Περιμένοντας τον δήμαρχο, τους κτηνιάτρους τους ανθρώπους… του Αγρινίου.


1307279Επί 48 ώρες ούρλιαζε από τους πόνους ένα κουτάβι μόλις δυο μηνών, που το βρήκαν χθες φιλόζωοι ετοιμοθάνατο στην περιοχή του σταδίου στο Αγρίνιο, με κομμένα αυτιά και με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με όσα επεσήμαναν άτομα που είδαν το ζώο, νεαροί Ρομά χτυπούσαν το άτυχο τετράποδο στον τοίχο και το άφησαν να ξεψυχήσει…

Να σημειωθεί πως από το σημείο πέρασαν δεκάδες άτομα για να αθληθούν αλλά κανείς δεν πήρε πρωτοβουλία ή δεν είδε για να σώσει το σκυλάκι ή να δώσει τέλος στο μαρτύριο του.

Τελικά, αφού ήταν αδύνατο να βρεθεί κτηνίατρος διαθέσιμος (μάλιστα όπως καταγγέλλεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι κτηνίατροι ζήτησαν να ενημερωθεί ο.. δήμαρχος!) βρέθηκε ένας φιλόζωος που πήρε μαζί του, αφού πλήρωσε πρώτα, έναν κτηνίατρο που εξέτασε το ζωάκι και αποφάνθηκε πως μόνη λύση ήταν η ευθανασία.

Όπως και έγινε τελικά. Τα μηνύματα στο facebook εκφράζουν την οργή των φιλόζωων για τον μαρτυρικό θάνατο του μικρού ζώου, αλλά και για την απαθή στάση πολλών.

«Ένα ακόμα αδέσποτο που έγινε αγγελάκι. Περιμένοντας τον δήμαρχο, τους κτηνιάτρους τους ανθρώπους… του Αγρινίου. Λυπάμαι για όλους», γράφει χαρακτηριστικά η γυναίκα που βρήκε το σκυλάκι και το έδωσε το τελευταίο χάδι πριν πεθάνει.

ΠΗΓΗ: Agriniopress.gr

__________________________

Περιμένοντας τον δήμαρχο, τους κτηνιάτρους τους ανθρώπους… του Αγρινίου.

This entry was posted in ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε