Πρωτοφανής ομολογία εσχάτης προδοσίας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη


oxi-62

Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δόθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου στις 7 Ιουλίου 2016, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ομολογεί τέλεση εσχάτης προδοσίας.
Η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε μεν, αλλά με λογοκριμένο το σημείο της ομολογίας, έφτασε δια πολλών βασάνων στα χέρια μας, η οποία θα αποτελέσει, φυσικά, ένα από τα πολλά δικογραφικά στοιχεία όταν θα τους καθίσουμε στο «σκαμνί».

Ο Μεϊμαράκης, σε άσχετη ερώτηση του δημοσιογράφου, άρχισε να διηγείται τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ του δημοψηφίσματος.
Ξεκινώντας, αποκαλύπτει ότι όλα τα κόμματα παρασύρθηκαν από τις δημοσκοπήσεις και ανέμεναν ότι θα ο λαός θα ψήφιζε ΝΑΙ με πολύ μεγάλη διαφορά (άνω του 60%). Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι στην αρχή ήταν υπέρ της αποχής από το δημοψήφισμα, όμως τελικά αποφάσισαν να συμμετάσχουν διότι όλοι οι δημοσκόποι προέβλεπαν μεγάλη διαφορά υπέρ του ΝΑΙ.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, και ο ίδιος ο Τσίπρας παρασύρθηκε από τους δημοσκόπους. Πίστευε ότι θα βγει το ΝΑΙ και θα του λύσει τα χέρια. Γι’ αυτό εξ άλλου και έκανε το δημοψήφισμα, για να πάρει το ΝΑΙ που ήθελε και να έχει το πολιτικό άλλοθι της άνευ όρων υποταγής.

Έλα όμως που βγήκε το ανάποδο; Πράγματι, λέει, έχει δίκαιο ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου, που λένε ότι όταν πήγαν στο Μαξίμου τον είδαν σκυθρωπό και δεν ήξερε τι να κάνει. Διότι του βγήκε το ΟΧΙ. Και μάλιστα ψηλά!

Ακούστε τι λέει ο Μεϊμαράκης στη συνέχεια: «Και πρέπει να σας πω ότι εκείνη την ημέρα, όλες οι ηγεσίες, είχανε και ψυχολογικά, αν θέλετε, καταρρεύσει και πολιτικά». Προσέξτε δήλωση. ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ! Ποιοι ήταν εκείνο το βράδυ εκεί μέσα; Οι πάντες. Και ο Κουτσούμπας! Και όλοι αυτοί προσπαθούσαν να βρουν μια άκρη με το αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει όλο τα παρασκήνιο μετά την παραίτηση Σαμαρά. Πως ανέλαβε εκείνος την ηγεσία της ΝΔ, πως έπρεπε μέσα σε εκείνες τις κρίσιμες ώρες να πάρουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «σημαντικές αποφάσεις», να έβρισκαν μια λύση ώστε το ΟΧΙ να το μετέτρεπαν σε ΝΑΙ. [προσέξτε εδώ πως χασκογελάει με το «κατόρθωμά» τους να αντιστρέψουν την λαϊκή ετυμηγορία].

Συνεχίζει εκθειάζοντας τον «πολύ θετικό ρόλο» του προέδρου της Δημοκρατίας, που επικοινωνούσε λέει και με το εξωτερικό και τους «θεσμικούς παράγοντες» της Ε.Ε. (προφανώς για να πάρει τις εντολές του) Επικοινώνησε, λέει, και ο ίδιος με «πολλούς ευρωπαϊκούς παράγοντες», οι οποίοι τον έπεισαν ότι έπρεπε να αναλάβει εκείνη την δύσκολη ώρα. [προσέξτε, ο μέγας δημοκράτης, πως χαρακτηρίζει «δύσκολη ώρα» όταν ο λαός αποφασίζει αντίθετα με τα κελεύσματα των ξένων «πατρώνων» τους.]

Προσέξτε τι άλλο αποκαλύπτει ακόμα. Είχε, λέει, την διαβεβαίωση εκείνων των εξωχώριων «θεσμικών παραγόντων», ότι θα προχωρούσαν σε σύσκεψη αρχηγών, στην οποία θα συμφωνούσαν για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Αντιλαμβάνεστε τι λέει ο τύπος; Την σύσκεψη των αρχηγών την πρόσταξαν τα ξένα αφεντικά, με ρητή εντολή να μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, παρά και ενάντια στην απόφαση του λαού.

Αν όλα αυτά δεν συνιστούν ομολογία εσχάτης προδοσίας, τότε τι άλλο είναι; Όχι μόνο δική του.Όχι μόνο του Τσίπρα. ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!!! Συμπεριλαμβανομένου και του Κουτσούμπα! Διότι, ναι μεν αποχώρησε κάποια στιγμή ο Γ.Γ. του ΚΚΕ –αυτό προφανώς επέτασσε ο ρόλος του- όμως δεν όφειλε να αναδείξει όλη αυτή την ιστορία; Κι εκείνος εκεί μέσα ήταν όταν τους έπιασε όλους σύγκρυο με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. –«Είχανε όλοι και ψυχολογικά καταρρεύσει και πολιτικά», κατά την διατύπωση του Μεϊμαράκη-Τίποτα δεν είδε ο κ. Κουτσούμπας; Τίποτα δεν άκουσε;

Τώρα εξηγείται και η πρεμούρα του ΚΚΕ με το άκυρο ψηφοδέλτιο που καλούσε τους οπαδούς του να ρίξουν στην κάλπη. Ήθελαν κι εκείνοι να αφαιρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΟΧΙ από το αποτέλεσμα.Τελικά, ξεκαθαρίζουν όλα. Όλοι τους ΝΑΙ ήθελαν!!!

Και κάτι τελευταίο. Αυτό το απόσπασμα που θα ακούσετε τώρα, δεν μεταδόθηκε ποτέ. Λογοκρίθηκε από τον Χατζηνικολάου, βέβαια όχι ερήμην του Μεϊμαράκη. Και πολύ λογικό. Ήταν ποτέ δυνατόν να δημοσιοποιηθεί ποτέ αυτή η σαφέστατη ομολογία ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;
Ο Διάβολος όμως, έχει κοντά ποδάρια, που λέει και ο λαός μας. Να που διέρρευσε αυτό το απόσπασμα και τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν.

 

Του Γιώργου Ιεροδιάκονου

(Μέλος της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ. – Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο)

https://anapoda.news/2016/11/protofanis-omologia-esxatis-prodosias-apo-ton-baggeli-meimaraki/

___________________________________

ΕΙΝΑΙ …. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ….. !!!!!!!!!!  (κ.α.π.α.)

prodotes-oloi

___________________________________
http://wp.me/p1QIo0-7GZ

This entry was posted in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to Πρωτοφανής ομολογία εσχάτης προδοσίας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

 1. Ο/Η kapagriniou λέει:

  Η παράσταση – παρωδία της αριστεράς έλαβε τέλος. Επί πέντε μήνες ο $ύριζα έκανε ότι διαπραγματευόταν, ενώ στην ουσία έβαζε όλες τις προϋποθέσεις για την υπογραφή του τρίτου και πιο αιματηρού μνημονίου. Στην διάρκεια αυτών των μηνών έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να δημιουργηθούν οι συνθήκες ασφυξίας που ο ίδιος κατήγγειλε.
  Απορρόφησε τα αποθεματικά των ταμείων, έδωσε 17 δισ. ευρώ στους διεθνείς τοκογλύφους, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Έστειλε πίσω οικειοθελώς άλλα 11 δισ. ευρώ και έκανε τα πάντα, ώστε να οδηγηθεί η χώρα στα όρια της κατάρρευσης και να κλείσουν οι τράπεζες.
  Πρόδωσαν το Υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού
  Υπό συνθήκες πανικού, με κλειστές τράπεζες και τα κανάλια να λυσσομανάνε, έθεσε στον Ελληνικό Λαό το ερώτημα αν αποδέχεται ή όχι το μνημόνιο των τοκογλύφων. Ο Τσίπρας έλπιζε ο Λαός να λυγίσει και να υποταχτεί μόνος του, ώστε να μην επωμιστεί το πολιτικό κόστος. Το ομολόγησε, άλλωστε, και ο ίδιος όταν στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας:
  «Σήμερα η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις μας, αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να τη δεχθούμε, αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει να απελευθερωθεί από αυτήν την αδιέξοδη πορεία.»
  Ο Λαός, Υπερήφανα, γύρισε την πλάτη του στην τρομοκρατία, απορρίπτοντας τις προτάσεις Γιούνκερ, με τον συντριπτικό ποσοστό του 61,3%. Και την επόμενη μέρα αυτό το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από τους πολιτικάντηδες, οι οποίοι σε κλειστό Συμβούλιο αποφάσισαν να δώσουν γη και ύδωρ στους «δανειστές».
  Παρέδωσαν την Ελλάδα στους ξένους – Υποθήκευσαν την Πατρίδα μας!
  Το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής ήταν ένα πραγματικό ΣΟΚ για όλους τους Έλληνες. Το μέγεθος της προδοσίας πρωτοφανές. Ο Ελληνικός Λαός είχε πει ΟΧΙ στις προτάσεις Γιούνκερ και ο Τσίπρας τις υπέγραψε. Αισχρά, αιματηρά μέτρα που πλήττουν ένα Λαό, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κατάσταση απελπισίας.
  Πολύ περισσότερο, έβαλαν υποθήκη την ίδια τη χώρα μέσω ταμείου το οποίο θα εδρεύει στην Ελλάδα, αλλά θα εποπτεύεται απευθείας από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η Ελληνική Γη, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι υποδομές του Ελληνικού Κράτους μπορούν πλέον να κατασχεθούν άμεσα από τους τοκογλύφους.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s