Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Ο επονομαζόμενος και Λούα Λούα αυτή την στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο απολαμβάνει τις διακοπές του στη πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Lagonissi grand resort το οποίο διαθετει και ελικοδρόμιο.
Την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας αγκομαχούν για ένα κομμάτι ψωμί στα συσσίτια του Δήμου και της Εκκλησίας.
Ο μεγαλοτραπεζίτης που ήθελε να γίνει Ωνάσης κλέβοντας τα χρήματα του Ελληνικού λαού απολαμβάνει αμέριμνος τις διακοπές του και μάλιστα σύμφωνα με στένους του συνεργάτες περιμένει την νέα κυβέρνηη του Αλέξη Τσίπρα να τον σώσει. Γιατί όπως ισχυρίζεται ο ίδιος «Έχει επενδύσει αρκετά μέσα από την Λούκα Κατσέλη στο συγκεκριμένο κόμμα».
Σχετίζεται ο κ. Λαυρεντιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα μέσω της κυρίας Κατσέλη και για ποιο σκοπό;
Είναι βέβαια πολύ προκλητικός όταν αναφέρει «Με το εργοστάσιο μου στην Καβάλα κανόνισα να μου χαρίσει η ΔΕΠΑ 60 εκατομμύρια χρέη απο το φυσικό αέριο που καταναλώνει το εργοστάσιο μου».

Τη στιγμή μάλιστα που οι συγκεκριμένη ανάλγητη διοίκηση του οργανισμού διακόπτει την παροχή φυσικού αερίου στα φτωχά νοικοκυριά.
Στόχος του είναι να δραπετεύσει από την χώρα και να απολαύσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ που διαθέτει στο εξωτερικό σύμφωνα με τα τελευταία γερμανικά δημοσιεύματα της εφημερίδας Suddeutsche Zeitung.

Τα ερωτήματα είναι πολλά.
Γιατί τον προστατεύει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου;
Ο Λαυρεντιάδης έχει δώσει απίστευτα χρήματα στον αρχιεπίσκοπο Κύπρου για τάχα αγαθοεργίες, αλλά επίσης ακόμα περισσότερα και στον Αθηνών. Ο κ. Ιερώνυμος είναι πολύ υποχρεώμενος και έχει αναλάβει την σωτηρία του αρχιλήσταρχου Λαυρεντιάδη ώστε να λυπηθούν τον άρρωστο και καλό χριστιανό Λαυρέντη.
Ποιός είναι ρόλος της Μασωνικής στοάς της Αθήνας και του μεγάλου διδάσκαλου κ. Μανέα;

Δεν ήταν τυχαία η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη.
Ο Γεράσιμος Αρσένης είναι απο την Κεφαλονιά και στενός φίλος του Γιώργου Κουρή που έχει κατηγορηθεί για το κλείσιμο της τηλεόρασης του ALTER και τις απίστευτες λαμογιές που έχει κάνει με το ΦΠΑ, όπου στην ουσία έχει κατακλέψει το Ελληνικό δημόσιο.

Στην συνάντηση που είχαν οι Αρσένης, Κουρής και Κατσέλη στο Παλαιό Ψυχικό αποφάσισαν να δημιουργήσει κόμμα η Λούκα Κατσέλη στις προηγούνενες εκλογές προκειμένου να κατέβει ανεξάρτητη και να αποσπάσει ψήφους απο ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Όλοι γνώριζαν οτι οι εκλογές της 6 Μαίου δεν θα έβγαζαν κυβέρνηση. Στον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές της 6 Μαίου εάν κανείς παρακολουθήσει προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι τα ΜΜΕ του κ. Κουρή έπαιζαν συνεχώς την κ. Κατσέλη ως την νέα υγιή δύναμη του ΠΑΣΟΚ. Ποιός όμως χρηματοδότησε το νέο κόμμα της κ. Κατσέλη με το ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Αφού λοιπόν η κ. Κατσέλη δεν μπήκε στην Βουλή, μπήκε σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο στο οποίο η κ. Κατσέλη στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Στη μάχη όμως της προεκλογικής εκστρατείας δεν έχουν μπει μόνο τα ΜΜΕ των αδελφών Κουρή, αλλά και τα ΜΜΕ του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου μάλιστα φιλοξενήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του Τσίπρα απο τον ηλεκτρονικό μέσο του Χατζηνικολάου enikos.gr (μήπως είναι τυχαίο, δεν νομίζω)

Ο REAL FM που είναι ιδιοκτησίας του Χατζηνικολάου και του Κουρή καθημερινά στηρίζουν Τσίπρα .
Αυτό που επιθυμούν, την δημιουργία κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να σωθεί ο Λαυρεντιάδης ο οποίος έχει τάξει το μυθικό ποσό των 500.000.000 ευρώ.
Σε περίπτωση αποτυχίας αυτού του σχεδίου επιθυμούν να επιστρέψουν την χώρα στην δραχμή και μάλιστα όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Κουρής «Με τα λεφτά μου από το εξωτερικό θα τους αγοράσω όλους και τότε θα δουν τι θα πάθουν».
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο Χάρης Καστανίδης ο οποίος όταν έμαθε αυτά τα σχέδια έφυγε τρέχοντας.

Κυρία συνόδεψε τον Λαυρεντιάδη με ιδιωτικό αεροσκάφος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία προκειμένου να τακτοποιήσει διάφορα τραπεζικά του θέματα και να εισπράξει η ίδια το μερίδιο της. Υπογραμμίζουμε ότι υπάρχει απαγόρευση εξόδου του Λαυρεντιάδη από την χώρα.

Ο γιός της κυρίας από τον πρώτο της γάμο είναι δικηγόρος και διαθέτει γραφείο στο Λονδίνο. Βασική του απασχόληση είναι να στήνει off shore εταιρίες στα νησιά Καιμάν. Ο συγκεκριμένος μεσολάβησε έναντι αδράς αμοιβής, λέγεται ότι έλαβε 6.500.000 ευρώ προκειμένου να του εκδώσει το εν λόγο διαβατήριο.

Το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε με την τράπεζα Πειραιώς και τα παιδιά του Σάλα, προσπαθεί να το καλύψει με δύο αμερικάνικα Funds. Οι Αμερικάνοι προβληματίζονται εάν θα στηρίξουν. Είναι έξαλοι με Σάλα και Λαυρεντιάδη που έμπλεξαν έναν αξιολογότατο φιλέλληνα Αμερικανό πρέσβη και ντρόπιασε τη σημαία τους. Δεν ξεχνούν ότι η πώληση της Proton Bank στον Λαυρεντιάδη έγινε από τον Σάλα και πολύ φοβούνται ότι θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο σε περίπτωση που ψαχτεί αυτή η πώληση.
Σημασία έχει ότι ο Λαυρεντιάδης και ο Σάλας είνια πολύ γνώριμοι και έχουν κοινες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Υποστηρίζετε ότι η δημιουργία της τράπεζας του Λαυρεντιάδη στο Λιχνεστάιντ ήταν προτροπή Σάλα. Μάλιστα ο Σάλας τον βοήθησε ώστε να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους.

Από ότι λέγεται ένα κομμάτι χρυσού αρκετών εκατομμυρίων ευρώ είναι καλά κρυμμένο στο εξωτερικό και ανήκει στην οικογένεια του κ. Σάλα.

Έχει βγει ένταλμα σύλληψης, αλλά με άνωθεν παρεμβάσεις δεν υλοποιείται.
Γιατί;
Οι αρχές γνωρίζουν ότι ο Λαυρεντιάδης διαθέτει διαβατήριο από τα νησιά Καιμάν και δεν κάνουν τίποτα.
Ο διοικητήτης ασφαλείας Αθηνών γνωρίζει ότι η φρουρά του κ. Λαυρεντιάδη αποτελείται από Κρητικούς που οπλοφορούν παράνομα και με βαρύ ποινικό μητρώο και δεν ασχολείται.
Γιατί;

Τέλος πάντων ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γιατί δεν παρεμβαίνει;
Ο αντιεισαγγελέας κ. Μπόμπολης που είναι και Καλαματιανός και ξετίναξε το κύκλωμα των Ζωγιανών.
Δεν κατανοούν ότι όλοι αυτοί με την προκλητική τους στάση εξοργίζουν τον λαο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s