Ο ελληνισμός έχει μπει στο στόχαστρο της παγκόσμιας ελίτ


ipa-pros-tourkia-aposurtheite-apo-tin-aoz_w_l

Και για να τελειώνουμε με τις δικαιολογίες του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας ότι δεν γνώριζαν για την επιγενόμενη γενοκτονία κατά των γηγενών και αυτόχθονων κατοίκων της χώρας καθώς και για τις απαξιωτικές αναφορές για συνωμοσιολογίες θα ήθελα να πω ότι: Ο ελληνικός λαός έχει μπει στο στόχαστρο της παγκόσμιας ελίτ από την αρχή του περασμένου αιώνα με πρώτη εκκαθάριση του πληθυσμού των νοτίων παράλιων οικισμών της Ρωσίας ελληνικής καταγωγής καθώς και των βόρειων παράλιων οικισμών της μέχρι τότε οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το 1922 σειρά είχε ο επί χιλιάδες χρόνια ελληνικός γηγενής πληθυσμός της Μικράς Ασίας ο οποίος εξολοθρεύθηκε σχεδόν παντελώς αφήνοντας πίσω μόνο αίμα πόνο και μνήμες. Στη συνέχεια το 1950-60 σειρά είχε ο ελληνικός πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης ο οποίος εξαναγκάστηκε σε φυγή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εξαναγκάζονται σήμερα και οι Έλληνες της ελληνικής χερσονήσου. Σειρά είχε η μαρτυρική Κύπρος το 1974 με τα γεγονότα που διχοτόμησαν το νησί.
Το εγχείρημα συνεχίζεται και σήμερα είτε με το να κλείσουν τα μαγαζιά τους οι Έλληνες και να μεταναστεύσουν σε χώρες μακρινές είτε να παραμείνουν πάμφτωχοι και εξαθλιωμένοι στην Ελλάδα ζώντας ως δουλοπάροικοι στην ίδια τους την πατρίδα. Όσοι δε εργάζονται ως υπάλληλοι είτε μειώνονται δραματικά οι αποδοχές τους με αποτέλεσμα η ζωή τους να κατάντησε ένας καθημερινός Γολγοθάς είτε να εργάζονται απλήρωτοι επί μήνες και να ζητιανεύουν το μεροκάματό τους από τους εργοδότες τους είτε να ξεροσταλιάζουν στον ΟΑΕΔ για ένα επίδομα της πείνας. Έχοντας πλέον σαν κύριο εχθρό και αντίπαλο την ίδια την κυβέρνηση που ψήφισε πιστεύοντας τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος: Θέλουν να εξαφανιστεί ως οργανωμένο έθνος ο ελληνικός λαός από προσώπου γης και δουλεύουν νυχθημερόν και βάση σχεδίου γι’ αυτό εδώ και 100 τουλάχιστον χρόνια και ειλικρινά δεν μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα ποια ακριβώς είναι τα κίνητρά τους και ποιο ακριβώς θα είναι το πραγματικό τους όφελος από αυτό τους το εγχείρημα. Ένα είναι όμως σίγουρο, αυτό είναι σε πλήρη εξέλιξη!!
Και από την πλευρά μου θα τους πω όσο με αφορά ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μου που έχουν διαφορετική άποψη για το εγχείρημά τους και θα πράξουν τα δέοντα για να αποτύχουν!!
Ας είμαστε έτοιμοι για την τελική έκβαση του αγώνα!!!

ΒΑΪΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ | http://wp.me/p1QIo0-7sl

This entry was posted in ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to Ο ελληνισμός έχει μπει στο στόχαστρο της παγκόσμιας ελίτ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s