Ανοικτή επιστολή προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών …..


dosilogoi-dikastes«κ. Αλεξανδρή,

κανονικά δεν θα έπρεπε καν να τίθεται θέμα εφαρμογής του νέου κ.πολ.δικ , μετά το πανελλαδικό ψήφισμα των δικηγόρων στο οποίο καταγράφηκε ξεκάθαρα η θέση όλων των δικηγόρων της Ελλάδος, η οποία θέλετε δεν θέλετε σας δεσμεύει ….

Αντ” αυτού, ο σύλλογος θέτει ζήτημα εκπαίδευσης των μελών του προκειμένου να μάθουν να εφαρμόζουν τις αντισυνταγματικές αυτές διατάξεις…. Αυτές οι προτάσεις εκθέτουν το ΔΣΑ και όλα τα μέλη του. Να προσέχει όποιος τις κάνει…. Δεν νομιμοποιείστε να συζητάτε παρά μόνο για την κατάργηση του κατάπτυστου αυτού νομοθετήματος.

Επιτέλους λειτουργείστε όχι ως μέλος της κυβέρνησης (η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε από τον πελάτη σας κ. Πανούση, διοικείται από τρομοκράτες και δεν ελέγχεται από τον πρωθυπουργό ), α λλά ως πρόεδρος του μεγαλύτερου δικηγορικού συλλόγου της χώρας. Οι δικηγόροι ψηφίσαμε και σας δώσαμε ξεκάθαρη εντολή.

Υπάρχουν και άνθρωποι (και δεν εννοώ τον εαυτό μου) που καταγράφουν όλες τις προδοτικές ενέργειες των ανθελλήνων πολιτών – ιδιαιτέρως όσων βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας – που βοηθούν με κάθε μέσο να χαθούν τα σπίτια των Ελλήνων προκειμένου να σώσουν τους τραπεζίτες τοκογλύφους.

Θέλω απλά να σας θυμίσω πως όλοι μας γράφουμε ιστορία. Κανονίστε τη δική σας πορεία, γιατί έχετε τεράστιες ευθύνες και θα σας αποδοθούν αν δεν πράξετε τα αυτονόητα. Αν δεν εμποδίσετε τους πλειστηριασμούς κάθε κατοικίας σε αυτή την εποχή που τίποτα δεν βαίνει ομαλώς και δεν λάβετε αυστηρά μέτρα κυρώσεως για τους παραβάτες δικηγόρους, που θα εμπλέκονται στις παράνομες εκποιήσεις και την παράδοση ελληνικού εδάφους της χώρας σε ξένα funds, οι πολίτες νομιμοποιούνται να εκποιήσουν και τα δικά σας σπίτια για να αποζημιωθούν για την περιουσιακή ζημία που τους προκαλούν οι αποφάσεις σας.

27/11/2015

ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

dikaiosuni-kateuthunomeni

_____________________

http://wp.me/p1QIo0-7sf

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to Ανοικτή επιστολή προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών …..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s