Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.


reason-isis-usa
Το πρόβλημα δεν είναι οι φασίστες ούτε οι λαθρομετανάστες αλλά εκείνα τα πληρωμένα τσιράκια από τον Ιμπεριαλισμό που χωρίζουν τους Έλληνες σε φασίστες και αντιφασίστες, για να σκοτώνονται οι Έλληνες μεταξύ τους και οι Ιμπεριαλιστές να κάνουν τις χρυσές δουλειές αγοράζοντας λιμάνια, αεροδρόμια, βιομηχανίες, γη και ύδωρ !
Και μόλις αγοράσουν τα πάντα ετοιμάζουν και μπόλικο φθηνό εργατικό δυναμικό με τους κατοίκους των χωρών της Ασίας και της Αφρικής, τους οποίους μας τους φέρνουν ως πρόσφυγες, και όμως δεν είναι πρόσφυγες είναι εργάτες για κάθε δουλειά, εργάτες για ξεφτιλισμένο μεροκάματο, εργάτες που θα δουλεύουν για να περνάει καλά η ΕΛΙΤ, των πολιτικών, των δικηγόρων, των γιατρών και των πουτσοδημοσιογράφων !!!

Είναι εργάτες και για τις οικοδομές, και για τις αγροτικές δουλειές και για τρομοκρατικές ενέργειες κάνουν για όλα, διότι εκείνοι νομίζουν ότι με όσα τους πει ο Ιμάμης υπηρετούν τον ΑΛΛΑΧ που θα τους χαρίσει τις άπειρες παρθένες, αλλά ο Ιμάμης ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός ΑΛΛΑΧ εν τη γη, που δεν χαρίζει παρθένες αλλά υποσχέσεις για τις οποίες δεν θα απολογηθεί σε κανέναν μετά θάνατον !!!
Ο Ιμάμης ξέρεις πολύ καλά τον Ιμπεριαλιστή κεντρικό Ιουδαίο Τραπεζίτη που είναι ο πραγματικός…. ΑΛΛΑΧ !!!

κ.α.π.α.

_______________________

http://wp.me/p1QIo0-7yO

This entry was posted in ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, Κ.Α.Π.Α., ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.

  1. Παράθεμα: Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”, ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. — κ.α.π.α. – Κίνηση Ακομμάτιστων Πολι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s