ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ;


untitled14856241586Μετά τη γελοιοποίηση της λίστας επιβατών, όπου οι αγνοούμενοι είναι πότε 40 και πότε 20 ήρθε ο χθεσινός 4ωρος εγκλωβισμός των οχημάτων στη Νεμέα. Προφανώς ο εργολάβος μαζί με τον περιφεριαρχη δεν έχουν ξαναδεί χιόνι ούτε παρακολουθούν δελτία καιρού.

Δομές πού πλήρωσε ο πολίτης από το παππού μας μέχρι εμάς σήμερα, πέρασαν στα χέρια εργολάβων που επιμένουν να εισπράττουν ζεστό χρήμα σε χιονισμένους δρόμους ή σε παγωμένα καράβια. Η ασφάλεια των πολιτών είναι μόνο στα χαρτιά. Από τα χρόνια του Άδωνη στο ΥΕΝ η έρευνα και διασωση στο Ιόνιο έχει παραδωθεί τους Ιταλούς, ο καθένας ναυλώνει ότι καράβι ναναι από όποια εταιρία ναναι, άσχετα αν ο επιβάτης πληρώνει σούπερ φάστ.

Οι δρόμοι παραδόθηκαν επί Βασούλας, Λαλιώτη και Σημίτη. Η Κορίνθου – Πάτρας σκοτώνει πέντε χρόνια ανθρώπους χωρίς να ευθύνεται κανείς. Όλα τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Η δημόσια περιουσία είναι το θέμα μας που αν δεν λυθεί δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Αντι να παίζουν τοξικά ομόλογα στο Μπρόνξ έπρεπε το χρήμα να πεφτει σε εθνικές υποδομές , που κανείς δεν μπορεί να κλέψει, και που έχουν την ασφαλέστερη απόδοση και κοινωφελή χαρακτήρα. Ο Λαός ασφαλίζει τις εισπράξεις του και ταυτόχρονα απολαμβάνει την χρηση των αποθεματικών του σε έργα. Μόνο οι εργολάβοι και τα πολιτικά τους ανδρείκελα θα βγαίναν χαμένα από την Δημόσια επένδυση σε υποδομές. Από το 1996 μέχρι και σήμερα έχουν καταπιεί τρείς Ελλάδες. Το »χρέος,, είναι ψίχουλα μπροστά σε όσα πήγαν χαμένα τα τελευταία 20 χρόνια. Και πόσα ακόμαθα πληρώσουν τα παιδιά μας μέχρι κι αν ξεμπλέξουμε από αυτόν τον καταπιώνα αρπακτικών πού έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα και τη κλοπή συνηθισμένη αποδεκτή πρακτική.

Γεώργιος Μπερεδήμας

_____________________

http://wp.me/p1QIo0-7iK

This entry was posted in ΑΡΘΡΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s