Κ.Κ.Ε. με απολύσεις θα γιορτάσουν την εργατική πρωτομαγιά … ταξικά…


kke2Είναι κοινώς αποδεκτό πλέον πως το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος περνάει βαθιά κρίση, με τις δυνάμεις του να συρρικνώνονται και την κοινωνία να του γυρίζει σταδιακά την πλάτη, καθώς η προοπτική αριστερής κυβέρνησης υπό το ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει θελκτικότερη από το μοναχικό δρόμο του Περισσού.

Αυτό όμως που συμβαίνει με τη συμπεριφορά του ΚΚΕ προς τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική ανακολουθία της σύγχρονης εποχής με αλυσιδωτές αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματος. Πρόσφατα, η αντιμετώπιση των εργαζομένων του 902 από το κόμμα προκάλεσε τις παραιτήσεις στελεχών του ΠΑΜΕ ενώ ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να πλήξει την εικόνα του κομμουνιστικού κόμματος.

Παραμονή της εργατικής Πρωτομαγιάς, η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε να απολύσει άλλους πέντε εργαζόμενους στο Ριζοσπάστη, δείχνοντας ότι δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα. Οι απολυμένοι πλέον φτάνουν τους 20, ωστόσο το μήνυμα που “εξέπεμψε” ο Περισσός δύο ημέρες πριν την Πρωτομαγιά, μάλλον θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα στην αξιοπιστία της ηγεσίας του και θα “στοιχειώσει” κάθε προσπάθεια προσεταιρισμού των εργαζομένων από εδώ και πέρα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

______________________

http://wp.me/p1QIo0-4wB

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s