ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- Δομική «αστοχία» διαπιστώνει το πόρισμα για την γέφυρα του Αγιοκάμπου!


PC310742Δικαιώθηκε κατ΄αρχάς το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στο θέμα της γέφυρας του Αγιοκάμπου. Ηκατάρρευση τμήματος του καταστρώματοςκινητοποίησε τους συναγωνιστές  της περιοχής Λάρισας που δείχνοντας εξαιρετικά πολιτικά αντανακλαστικά υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, στην εισαγγελία Λάρισας. Ήδη το πόρισμα της έρευνας διαπιστώνει «αστοχία» και  παραπέμπει το όλο θέμα στην δικαιοσύνη για απόδοση ευθυνών. Αύριο το πρωί, ο συναγωνιστης μας Αποστόλης Ντακούλας καταθέτει στον αρμόδι ανακριτή για την μήνυση που κατέθεσε εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Αναμένουμε τα περαιτέρω με μεγάλη επιφύλαξη για το αν θα αποδοθούν τελικά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ή θα έχουμε ακόμα ένα κουκούλωμα με τον ίδιο τρόπο που οι αρμόδιοι κουκούλωσαν μάνι- μάνι την τρύπα της γέφυρας… Το Κίνημα μας δεν θα αφήσει το σημαντικό αυτό ζήτημα να έχει την συνήθη τύχη αυτών των ερευνών..

Η τρύπα της αμαρτωλής γέφυραςoikogeneia 350

Το δημοσίευμα:

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο περιφερειάρχης το αποτέλεσμα της έρευνας για την «τρύπα» που είχε ανοίξει στο οδόστρωμα της γέφυρας.
Το πόρισμα της τετραμελούς επιτροπής διαπιστώνει «αστοχία» και εξηγεί πως «κατά την άποψη της επιτροπής η προστατευτική επένδυση του μεταβατικού επιχώματος έπρεπε να είναι συμπαγής τοίχος εδραζόμενος με ασφάλεια κάτω από τη στάθμη της θάλασσας, συνδέοντας τους φρεατοπασσάλους».
Επεξηγώντας την παραπάνω άποψη, η επιτροπή σημειώνει στο πόρισμα: «η διαπιστωθείσα και ήδη μερικώς αποκατασταθείσα αστοχία έγινε στο αριστερό κατά τη ροή του ρέματος μεταβατικό επίχωμα, έξω από το φορέα της γέφυρας και οφείλεται σε υποσκαφή του υλικού του μεταβατικού επιχώματος, το οποίο βρίσκεται…

Αναρτήθηκε από ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
__________________________
This entry was posted in ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s