ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ


10351015_637828596370951_3697985928347769590_nTα σύνορα μας δεν έκλεισαν τυχαία , ούτε οι πρόσφυγες στοιβάζονται μιλιούνια στην χώρα μας που τείνει να γίνει χώρος ξένων. Όλα αυτά έγιναν βάσει σχεδίου για την διάλυση του κράτους έθνους που τέθηκε σε σταδιακή εφαρμογή εδώ και χρόνια και τώρα είναι στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης . Η Χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια έχει ένα φαύλο πολιτικό σύστημα , της ψευτοδοκρατιας , όπου η πολιτική εξουσία ήταν και είναι διεφθαρμένη μέχρι τα μπούνια . Οι θεσμοί απατηλό σκηνικό , βλέπουμε συνέχεια νόμους εξυπηρέτησης συμφερόντων ,σε βάρος του λαού . Οι εκλογές παρωδία , ξεγελούν τον λαό με ψεύτικα ανεφάρμοστα τύπου Πύθιας προγράμματα , με τελευταίο παράδειγμα την ανατροπή της θέλησης του λάου από ΟΧΙ σε ΝΑΙ !!!!!.

Το κοινοβούλιο ( Μάλλον κυνοβούλιο ) όργανο αντιλαϊκών συμφερόντων με σχεδία νόμων και εντολές από το εξωτερικό !!!!!! Όι πολιτικοί …ανενδοίαστη συντεχνία …. Τα κόμματα κερδοσκοπικές επιχειρήσεις ,που με νόμους χρεώνουν τις ζημιές τους στον λαό!!!!!!! Το κλεπτοκρατικο αυτό σύστημα λειτούργησε τέλεια με στημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Αποβλάκωσης του λαού , που τον έφερε , εδώ και χρόνια σε κατάσταση αφιονισμού , για να μην μπορεί να αντιδράσει . Έτσι η εξαχρειωμένη εξουσία , σιγά ,σιγά έγινε πειθήνιο όργανο των οικονομικών συμφερόντων και σήμερα έχει φτάσει στο σημείο , να παραδώσει ολόκληρη την κρατική περιουσία σε εγχώριους και ξένους κεφαλαιούχους !!!!! και ετοιμάζετε για την παράδοση της παιδείας , υγείας ,πρόνοια και την κατάργηση , του συνδικαλισμού για να σπρώξει τους εργαζόμενους στο περιθώριο της ζωής – στην δουλεία .

Όλα αυτά που βιώνει ο Ελληνικός λαός φανερά εδώ και πέντε χρόνια είναι απόρροια αυτών των σχεδιασμένων πολιτικών με αυτούς τους πολιτικούς. Άρα ,ο λαός για σωθεί, πριν γίνει δούλος πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και μαζικά για την αναστήλωση της πραγματικής δημοκρατίας με την συμμέτοχη του ιδίου στην διαχείριση των κοινών και τον άμεσο , και με διαφάνεια έλεγχο των κυβερνώντων και την λογοδοσία των αξιωματούχων της εξαχρειωμένης εξουσίας . Αν δεν αντιδράσει τώρα …..το τελευταίο στάδιο θα ολοκληρωθεί σύντομα και τότε ….. κάποτε θα λένε ότι σε αυτό το μέρος ζούσαν οι Ινδιάνοι της Ευρώπης.

Kassandrinos Xristos – Facebook

 

____________________________

http://wp.me/p1QIo0-7xA

This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s