ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


EFETEIO

Στην εισαγγελεία Αγρινίου σήμερα, και στο Εφετείο της Δυτικής Ελλάδας κατέθεσαν, το ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  τα μέλη της  Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου.

Η κατάθεση θα συνεχιστεί και αύριο στην Αθήνα στο ανώτατο δικαστήριο του Αρείου Πάγου, με το ιδιο Αιτημα οπου εγκαλειται η δικαιοσύνη να εφαρμόσει το Σύνταγμα της Ελλάδος.

IMG_5482

Επειδή:

1. Παρά το γεγονός ότι ΟΛΑ τα κόμματα έχουν ενημερωθεί για τη μήνυση και επίσης έχουν κατατεθεί στα γραφεία τους γραπτά σημειώματα από εκατοντάδες πολίτες και bloggers, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, που τους ζητούν επώνυμα να πάρουν θέση για το θέμα της μήνυσης κατά του ΓΑΠ και λοιπών,

2. Όλα τα ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα της παρέλευσης της προθεσμίας, αλλά ΚΑΝΕΝΑ συστημικό κανάλι ούτε εφημερίδα έχει δημοσιεύσει το παραμικρό,

3. Η συντριπτική πλειοψηφία των blogs έχουν δημοσιεύσει εκτενώς το θέμα κι έτσι έχει διαδοθεί, κυρίως στόμα-στόμα και μέσα από κοινωνικά δίκτυα,

Οι πολιτικοί, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να τον αποπροσανατολίσουν, ασχολούνται με το θέμα της λίστας Lagarde, που αποτελεί ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και συγκαλύπτουν το μείζον θέμα της εσχάτης προδοσίας που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

Ενόψει αυτών και της επικείμενης παράδοσης της χώρας μας επισήμως στις 14.01.2013, ο Ελληνικός Λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί ώστε να καταρρεύσει το σάπιο πολιτικό σύστημα που τον κυβερνά.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ

Για να ασκήσουμε επώνυμες νόμιμες πιέσεις σε συστημικά ΜΜΕ, σε γραφεία κομμάτων, ώστε να παραπεμφθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και τα άλλα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού.

Δεν ξοδεύουμε πλέον χρόνο σε συζητήσεις του στυλ ‘τι έκαναν’ – όλοι τα ξέρουμε –τώρα είναι ώρα για πράξεις. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το υπάρχον πολιτικό σύστημα και οι βουλευτές που θέλουν να συγκαλύψουν εγκλήματα.

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ: http://unit.letmefree.gr

IMG_5484

_______________________
http://wp.me/p1QIo0-3UE

This entry was posted in ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΡΑΣΕΙΣ, Κ.Α.Π.Α.. Bookmark the permalink.

10 Responses to ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 1. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

  ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
  Η «κυρία» αυτή, από τον Νοέμβριο του 2012 διαφημίζει στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ ότι «καταθέτει» αγωγή για ικανοποίηση ηθικής βλάβης εναντίον των ΓΑΠ –Πάγκαλου για «εξύβριση του ελληνικού λαού» και καλεί τους πολίτες να καταθέσουν στον λογαριασμό της αρ. 2120102016420 της Μarfin Bank, 150 (τόκανε προσωρινά 200 ευρώ) για την συμμετοχή των, για να κερδίσουν 5000 ευρώ από τους εναγόμενους! Και διαφημίζει την αγωγή της αυτή σαν τους πιο φτηνούς πραματευτάδες στις εκπομπές σκουπίδια της trash τηλεόρασης.
  Ιδού η ανάρτηση της ντροπής και του αίσχους: «Έξοδα συμμετοχής στην αγωγή: 150 ευρώ: Κατάθεσε 150 ευρώ στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: MARFIN EGNATIA BANK – Αριθ. Λογ/μού: 2120102016420, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥΣΚΑΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ e-mail: kritikopoulou@letmefree.gr». Η ανάρτηση είχε αναρτηθεί από την 02-11-2012.
  http://letmefree.gr/?cat=8: Εδώ το link της ανάρτησης:
  Και βέβαια η αγωγή αυτή (που αμφιβαλλω βέβαια ότι έχει κατατεθεί) είναι μια μεγάλη κι αισχρή ΑΠΑΤΗ για τους εξής λόγους: Ένας πολίτης Α μπορεί να εγείρει αγωγή για εξύβρισή του εναντίον ενός υβριστή πολίτη Β, ΜΟΝΟΝ εάν ο Β εξυβρίσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον πολίτη Α, δηλ. μόνο εάν απευθυνθεί ειδικά στο πρόσωπο του Α με το «ονοματεπώνυμό» του. Εάν όμως ο Β εξυβρίσει τον «ελληνικό λαό» γενικά κι ανώνυμα, τότε ούτε ο πολίτης Α, ούτε κανένας άλλος πολίτης του λαού αυτού, μπορεί να ενάγει τον «υβριστή» Β. Και τούτο διότι η ηθική βλάβη και το δικαίωμα αποκατάστασης, είναι ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΠΔ 63 επ, ΑΚ 932). Συνεπώς κι αν ακόμα δεχτούμε ότι οι ΓΑΠ-Πάγκαλος εξύβρισαν τον «ελληνικό λαό» συλλογικά κι ανώνυμα (όπως ομολογεί και η «κυρία» κι όπως κι έγινε) κανένας από εμάς τους έλληνες πολίτες δεν μπορεί να εγείρει αγωγή εναντίον των, διότι δεν μας εξύβρισαν τον καθένα μας προσωπικά με το ονοματεπώνυμό μας!. Και τα παραπάνω τα γνωρίζουν και οι φοιτητές του 1ου διμήνου της Νομικής Σχολής.
  Συνεπώς, η αγωγή αυτή της «κυρίας» , εάν κατατέθηκε (που δεν το πιστεύω) είναι ΑΚΥΡΗ, ΜΗ-ΝΟΜΙΜΗ, Ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης, ΓΕΛΟΙΑ και ΗΛΗΘΙΑ.
  Συμπέρασμα: H αγωγή αυτή, είχε ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό τον ανήθικο πλουτισμό της «κυρίας» εξαπατώντας κι εκμεταλλευόμενη την οργή και το αίσθημα εκδίκησης ενός απελπισμένου και βασανισμένου λαού. Και γι αυτό αποτελεί μια μιαρή πράξη Εθνικής Ντροπής και Προδοσίας του λαού, για την οποία θα λογοδοτήσει. ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  Δημ. Αντωνίου

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

  Η «ΑΠΑΤΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
  Όλα στο βωμό της κενοδοξίας. Οι υπογραφές όλων των οργισμένων Ελλήνων που υπέγραψαν εξαπατώμενοι την μήνυση (πάνω από 350!) είναι ΑΚΥΡΕΣ και χωρίς καμία νομική ισχύ, διότι δεν συνοδεύτηκαν από το παράβολο των 100 ευρώ (εκτός αυτών που το κατέβαλαν!). Ιδού τι λέει η παρ.4 του άρθρου 42 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας: «Ο μηνυτής, κατά την υποβολή της μήνυσης ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής, καταθέτει, ΜΕ ΠΟΙΝΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΗΣ, παράβολο υπέρ του Δημοσίου ποσού «εκατό (100) ευρώ. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή άλλης αντικειμενικής αδυναμίας εκδόσεως του παραβόλου, αυτό μπορεί να προσκομισθεί το βραδύτερο εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, χωρίς να κωλύεται η ποινική διαδικασία. Το ύψος του ποσού του παραβόλου αναπροσαρμόζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Δικαιοσύνης».

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Marios λέει:

  Δημητράκη κάνε μας λιγάκι Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η Aris λέει:

  Το Κουϊζ του μήνα !
  Ειναι Dr, … είναι γαλανομάτης, … ειναι καράφλας, … ειναι συκοφάντης,…θέλει να γίνει και πολιτικός, ακούει στο όνομα Κατίνα, και ειναι πολύ Μακάκας… Ποιός είναι ;

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

   MAYΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ «ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ» ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
   Χθες στο Τσίρκο που στήθηκε στον Άρειο Πάγο για την κατάθεση «αίτησης σύλληψης των βουλευτών» από το Ξανθό Κίτσ, ο εισαγγελέας του ΑΠ αρνήθηκε να παραλάβει τις αιτήσεις, δηλώνοντας ότι είναι αναρμόδιος!!…αυτά ακριβώς που έλεγαν όσοι ξέρουν τουλάχιστον την αλφαβήτα της νομικής. Τα φώναζα κι εγώ τόσες μέρες, εν μέσω ύβρεων από τα πρόβατα που πήγαν για βοσκή στον ΑΠ. Φώναζα ότι σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!…Αποτέλεσμα? Να με βρίζουν και να απειλούν την ζωή μου! ο υπόκοσμος που ακολουθεί το Τσίρκο αυτό, με διασυνδέσεις με Ασφαλίτες. Και τώρα όπως μαθαίνω ορίζουν νέο ραντεβού βοσκής με τα πρόβατα που τους ακολουθούν για την 13 Μαρτίου….καλές βοσκές. Α! και μέχρι τότε μην ξεχάσετε να καταθέσετε 150 ευρώ στον λογαριασμό της Κρητικοπούλου που ζητάει για να κάνει ομαδική αγωγή κατά των ΓΑΠ-Πάγκαλου για «εξύβριση του λαού» !! θεέ και κύριε. Ιδού το link της ντροπής:
   «Έξοδα συμμετοχής στην αγωγή: 150 ευρώ: Κατάθεσε 150 ευρώ στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: MARFIN EGNATIA BANK – Αριθ. Λογ/μού: 2120102016420, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥΣΚΑΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ e-mail: kritikopoulou@letmefree.gr». http://letmefree.gr/?cat=8: Η ανάρτηση είχε αναρτηθεί από την 02-11-2012.

   Μου αρέσει!

 5. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

  ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΖΗΤΑΕΙ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΜΝΟΝΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ»: Ιδού το link της ντροπής: http://letmefree.gr/?cat=8: «Έξοδα συμμετοχής στην αγωγή: 150 ευρώ: Κατάθεσε 150 ευρώ στον εξής λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ: MARFIN EGNATIA BANK – Αριθ. Λογ/μού: 2120102016420, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΚΑΝΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ e-mail: kritikopoulou@letmefree.gr». Η ανάρτηση είχε αναρτηθεί από την 02-11-2012. Για να καταθέσει –λέει-αγωγή κατά των ΓΑΠ-Πάγκαλου για «εξύβριση του λαού»!! Ο ΔΣΑ τι κάνει?

  Μου αρέσει!

 6. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

  ΝΤ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ: ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ? Πολλές έγκυρες πληροφορίες μου έρχονται ότι οι δύο αυτοί γίγαντες του αντιμνημονιακού αγώνα, ιδρύουν κόμμα για την σωτηρία της χώρας. Είναι αλήθεια? Περιμένουμε επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις.

  Μου αρέσει!

 7. Παράθεμα: Για να καταλάβεις το μέγεθος του εμπαιγμού δες την κλήτευση!!! | Κ.Α.Π.Α.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s