Προσοχή στη σπέκουλα με το μπουρκίνι


550_334_16025

1. Για Brexit και «μεταναστευτικό» έκανα στις 15/5/2016, εδώ στον τοίχο μου, τις παρακάτω ενδιαφέρουσες σκέψεις: «Οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές δεν σταμάτησαν λόγω της συμφωνίας Τουρκίας – ΕΕ. Οι ροές περιορίστηκαν λόγω του βρετανικού δημοψηφίσματος, σε μια προφανή παρασκηνιακή προσπάθεια άσκησης πίεσης του διεθνούς παράγοντα προς την Τουρκία, ενόψει του κρίσιμου για την Ευρώπη ενδεχόμενου Brexit. Αν το δημοψήφισμα στην Βρετανία γίνει με καραβιές προσφύγων και μεταναστών να κατακλύζουν το ευρωπαϊκό (ελληνικό) έδαφος, αυτό θα επηρεάσει αρνητικά το βρετανικό εκλογικό σώμα υπέρ ενός σαρωτικού Brexit. Ένας από τους κύριους λόγους που οι βρετανοί πάνε σε δημοψήφισμα είναι η εσωτερική οικονομική μετανάστευση εντός ΕΕ. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν την ευαισθησία των βρετανών ψηφοφόρων στο πρόβλημα της εκτός Ευρώπης λαθρομετανάστευσης υπό το κάλυμμα του προσφυγικού. Συνεπώς, αναμένω ότι μέχρι τον Ιούνιο οι ροές από την Τουρκία προς την Ελλάδα θα μηδενιστούν, προφανώς στα πλαίσια των πιέσεων που ασκούνται στην Τουρκία μέσα από τα κανάλια της μυστικής διπλωματίας, και των ανταλλαγμάτων που η Τουρκία λαμβάνει για να παγώσει *προσωρινά* τις ροές. Ο ξαφνικός μηδενισμός των ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, επιβεβαιώνει πλήρως την αρχική μου εκτίμηση, ότι οι ροές είναι απολύτως κατευθυνόμενες από το βαθύ τουρκικό κράτος (μυστικές υπηρεσίες και παρακράτος). Η αναστολή των ροών από την Τουρκία (έως την ημερομηνία του βρετανικού δημοψηφίσματος) επιβεβαιώνει επίσης το μύθο των διακινητών. Ενόψει του βρετανικού δημοψηφίσματος τα ευρωπαϊκά εξωτερικά ελληνικά σύνορα ευπρεπίζονται – φορούν τα καλά τους, για να πειστεί ο βρετανικός λαός να ψηφίσει υπέρ της παραμονής. » Αυτά μέχρι το βρετανικό δημοψήφισμα.

2. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα οι ροές άρχισαν και πάλι να κατευθύνονται από την Τουρκία στην Ελλάδα. Μεθοδικά και με σύστημα. Σε απόλυτη συνεννόηση του τουρκικού κράτους με το ελληνικό.

Αύξηση σε ποσοστό 76% παρουσιάζουν οι προσφυγικές ροές στο Ανατολικό Αιγαίο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από αυτό. Ξεπέρασαν τους 10.000 οι εγκλωβισμένοι μετανάστες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου – Σχέδιο για μεταφορά προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα.

[Υπενθυμίζω τον πυρήνα του «προσφυγικού: Δεν είναι ούτε αυθόρμητες ούτε τυχαίες προσφυγικές ροές. Είναι ΝΟΜΙΜΗ και ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ μετεγκατάσταση προσφύγων από την Τουρκία στην Ελλάδα, από πράξεις των ελληνικών κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου και Σύριζα-Ανελ, κατόπιν συνεννόησης του τουρκικού κράτους με το ελληνικό. Εδώ θα βρεις την ουσία του προσφυγικού ζητήματος (κλικ εδω), για την οποία (ουσία) άχνα δε βγάζει το ένοχο ελληνικό σύστημα εξουσίας]

Θέλω τώρα την προσοχή στο παρακάτω

3. Τούρκος δικαστής ζητά πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. Ο τούρκος δικαστικός εντοπίσθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελένης της Χίου, στις 6:00, σε μικρή πλαστική βάρκα, στην οποία επέβαιναν άλλοι έξι *πρόσφυγες* από τη Συρία. Στους λιμενικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε αμέσως την ταυτότητά του και ενέφερε ότι επιβιβάσθηκε στη βάρκα από ακτή νότια του Τσεσμέ στην τουρκική χερσόνησο της Ερυθραίας. Ο τούρκος δικαστικός, ο οποίος, όπως δηλώνει, διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν εισήλθε προχθές παράνομα στην Ελλάδα και ζήτησε πολιτικό άσυλο από τις λιμενικές Αρχές, αναφέρει η Ημερησία.

Προκύπτει από τα παραπάνω ότι,

α) Δεν υπάρχουν παράνομοι διακινητές – οι ροές είναι απολύτως ελεγχόμενες από το βαθύ τουρκικό κράτος (μυστικές υπηρεσίες και παρακράτος)

β) ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΆ ΠΑΡΆΛΙΑ και ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΈΣ ΘΑΛΆΣΣΙΕΣ ΟΔΟΙ ΦΥΛΆΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ, ΤΌΣΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΎ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΏΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ. Μετά από το περιστατικό των 8 στασιαστών που διέφυγαν με στρατιωτικό ελικόπτερο ζητώντας πολιτικό άσυλο στην Αλεξανδρούπολη, τα κομάντα των Μπορντό Μπερελί που, μετά την αποτυχία τους να συλλάβουν/σκοτώσουν τον Ερντογάν, προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα από προσφυγικά θαλάσσια περάσματα, και μετά και το τελευταίο περιστατικό με τον τούρκο δικαστή που πέρασε στην Ελλάδα σε μικρή πλαστική βάρκα, στην οποία επέβαιναν άλλοι έξι *πρόσφυγες* από τη Συρία, είναι σαφές ότι ΔΕΝ ΠΕΡΝΆ ΚΟΥΝΟΎΠΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ) ΔΊΧΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΊ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΆ.
Τα κατευθυνόμενα εξ ανατολών μπουρκίνια στόχο έχουν την πολιτισμική και δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδας. Εκτελείται τουρκικό σχέδιο εκτροπής με σκοπό την πλήρη αποσταθεροποίηση της χώρας. Αν κάποιοι εμφορούνται από τα αγνά ιδανικά του πασιφισμού και διεθνιστικού αλτρουισμού, φρονιμότερο θα ήταν η αλληλεγγύη τους να αγκαλιάσει τα μπουρκίνια του κόσμου όλου (ενδεικτικά μπουρκίνια από τις χώρες του Μάγκρεμπ, από τη Λιβύη, από το Σουδάν, κ.ά) *εκτός* από τα κατευθυνόμενα από την Τουρκία στην Ελλάδα μπουρκίνια. Δεν παρέχουν τις καλύτερες στην Πατρίδα υπηρεσίες.

 

Θανάσης Αλαμπάσης

___________________________

http://wp.me/p1QIo0-7z7

Advertisements
This entry was posted in ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s