Κόσκο 2 (Θέλουν τον ΟΛΠ χάρισμα)


cebacebfcf83cebacebf2

Λεόντειος σύμβαση, κουρέλι εργατικό δίκαιο (ρεπορτάζ καναλιού Ευρωκοινοβουλίου), φοροαπαλλαγές, σιδηροδρομικό δίκτυο, ζητούν στρατιωτικό αεροδρόμιο, νέα μείωση μισθώματος. Έλεος με τους Κινέζους “επενδυτές”. Τωρα η COSCO ξαναζητάει “κούρεμα” στην καταβολή του τιμήματος.- Τι έχει ζητήσει εως τώρα.

Τι άλλο θα ζητήσει η COSCO και οι Κινέζοι για να “επενδύσουν”. Εχουν λάβει μεταξύ άλλων μια λεόντειο σύμβαση παραχώρησης της Προβλήτας, συνεχίζουν ανενόχλητοι απο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς την καταστρατήγηση κάθε έννοιας εργασιακής νομιμότητας στους χώρους εργασίας της, απολαμβάνουν αναρίθμητες φοροαπαλλαγές, προσφορά δικτύου σιδηροδρόμου 12 χιλιομέτρων, μέχρι που ζήτησαν να τους παραχωρηθεί εν κρυπτώ, στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Και όλα αυτά ενω υπάρχει και ρεπορτάζ που έκανε το τηλεοπτικό κανάλι του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τον πιθανό συσχετισμό κινέζικου παραεμπορίου και της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων.

Τώρα ζητούν να δίνουν λιγότερα απο τα συμφωνημένα. Δηλαδή ενώ έχουν πετύχει μια μείωση του ετήσιου τιμήματος, με “φιλική διευθέτηση”, τώρα η Cosco απαιτεί νέα μείωση του ελάχιστου εγγυημένου τιμήματος που καταβάλλει για κάθε χρόνο παραχώρησης του εμπορευματικού σταθμού.

Οι Κινέζοι για τις δραστηριότητες τους στον εμπορευματικό σταθμό πρεπει να καταβάλλουν για το 2013, 28 εκατ. ευρώ, μέρος των οποίων αποτελεί το ελάχιστο εγγυημένο τίμημα. Όμως ζητούν “κουρεμα” στο ποσό, ενώ είναι ήδη… “κοντοκουρεμένο” καθώς η ήδη συμφέρουσα για την Cosco σύμβαση του 2009 υπέστη μεταβολή το 2011, την οποία πάλι είχε ζητήσει ο Κινέζικος Όμιλος!

Χαρίστε τους τον ΟΛΠ να ησυχάσουμε!

Πηγή : lefteria

____________________

http://wp.me/p1QIo0-4SF

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Κόσκο 2 (Θέλουν τον ΟΛΠ χάρισμα)

  1. Ο/Η oxtapus λέει:

    Reblogged this on Oxtapus *beta.

    Μου αρέσει!

  2. Παράθεμα: Ex-Employee Is Suing Cosco | Κ.Α.Π.Α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s