ΕΦΟΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο… ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ


Ενα ευτράπελο περιστατικό μας ανέφερε συμπολίτης μας σχετικά με το Βενιζέλειο χαράτσι του ΕΕΤΗΔΕ, στην Δ.Ο.Υ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΔΟΥΑΓΡΙΝΙΟΥ

«πηγαίνοντας στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου για εξόφληση δόσεων εκκρεμοτήτων του παρελθόντος έτους οι υπάλληλοι της εν λόγω υπηρεσίας με προφορική τους δήλωση μου είπαν το εξής: «ότι με τα χρήματα που της εν λόγω δόσης θα πληρώνονταν πρώτα το χαράτσι και μετά η δόση» αν και δεν συμφώνησα μαζί τους στα λεγόμενά τους έκοψα διπλότυπο της οφειλής μου με τα χρήματα της δόσης μου πήγα στο ταμείο και πλήρωσα το καθιερωμένο πλέον ποσό της δόσης μου!

Την επόμενη μέρα πήγα στο τμήμα εσόδων της εν λόγω Δ.Ο.Υ. να δω αναλυτικό λογαριασμό στο τι όφειλα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι αυτά που μου είπαν προφορικώς ήταν ψευδής δήλωση προς εμέ για να μου αποσπάσουν με δόλιο τρόπο και το χαράτσι γιατί στην κατάσταση που είδα ήταν ξεχωριστά η δόσεις που πλήρωνα (με το σωστό υπόλοιπο αφού είχα πληρώσει την μία δόση την προηγούμενη μέρα) αλλά ξεχωριστά το χαράτσι άθικτο!»

Συμπέρασμα! Γραπτώς δεν επιβεβαιώνεται τίποτε από αυτά που λένε προφορικώς! Γι’ αυτό καλό είναι ότι σας λένε στις δημόσιες υπηρεσίες να σας το δίνουν γραπτώς γιατί αλλιώς δεν ισχύουν κάτι τέτοια!

Υ.Γ. Σταματήστε να τους πληρώνετε για χαράτσια γιατί από ότι φαίνεται σε αυτό το χουντικό κράτος απλά προσπαθούν να αρπάξουν πριν να φύγουν στην ουσία παίζουν την τελευταία τους παράσταση!

___________________________
http://wp.me/p1QIo0-3Yk

Advertisements
This entry was posted in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to ΕΦΟΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο… ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s