Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.


998d5e0f7aa1b3baf186cb5684b35a7aΤο πρόβλημα δεν είναι φασίστες ούτε οι πρόσφυγες αλλά εκείνα τα πληρωμένα τσιράκια από τον Ιμπεριαλισμό που χωρίζουν τους Έλληνες σε φασίστες και αντιφασίστες, για να σκοτώνονται οι Έλληνες μεταξύ τους και οι Ιμπεριαλιστές να κάνουν τις χρυσές δουλειές αγοράζοντας λιμάνια, αεροδρόμια, βιομηχανίες, γη και ύδωρ ! Και μόλις αγοράσουν τα πάντα ετοιμάζουν και μπόλικο φθηνό εργατικό δυναμικό με τους κατοίκους των χωρών της Ασίας και της Αφρικής, τους οποίους μας τους φέρνουν ως πρόσφυγες, και όμως δεν είναι πρόσφυγες είναι εργάτες για κάθε δουλειά !!!
54488Είναι εργάτες και για τις οικοδομές, και για τις αγροτικές δουλειές και για τρομοκρατικές ενέργειες κάνουν για όλα, διότι εκείνοι νομίζουν ότι με όσα τους πει ο Ιμάμης υπηρετούν τον ΑΛΛΑΧ που θα τους χαρίσει τις άπειρες παρθένες, αλλά ο Ιμάμης ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός ΑΛΛΑΧ εν τη γη, που δεν χαρίζει παρθένες αλλά υποσχέσεις για τις οποίες δεν θα απολογηθεί σε κανέναν μετά θάνατον !!!
Ο Ιμάμης ξέρεις πολύ καλά τον Ιμπεριαλιστή κεντρικό Ιουδαίο Τραπεζίτη που είναι ο πραγματικός….  ΑΛΛΑΧ !!!

papas-romi-alnousraΓια τη Νέα Συρία που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι «Φίλοι της Συρίας» μέσω της καταστροφής της πραγματικής Συρίας έχουν επινοήσει μία ΝΕΑ σημαία και την προβάλλουν με κάθε ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Οι τοκογλύφοι θέλουν να τιμωρήσουν τα κοσμικά κράτη της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής που αντιστάθηκαν στον Σιωνισμό …επιβάλλοντας καθεστώτα εγκληματιών ισλαμιστών. Γι’ αυτό η πολιτισμένη Δύση στήριξε την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο , όπως και η ISIS, γι’ αυτό στήριξε τους αποκεφαλιστές τρομοκράτες στη Λιβύη , όπως και η ISIS, γι’ αυτό επιδίωξε την ανατροπή του Άσαντ , όπως και η ISIS, γι’ αυτό η Δύση μαζί με τη Σαουδική Αραβία πολέμησε τους αντάρτες Χούτι στην Υεμένη , όπως και η ISIS. Τέτοια απόλυτη συμφωνία δράσης της Δύσης με την ISIS … μπορείς να την θεωρήσεις … σύμπτωση;

Την ώρα που εκατομύρια γνήσιοι Σύριοι και όχι μαιμού ψηφίσαν στις δημοκρατικές εκλογές της Συρίας και όλοι κοφεύουν ,τα σιχαμερά ΜΜΕ όχι μόνον αποσιώπησαν το γεγονός αλλά αβαντάρουν και τους εχθρούς της δημοκρατίας,του Άσαντ που είχε εκλεγεί με 91% δημοκρατικότατα!

Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ 2 ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 3 ΚΟΚΚΙΝΑ!

Flag_of_Syria

 

Σαλαφισμός είναι η αίρεση του ισλάμ που θέλει τον νόμο της σαρίας για την επιβολή βίας και θανάτων! Ο Σαλαφισμός υποστηρίζεται απο χώρες όπως η Σαουδική Αραβια και το Κατάρ και από οργανώσεις όπως ISIS, AL QUADA, AL NUSRA, BOCO HARAM ! Όλος ο υγιής μουσουλμανικός κόσμος το 1 εκατομμύριο στον πλανήτη απορίπτει τον Σαλαφισμό με πρώτο απο όλους τον ΑΣΑΝΤ και τους υποστηρικτές του, την ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ του λιβάνου ολόκληρο το σιιτικό ΙΡΑΝ καθώς και τον μάρτυρα ΚΑΝΤΑΦΙ !

Σχετικά άρθρα, για την ιμπεριαλιστική μετακίνηση εργατικού δυναμικού, και ποιοι  συνεργάτες τους πληρώνονται για να γίνει αυτό

__________________________

http://wp.me/p1QIo0-7ud

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s