ΜΚΟ: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες απο τον Κωνσταντίνου και Κούρκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Πόσες ΜΚΟ λέτε να έχουν ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Κούρκουλα;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Διαβάστε την έρευνα και δεν θα το πιστεύεται!!!
Υποθετικό ερώτημα
αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την… διοργανώνουν η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις…
τι γνώμη θα σχηματίζατε;

Δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;
Και όμως, ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟ δάκηδες..
δείτε τα παρακάτω στοιχεία..
Όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..

ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ

Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις.

Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.

Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001 είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος

ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση «απελάστε τον ρατσισμό» είναι και στο Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας.

Μετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα.

Παράδειγμα…από ένα παλιότερο

Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ ποιός υπογράφει;(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),

την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο ποιός είναι και εδώ;( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)

την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου), την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη… εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή…τον κύριο Κούρκουλα), ..Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά; εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο Βήχου που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας…τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε; και ένα τελευταίο
μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο «κύριος» που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια με τα ΜΑΤ;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε…αλλά λέμε τώρα….τόσο κόσμο γνωρίζετε …με τόσα πράγματα καταπιάνεστε…όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!

Βέβαια στην πορεία έχουν προσχωρήσει σε αυτές τις Μκο και άλλα άτομα.Άλλοι γιατί είναι άνεργοι και άλλοι πίστεψαν πως αυτές οι οργανώσεις έχουν αγνές προθέσεις και ήθελαν να προσφέρουν εθελοντικά σαν άτομα την όποια εργασία τους ανέθεταν οι δυο «αρχηγοί».

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έφυγαν αηδιασμένοι,αλλά λόγω ιδεολογίας προτίμησαν για την ώρα να σιωπήσουν,ώστε να μην προκαλέσουν τριβές και εσωτερικά προβλήματα στον ακροαριστερό χώρο.

Αφιερωμένο σε όσους τρώνε το κουτόχορτο των Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..

πηγή

 

 

This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

7 Responses to ΜΚΟ: Μπίζνες Καλά Οργανωμένες απο τον Κωνσταντίνου και Κούρκουλα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 1. Ο/Η Myriam Lazari λέει:

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ & ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΟΛΙΑ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ….. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ……ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ…….ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΥΣΙΑ……..ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?????ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ???? ΑΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΗΛΩΤΑ ΜΕ ΜΚΟ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?????ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ!!! Μπίζνες-Καλά-Οργανωμένες..

  Μου αρέσει!

  • Ο/Η kapagriniou λέει:

   ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2011….
   … ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΛΠ…

   Μου αρέσει!

   • Ο/Η Myriam Lazari λέει:

    ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ & ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ…….ΔΙΚΑΣΤΗ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΑ ………ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΟΠΩΣ & ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ……ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ & ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…………..Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ & ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ & ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ & ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΤΟΥΣ 761 ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩ & ΜΕΤΑ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Α. Τσαλιδης λέει:

  Κατηγορείς ότι τα παίρνουν, δεν μας λές, ούτε απο που, ούτε πόσα;
  χωρίς στοιχεία μοιάζει με λασπολογία.

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η ageanvelos λέει:

  τωρα καταλαβαινουμε γιατι δημιουργηθηκε το ΤΟΞΟ … ολοι εναντιον χρυσής αυγής …ωστε να μην ξημερώσει χρυση αυγή …ειναι αυτο που λέμε…. οι καρεκλοκενταυροι ..οι δοτοί καθεστωτικοι …

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s