νόμιμη διαχειρίστρια Βνάτσιου Ελένη και β) τον Κ. Γεώργιο Κόκκα Δικηγόρο με τα δύο κινήματα όπου εκπροσωπεί “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας (Ε.Κ.Α.Δ)” και “Δημοβούλιο Πολιτών” .
2) Πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων μακεδόνων με αρκετούς που παρευρέθηκαν εκεί από το συγκεκριμένο σύλλογο και προπάντων τον Γεώργιο Τάτσιο.

Πρόεδρος Δικαστηρίου ήταν η κ. Αικατερίνη Σακελαροπούλου και η εισηγήτρια Χρυστοφορίδου Αικατερίνη. Αφού λοιπόν εκφώνησε η εισηγήτρια την εισήγησή της που δεν την άκουσε κανένας μέσα στην αίθουσα, γιατί μικρόφωνα δεν υπήρχαν, αλλά προφανώς φοβόταν μην της κλέψουμε την φωνή, μετά από μία ώρα διαβάσματος αυτής της “κουφής” εισήγησης, η πρόεδρος της αίθουσας έδωσε χρόνο 20 λεπτά στον κάθε δικηγόρο να πει τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα, μίλησαν οι δύο δικηγόροι πρώτα των παμακεδωνικών η μία εκ αυτών ήταν η κ. Μαρούπα η οποία αφού σπατάλησε 10 λεπτά να κάνει υποδείξεις στους δικαστές πως να κάνουν την δουλειά τους και έπειτα αναφέρθηκε στο θέμα με πάθος ως φαίνεται, στο τέλος τα κλώτσησε όλα δηλώνοντας ότι αυτή σαν δικηγόρος είναι “αναρμόδια” δηλ δεν είναι εξειδικευμένη για διοικητικό δικαστήριο όπως ήταν αυτό!
Έπειτα κάνανε το εν λόγο διάλειμμα οι δικαστές και όταν επανήλθαμε στην αίθουσα μίλησε ο κ. Γεώργιος Κόκκας που εκπροσωπούσε ως δικηγόρος την κ.α.π.α. καθώς την ΕΚΑΔ και το Δημοβούλιο, αρκετά εμπεριστατωμένη άποψη στο χρόνο που διέθετε φυσικά μιας και ήταν λίγος για όλους τους δικηγόρους για τόσο σοβαρό θέμα που ήταν το μακεδονικό! Έπειτα πήραν το λόγο η υπεράσπιση του δημοσίου που εκπροσωπούνταν από δύο άτομα (30 λεπτά έκαστος ), αναρωτιέμαι τι έλεγαν μιας και ήταν ασυνάρτητα πράγματα. Όταν τέλειωσε η πρώτη λοιπόν εκπρόσωπος γυρίζει πίσω το κεφάλι της και σε κάποιον έκανε νόημα ότι όλα καλά και κάτι τέτοιο, όλος τυχαίος σε αυτήν τη μεριά και το οκ που έκανε η εκπρόσωπος ήταν ο Γ. Τάτσιος, έπειτα αφού τέλειωσε και η δεύτερη εκπρόσωπος η πρόεδρος έδωσε διορία για την κατάθεση προτάσεων στις 13/12/2018, όπου και θα κατατεθούν τότε οι προτάσεις αυτές, έτσι τέλειωσε αυτό το δικαστήριο!
Την ώρα που έφυγαν οι δικαστές μας πλησιάζει ο Γιώργος Τάτσιος και μας ζήτησε το λόγω γιατί καταθέσαμε αίτηση εμείς δηλ εγώ ως Βνάτσιου Ελένη και ο κύριος Γεώργιος Κόκκας, τότε του είπα ότι από που και ως που απαγορεύει και ποιός είναι αυτός και ποιά η σκοπιμότητά του να κατατεθεί μόνο η δικιά του αίτηση και κανενός αλλουνού τότε άρχισε να φωνάζει σαν υστερικός -ποιός ξέρει πόσα άρπαξε από τον σόρος ή από άλλον να μην γίνει αυτή η δίκη ποτέ και εγώ και ο κόκκας του χαλάσαμε την σούπα – άρχισε λοιπόν επίθεση προς το άτομό μου να μου λέει φτου σου κ.λ.π φυσικά εννοείτε αντέδρασα όπως ήταν φυσικό! Αλήθεια Τατσιέ πόσα πακέτα πήρες για να προδώσεις τον ελληνικό λαό και τα συλλαλητήρια και όλους τους Έλληνες και δεν ήθελες να γίνει αυτή η δίκη ποτέ; ο Γκοτσιάς πήρε 50 εκατομμύρια εσύ πόσα πήρες για να στήσεις όλο αυτό; λέγε έχουμε συνηθίσει σαν λαός τους προδότες δεν μας προκαλεί εντύπωση πλέον καμία!

Θα ακολουθήσει σχετικό κείμενο από αύριο και έπειτα με τα γεγονότα από την αρχή των συλλαλητηρίων έως και σήμερα όλα δημόσια και ότι θέλει ας γίνει γεγονότα ονόματα τα πάντα και όποιος αντέξει!

ΕΛΕΝΗ ΒΝΑΤΣΙΟΥ

___________________________
https://wp.me/p1QIo0-cNH

This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Κ.Α.Π.Α., ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s