ΣΤΙΣ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΙ … ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ … ΣΑΜΑΡΑ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ… (ΔΕΞΙΑ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ)


18-02-ljubav-top-4Έως τις 15 Ιανουαρίου, θα κάνουν τελικώς την εμφάνιση τους στις διοικήσεις των ελληνικών πιστωτικών ομίλων οι πρώτοι επίτροποι, πουπροβλέπονται από το πρόγραμμα ανακεφαλαιοποίησης τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι αγγλοσάξονες, οι οποίοι σήμερα «υπηρετούν» σε μεγάλους ελεγκτικούς οίκους του εξωτερικού. Για παράδειγμα, δεξαμενή άντλησης τους θα αποτελέσουν οι εταιρίες Delloite & Touche, Pricewater House Coopers κλπ.

Ειδικά από την πρώτη θα προέρχεται ο …πρώτος επίτροπος, που έχει ήδη επιλεγεί από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), το οποίο θα κάνει και τους σχετικούς «διορισμούς», καθώς θα είναι αυτό το οποίο θα «βάλει» τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης. Κατά συνέπεια, θα είναι κι αυτό το οποίο θα κάνει το «κουμάντο» στην όλη υπόθεση.

Οι επίτροποι θα τοποθετηθούν στις διοικήσεις των τριών μεγάλων συστημικών ελληνικών τραπεζών, που θα προέλθουν από τις συγχωνεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι η «νέα Εθνική» θα προκύψει από τη συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank, της νέας «Alpha Bank», που θα προέλθει από τη συγχώνευση της Alpha με την Εμπορική και της «νέας Πειραιώς», που θα προκύψει από τη συγχώνευση της Πειραιώς με την Αγροτική και την Γενική.

apospasma.gr

Αναρτήθηκε από ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ 

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://wp.me/p1QIo0-3s5

This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s