ΙΝΚΑ – ΔΤ 497 06.01.14 – ΣΕΙΣΜΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ


image005Το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανταποκρινόμενο άμεσα στην έκκληση του ΙΝΚΑ ‘ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ κ’ ΙΘΑΚΗΣ’ για οικονομική βοήθεια στους πληγέντες από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς της Κεφαλονιάς, καλεί κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνδράμει οικονομικά [έστω με ένα ευρώ]τους δοκιμαζόμενους Κεφαλλονίτες.

image006Καλούμε τις ΕΝΩΣΕΙΣ μας μέλη, πανελλαδικά, να ενεργοποιηθούν για τον σκοπό αυτό, επειδή πιστεύουμε ότι ο ρόλος μας ως ενώσεις καταναλωτών είναι να επιτελούμε πρωτίστως, κοινωνικό έργο και να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας όπου και όταν μας χρειάζονται.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα χρήματά τους βοηθώντας σε αυτή την προσπάθεια στον αριθμό λογαριασμού :

ALPHA BANK: 90300 2002000 159
Από το εξωτερικό : IBAN: GR 72 0140 9030 9030 0200 2000 159 BIC: CRBAGRAA
Swift Code: ALFA BANK Κάτοχος: ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ κ’ ΙΘΑΚΗΣ.

Στις στιγμές αυτές, καθένας μας μπορεί να δείξει την αλληλεγγύη του με μικρή δαπάνη ψυχής και πορτοφολιού. Οποιοδήποτε ποσό είναι απολύτως χρήσιμο για τους συνανθρώπους μας εκεί.

Παρακαλούμε τους κ.κ. δημοσιογράφους, να διακινήσουν το παρόν μήνυμα, για να μπορέσει να αποδώσει το αναγκαίο αποτέλεσμα.

‘‘Τις τελευταίες ημέρες η κάτοικοι τις Κεφαλονιάς βιώνουν μία τραγική κατάσταση. 2.500 άστεγοι από τους οποίους πολλοί διανυκτερεύουν στα αυτοκίνητά τους. Τα σπίτια τους έχουν εικόνα βομβαρδισμένης πόλης. Δρόμοι, μνημεία, δημόσια κτήρια, εκκλησίες, κατεστραμμένα.
Αλλά και σε όλο το νησί, έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα. Πολιτικοί παρελαύνουν και υπόσχονται μέτρα ανακούφισης τα οποία δεν βλέπουμε. Εκταμιεύτηκαν από κονδύλι του Δήμου και μοιράστηκαν σε 170 οικογένειες [περίπου 580 ευρώ σε κάθε μία]. Το νερό και τα τρόφιμα δεν επαρκούν.
Δεκάδες μέλη μας, μας τηλεφωνούν και ζητούν βοήθεια. Δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν ένα μπουκάλι νερό, και περιμένουνε με το δελτίο του Δήμου να ξεδιψάσουν.’’

INKA

______________________

http://wp.me/p1QIo0-6KA

Advertisements
This entry was posted in ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΡΑΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s