ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS – STOP ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


483857_388552301252730_596800248_n


Κυριακή, 14 Απριλίου 2013
6:30 μ.μ.

ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2013 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18,30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ,
  • CODEX ALIMENTARIUS,
  • STOP ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

Εισηγητές στην ημερίδα του Αγρινίου θα είναι οι:

-Βασίλης Παπαδόπουλος, γιατρός, πρόεδρος Κινήματος Δεν Πληρώνω
-Βασίλης Παπανικολάου, δικηγόρος, της ομάδας Νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω
-Ιωάννα Γκίκα, Οικονομολόγος, της ομάδας οικονομολόγων του Κινήματος Δεν Πληρώνω
-Λεωνίδας Παπαδόπουλος, γιατρός, μέλος ΔΣ συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοσκομείου Πατησίων, μέλος της ομάδας Υγείας του Κινήματος Δεν Πληρώνω

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (FACEBOOK)

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (FACEBOOK)

482182_532726493444135_396951153_n

EVENT FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η Κ.Α.Π.Α. ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

_____________________

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS – STOP ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

This entry was posted in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Κ.Α.Π.Α.. Bookmark the permalink.

6 Responses to ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS – STOP ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

  1. Ο/Η justiceforgreece λέει:

    ΨΗΦΙΣΜΑ : Ανίσχυρος ο καινούργιος νόμος για τις μεταμοσχεύσεις

    ΨΗΦΙΣΜΑ : Ανίσχυρος ο καινούργιος νόμος για τις μεταμοσχεύσεις

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η ΘΥΜΙΟΣ λέει:

    Έλεος!!! Όχι άλλη παραπληροφόρηση. Ο νέος νόμος δεν υποχρεώνει κανέναν να είναι δωρητής αφού μπορεί να κάνει αρνητική δήλωση. Ακόμη και αν δεν έχει κάνει αρνητική δήλωση όταν πεθάνει, μπορούν οι στενοί συγγενείς του να αρνηθούν ή να συναινέσουν στη δωρεά οργάνων του. Μην προκαταβάλλετε αρνητικά τον κόσμο για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αλλά κάντε κι εσείς αγώνα γιατί η χώρα μας παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα στο θέμα της δωρεάς οργάνων. Ευχομαι να μη βρεθείτε ποτέ στη λίστα αναμονής του ΕΟ Μεταμοσχεύσεων.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Θύμιος λέει:

    Δεν είχα πρόθεση για τέτοιου είδους αντιπαράθεση. Δεν κινούμαστε όλοι με κομματικά κίνητρα. Δυστυχώς και για σας αλλά και για μένα είμαι πολύ καλά ενημερωμένος αφού εδώ και ενάμιση χρόνο η επιβιωσή μου εξαρτάται από τον τεχνητό νεφρό. Για μένα η αντίδραση αυτή είναι θέμα ζωής. Εσείς όμως βλέπετε γύρω σας παντού κομματικούς εχθρούς και για αυτό βιαστήκατε να με καταταξετε σε κομματικά μαντριά. Σας εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση μου. Όντως εγώ είμαι στο μαντρί αλλά σε εκείνο του αργού θανάτου…

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η kapagriniou λέει:

      Αρχικά να σας ευχηθούμε αποκατάσταση της υγείας σας, και να σας πουμε και εδω οπως και στο αλλο πόστ, πως δεν ειμαστε κατα της δωρεάς οργάνων, αλλά κατα της εμπορευματοποίησης της ανθρωπινης σάρκας, αλλο πράγμα ειναι η ΔΩΡΕΑ, και αλλο πράγμα το ΕΜΠΟΡΙΟ… δεν ξερω αν το καταλαβαίνετε..αν δεν το καταλαβαινετε μπορουμε να το συζητήσουμε για να σας εξηγήσουμε τι εννοουμε οταν λεμε οχι στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ….

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η Aris λέει:

      Από το 2011, με νόμο, αποφασίστηκε, εκτός από τα σπίτια, τα λεφτά και τα αυτοκίνητα, να φορολογηθεί και το ανθρώπινο σώμα. Αποφασίστηκε με ένα τρομακτικά παράλογο και εφιαλτικό τρόπο, όλοι οι Έλληνες πολίτες, να είναι αναγκαστικά δωρητές οργάνων.
      Είχαμε γράψει ότι :
      Aναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα… όλοι οι Έλληνες πολίτες. Σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου. Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε