ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΘΑ…


desmeuseis-tsipraΚύριε πρωθυπουργέ,
Δεν θα σας βάλω δύσκολα, αυτά που θα σας εκθέσω θα είναι πολύ απλά και εύκολα. Τόσο απλά που να μπορέσει να τα καταλάβει και ο τελευταίος από τους δύο εκατομμύρια διακόσιες σαράντα έξι χιλιάδες και εξήντα πέντε ακόμη ανθρώπους που σας ψήφισαν, όχι για την τωρινή σας ομορφιά, ούτε για την ελπιδοφόρα νιότη σας. Σας ψήφισαν για να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες σας, να αποκαταστήσετε την δικαιοσύνη και να επανορθώσετε την αδικία στην χώρα μας. Άραγε, είστε ο Τσάβες της Ελλάδας, που θα δικαίωνε την μνήμη χιλιάδων νεκρών; Που στα παιδιά μας θα ξανάφερνε την ελπίδα; Που σε μας τους μεγάλους θα έφερνε το χαμόγελο; Κρίμα, οι κινήσεις σας απέχουν πολύ από την επανάσταση. Πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της δικής σας κυβέρνησης και η μοναρχία του κεφαλαίου καλά κρατεί. Η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας συνεχίζεται. Πολίτες του αληθινού αγώνα κι όχι της διαδήλωσης των συνδικαλιστών κάθε Τετάρτη τρέχουν στα δικαστήρια για να ακυρώσουν διαδικασίες κατάσχεσης και να έρθουν σε σύγκρουση με την εξουσία της ανεγκέφαλης χούντας, του σκληρού καραμανλισμού και του σάπιου παπανδρεισμού – τα ΜΑΤ. Της δικής σας πλέον εξουσίας.

Δεν δικαιώσατε τον άνεργο και του ζητάτε να πληρώσει φόρο που ζει, χαράτσι που ζει κάτω από κεραμίδι και τεκμήριο για το σαράβαλο που δεν μπορεί ούτε να πουλήσει, ούτε να οδηγήσει. Αλλά, όταν στέλνετε ειδοποιητήρια, να του λέτε και τον τρόπο πως θα τα πληρώσει. Θα κλέψει για σας; Γιατί να εργαστεί μοιάζει σας όνειρο μετά από χρόνια ανεργίας. Κι οι λίστες με τους φοροφυγάδες που κάποτε τις κραδαίνατε και φοβερίζατε οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες ξεχάστηκαν; Γιατί δεν τολμάτε να ακουμπήσετε κανέναν; Γιατί μένετε μόνο στα λόγια; Κάθε μέρα τα στελέχη του Σύριζα πίνουν καφέδες με ιδιοκτήτες των καναλιών. Αυτούς δεν τολμάτε να ακουμπήσετε; Τα πλυντήρια χρήματος και συνειδήσεων; Είστε πιο μικρός από μένα, και θα σας πω κάτι έτσι προς γνώσιν. Σε αυτό το κράτος έχω πληρώσει αρκετά για να χτιστεί ένα νομαρχιακό νοσοκομείο στην πόλη που γεννήθηκα. Κι όμως, υπολειτουργεί . Μπορούν όλοι οι Έλληνες βουλευτές των τελευταίων τριάντα χρόνων να απαντήσουν γιατί ; Πρόσφεραν κάποιο έργο και λαμβάνουν βουλευτική αμοιβή πέρα από υποσχέσεις,ροζ γραμμές και κωλοτούμπες; Σας κατηγορώ όχι για καταπάτηση του συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτά μου τα καταπάτησαν όλοι οι ανήλεοι προκάτοχοί σας. Το κατηγορώ μου εναντίον σας είναι η αθέτηση της υπόσχεσης που δώσατε, είτε με τα εδώ σας έργα ή καθόλου έργα είτε με την υπογραφή σας στην συμφωνία του γιούρογκρουπ. Όμως, ποτέ μην ξεχνάτε, ότι και το δικό σας χέρι έχει πάνω του τα σημάδια των αλυσίδων – κι εσύ σαν κι εμένα σκλάβος είσαι!

Γ.Σκάνδαλος

Y.Γ: (πληθυντικό ευγενείας ποτέ δεν είχαν οι έλληνες, αυτό είναι γραμματικό φαινόμενο της υποκρισίας, είναι καθαρά των κεντροευρωπαίων)

κ.α.π.α.

______________________

http://wp.me/p1QIo0-7p8

This entry was posted in ΑΡΘΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s