ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ


ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ Ρωμιοί, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ «χριστιανικά» ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ  ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ … ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ….

papas-romi-alnousra

Η «Ελληνική» κυβέρνηση κι οι «Δανειστές – Κατακτητές» μας συμφώνησαν να επιβάλουν φόρο στα κορόϊδα που θα επιβληθεί σε όλους όσους έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Το ποσό στο χαράτσι δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά η διάσταση της αστυνόμευσης είναι φανερή αν χρειάζεται πληρωμένη άδεια για να μαθαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας..

Το άγριο αυτό χαράτσωμα περιλαμβάνεται, λένε, στο πλαίσιο της επιβολής νέων έμμεσων φόρων για την συγκέντρωση 1,8 δις. Ο νέος φόρος έρχεται να συμπληρώσει την ΕΥΤΥΧΙΑ μας από την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 24%, την αύξηση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και το τέλος το 10% στην συνδρομητική τηλεόραση.

Είναι φανερό πιά πως δεν είμαστε Ελληνες πολίτες αλλά φόρου υποτελείς υπόδουλοι υπό εξόντωση και αντικατάσταση από φρέσκο πληθυσμό, εκείνον των ηττημένων της Συρίας και των ξεριζωμένων της Αραπιάς γενικότερα..

Παρεπιπτόντως στη φωτογραφία, η σημαία στη μύτη των «αγίων» της Χριστιανοσύνης είναι των ισλαμοκανιβάλων της Αλ Νούσρα, με τις γνωστές επιδόσεις στις σφαγές και χριστιανών.. Είναι ίδια με εκείνη που είχαν ως προτεκτοράτο της Γαλλίας. Ισως οι μυστικές υπηρεσίες της να θέλησαν να υποδηλώσουν έτσι τη συμμετοχή τυς στην κατασκευή της ισλαμικής τρομοκρατίας… Της Συρίας η σημαία έχει δύο πράσινα αστέρια..

____________________

http://wp.me/p1QIo0-7u5

Advertisements
This entry was posted in ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s