Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3547


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Ο Συνταγματολόγος και Καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, είπε χαρακτηριστικά στη Συνέντευξή του στις 06-05-2011 στο Ράδιο 9:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ, στην οποία στηρίζεται ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Και όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητη στην εξωτερική πολιτική, διότι της δεσμεύεται η Εθνική Κυριαρχία, αλλά και στην Οικονομική Πολιτική λόγω της δέσμευσης της Εθνικής Περιουσίας. Ο πρώτος όρος της Σύμβασης αυτής, που ορίζει την παραίτηση της Ελλάδας από την Εθνική Κυριαρχία, δεν έχει μπει ποτέ σε άλλη Διεθνή Σύμβαση και ένας τέτοιος όρος δεν υπογράφεται σύμφωνα με τον κ. Κασιμάτη ούτε με το πιστόλι στον Κρόταφο….

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όλοι μιλάμε για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Όλα τα ΜΜΕ και οι Πολιτικοί μιλάνε για το Μνημόνιο.

Μα το Μνημόνιο είναι δευτερευούσης σημασίας νομικό κείμενο, γιατί απλά περιέχει τους όρους εφαρμογής της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ, η οποία δένει χειροπόδαρα την Ελλάδα. Αυτή περιλαμβάνει όλες τις υποχωρήσεις και τις δεσμεύσεις της χώρας. Η Δανειακή Σύμβαση είναι διαφορετικό κείμενο από αυτό του Μνημονίου.

Κι ενώ ΜΕΡΟΣ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, και όχι ΌΛΟ το Μνημόνιο, πήγε στη Βουλή και έγινε Νόμος του Κράτους, το κείμενο της Δανειακής Σύμβασης, το μείζον έχει μείνει στο σκοτάδι.

Πώς τέθηκε τότε σε ισχύ αφού Η Δανειακή Σύμβαση δεν πήγε ποτέ στη ΒΟΥΛΗ ;

Γιατί λίγες μέρες μετά την υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης, δημοσιεύθηκε ένας νέος Νόμος, ο Νόμος 3547/2010, τον οποίον κανείς από τα ΜΜΕ και τους Πολιτικούς δεν τον αναφέρει, ο οποίος έδωσε την εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών να υπογράψει τη Διεθνή αυτή Σύμβαση για την Ελλάδα. Δεν αναφέρει επίσης κανείς ότι είχε και μία άλλη διάταξη ο Νόμος αυτός, η οποία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της Ελλάδος. Ορίζει δηλαδή ο Νόμος 3547/2010 ότι ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Ήρθε δηλαδή ένας απλός Νόμος, να καταργήσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ. 2 Συντάγματος, που θέτει απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύουν οι διεθνείς συμβάσεις να περάσουν από τη Βουλή για να γίνουν Νόμοι του Κράτους. Βεβαίως, αυτός ο Νόμος είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ. Είναι πρωτοφανές να έρθει Νόμος και να καταργήσει ρητές διατάξεις του Συντάγματος αλλά και του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο επιβάλλει και αυτό να επικυρωθούν οι Διεθνείς Συμβάσεις από το αρμόδιο όργανο του κράτους, το οποίο σε εμάς είναι η Βουλή.

Αυτό λοιπόν, σύμφωνα με τον Κ. Κασιμάτη είναι μία μεθόδευση σε συνεννόηση με το Δ.Ν.Τ της Κυβέρνησης και τους 16 δανειστές μας, να γίνει έτσι, ώστε να νομίζουμε ότι έχει περάσει από τη Βουλή, ενώ στην ουσία να μην έχει περάσει. Αυτή η γραμμή έχει μπει προφανώς και στα μεγάλα ΜΜΕ γιατί κανένα ΜΜΕ δεν θέλησε να πει μέχρι σήμερα ούτε καν το όνομα της Δανειακής Σύμβασης Διευκόλυνσης που δένει την Ελλάδα χειροπόδαρα. Αναφέρουν όλοι το Μνημόνιο. Ότι υπάρχει αυτή η Σύμβαση ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Και το χειρότερο ;;;; Αυτή η Σύμβαση δεν φαίνεται να διαβάστηκε καν από το σώμα της ΒΟΥΛΗΣ.

Και για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα η Ελλάδα το Μάιο του 2010 υπέγραψε συνολικά 3 Συμβάσεις:

1.ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ, που δένει την Ελλάδα χειροπόδαρα με τους όρους της.

2. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ, μέρος του οποίου πήγε στη Βουλή κι έγινε Νόμος, το οποίο περιέχει τους όρους εφαρμογής της Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης και

3. ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ., το οποίο δίνει την έγκρισή του στα όσα συμφωνήθηκαν.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ: ΤΑ ΈΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Α. Άρθρο 14 παρ.5 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης (η Ελλάδα)αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται (και στο μέλλον)να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο (την ίδια την Ελλάδα)ή τα περιουσιακά του στοιχεία (ή τα περιουσιακά της στοιχεία)…»

Δίνεται δηλαδή δικαίωμα στους Δανειστές να επεμβαίνουν σε οποιοδήποτε σημείο και σε οποιοδήποτε δικαίωμα εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΌΡΩΝ.

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη στους Δανειστές της από σήμερα και στο μέλλον.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι Δανειστές της μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμα και σε έναν Πρέσβη, σε μία Πρεσβεία, που εκπροσωπεί το Κράτος μας διεθνώς, και που μέχρι σήμερα, υπήρχε άσυλο για τον Έλληνα, γιατί μέχρι τώρα θεωρείτο Ελληνικό έδαφος. Τώρα δεν υπάρχει άσυλο για τον Έλληνα, αν δεν συμφωνήσουν οι δανειστές της Ελλάδας γι αυτό.

Θεωρητικά οι Δανειστές μπορούν να κατασχέσουν ή να επέμβουν σε μία παραμεθόρια περιοχή. Π.χ. μπορούν να κατασχέσουν εδάφη στον Έβρο. Για παράδειγμα, μπορούν οι Δανειστές μας, τα εδάφη του Έβρου, να τα δώσουν σε μία εταιρία αξιοποίησης, στην οποία να μην μπορούμε εμείς να παρέμβουμε αν παραβιάζεται η άμυνά μας. Για τις ακριτικές περιοχές δεν υπάρχει καμία εξαίρεση.

Στο τέλος του άρθρου 14 παρ. 5 διαβάζουμε:

Β. «…. Στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος»

Αυτό σημαίνει ότι αν απαγορεύει αναγκαστικός νόμος την εφαρμογή του όρου αυτού, τότε αυτός ο όρος είναι ανύπαρκτος.

Το θέμα όμως είναι ότι στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, ο αναγκαστικός νόμος ως ρήτρα για την μη εφαρμογή του όρου παραίτησή μας από την ασυλία μας δεν υπάρχει.

Υπάρχει μόνο στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Αυτή η ρήτρα ισχύει γενικώς στις συμβάσεις ότι δηλαδή αν ένας όρος απαγορεύεται από το λεγόμενο αναγκαστικό δίκαιο του Διεθνούς Δικαίου (iuscogens), αυτός ο όρος, δηλαδή ο όρος που λέει ότι παραιτείται η Ελλάδα αμετακλήτως και άνευ όρων από τα περιουσιακά στοιχεία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει… είναι ολόκληρος ανύπαρκτος.

Ποια πράγματα όμως είναι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ και ακυρώνουν επομένως την εφαρμογή αυτής της διάταξης ;;;;

Βιβλιογραφικά ο αναγκαστικός Νόμος, ορίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχει όρος στις διεθνείς συμβάσεις που να παραβιάζει την εθνική κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άρα αν ισχύει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι εφόσον αυτός ο όρος της σύμβασης παραβιάζει την εθνική κυριαρχία η εφαρμογή του απαγορεύεται από τον αναγκαστικό νόμο που τη θεωρεί απαραβίαστη. Επομένως, είναι ΆΚΥΡΟΣ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ;;;;

Ερώτηση:

Γιατί η Κυβέρνηση, τότε δεν έδωσε μία απάντηση στον Ελληνικό Λαό, ότι ο όρος αυτός που μπήκε είναι ανυπόστατος και γέλασε τους Ευρωπαίους, έτσι ώστε να μπει αυτός ο όρος χωρίς όμως να ισχύει ;;; Δεν έδωσε κανείς μέχρι σήμερα την απάντηση αυτή.

Αλλά το ότι είναι άνευ σημασίας, ο περιορισμός του αναγκαστικού νόμου, δηλαδή δεν ακυρώνεται αυτός ο όρος, επειδή υπάρχει ο αναγκαστικός νόμος του σεβασμού στην εθνική κυριαρχία, προκύπτει μέσα από την ίδια τη Σύμβαση, από το παράρτημα της γνωμοδότησης των 2 νομικών συμβούλων.

Γ. Παράρτημα 4 σημείο 11:

«Ούτε ο Δανειολήπτης, δηλαδή ούτε η Ελλάδα, ούτε τα περιουσιακά του (της) στοιχεία, έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας, ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας κατάσχεσης – αναγκαστικής εκτέλεσης…»

Εδώ δεν έχει τεθεί ο περιορισμός του αναγκαστικού νόμου. Δεν λέει δηλαδή εκτός κι αν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

Δυστυχώς βρέθηκαν έλληνες γνωμοδοτούντες που υπέγραψαν αυτό το πράγμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 16 ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Οι Δανειστές μας τώρα μπορούν να κάνουν κατάσχεση σε ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Για να γίνει πιο κατανοητό.

Συνήθως, οι Συμβάσεις ορίζουν ορισμένα αγαθά, πάνω στα οποία μπορεί να γίνει κατάσχεση, αλλά ΜΟΝΟ σε αγαθά, που σύμφωνα με τον Νόμο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΕΣ.

Π.χ. Αν είστε Δημόσιος Υπάλληλος και σας χρωστάει το Κράτος, μπορείτε να πάτε στο δικαστήριο να βγάλετε μία απόφαση εναντίον του Κράτους. Και με αυτήν την απόφαση μπορείτε να κατάσχετε δημόσια περιουσία. Και μπορείτε να πάτε να κατάσχετε ένα ακίνητο του Δημοσίου. Δεν μπορείτε όμως να πάτε να κατάσχετε ένα πολεμικό αεροπλάνο, ή το προεδρικό μέγαρο, ούτε το κτίριο της βουλής, γιατί σε αυτά τα αγαθά υπήρχε μέχρι τώρα ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας.

Τώρα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί, οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν, τα πολεμικά μας πλοία, το προεδρικό μέγαρο, το κτίριο της βουλής, τον Παρθενώνα και την Ακρόπολη, τους Δελφούς, όλα τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, τον Στρατό , κομμάτια στις Παραμεθόριες περιοχές, και ο, τι άλλο μέχρι τώρα είχε ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας και λόγω προστασίας του Κράτους. Δηλαδή μπορούν τώρα να τα κατάσχουν ΌΛΑ. Από την ασυλία αυτή παραιτηθήκαμε. Μπορούν τώρα να κατάσχουν μέχρι και μελλοντικό περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδας, δηλαδή αν βρεθεί στην Ελλάδα φυσικό αέριο, μπορούν να το κατάσχουν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΟ ΤΗΣ!!!

Μπορεί για παράδειγμα μία πρόθυμη Κυβέρνηση να κάνει έναν οργανισμό αξιοποίησης αρχαιολογικών χώρων, και να έρθει να αναλάβει τους τάδε Αρχαιολογικούς χώρους, δηλαδή την Κνωσσό, τη Βεργίνα για παράδειγμα, για τουριστική τους αξιοποίηση μία Διεθνής Πολυεθνική Εταιρία δεσμεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα έσοδα της Ελλάδας, για 99 χρόνια.

Δ. Υπάρχει όρος στη Σύμβαση που μας απαγορεύει το δικαίωμα συμψηφισμού των χρεών μας. Τι σημαίνει αυτό ;;;;

Δηλαδή μας απαγορεύει το δικαίωμά μας να διεκδικήσουμε τις αποζημιώσεις για εγκλήματα πολέμου από τη Γερμανία, οι οποίες θα ήταν μια μεγάλη ανάσα για να μειώσουμε το χρέος μας και με τα χρήματα που θα παίρναμε από τις αποζημιώσεις να μπορούμε να τους τα δώσουμε για να συμψηφίσουμε το χρέος μας. Και αυτό το δικαίωμα μας το απαγορεύσανε στον όρο της σύμβασης αυτής.

Ε. Υπάρχει επίσης όρος ο οποίος απαγορεύει στην Ελλάδα να μεταβιβάσει μέρος της περιουσίας της σε άλλο κράτος, εκτός αυτών, με τα οποία έχει υπογράψει. Για παράδειγμα μας αφαιρέθηκε το δικαίωμα να ζητήσουμε δανεικά από την Κίνα, με αντάλλαγμα να της μεταβιβάσουμε κάποια μέρη από την εθνική μας κυριαρχία. Δεν μπορούμε να διαθέσουμε τίποτα από την Ελληνική Περιουσία πλέον, διότι τίποτα πλέον δεν μας ανήκει. Δεσμευόμαστε απέναντι στους δανειστές μας για ο, τιδήποτε πράξουμε.

Ζ. Στο άρθρο 14 Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία.

Στη σύμβαση υπογράψαμε ότι οι διαφορές μας σε περίπτωση διαφωνίας που απορρέει από τη Σύμβαση αυτή, θα επιλύονται, με βάση το αγγλικό δίκαιο.

Δηλαδή το Αγγλικό Δίκαιο θα εφαρμοστεί σε περίπτωση διαφοράς μας από τη σύμβαση. Το παράδοξο είναι ότι η Αγγλία δεν είναι ένας από τους 16 δανειστές μας, και το Αγγλικό δίκαιο είναι εντελώς άσχετο με το δίκαιο των άλλων χωρών, και δη με το Ηπειρωτικό Δίκαιο, στο οποίο στηρίζεται το Δίκαιο μας αλλά και το Δίκαιο όλων των Λατινογενών χωρών της Ευρώπης. Είναι επίσης το Δίκαιο που στηρίζει τον ΔΑΝΕΙΣΤΗ. Αν είσαι Δανειστής, με απλά λόγια, αυτό το Δίκαιο σε συμφέρει να εφαρμόσεις. Εμείς Δανειστές δεν είμαστε. Φανταστείτε τι σημαίνει αυτός ο όρος για μας…

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ:

Η Δανειακή Σύμβαση είναι πέρα για πέρα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ και κατά συνέπεια και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο στηρίζεται σε αυτήν αλλά και η ΣΥΜΒΑΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ με το Δ.Ν.Τ., που εγκρίνει την ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Δανειακή Σύμβαση και το Μνημόνιο.

Μπορεί μία Κυβέρνηση που έχει το θάρρος και σίγουρα δεν είναι αυτή που υπέγραψε όσα υπέγραψε, να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια και να ακυρώσει αυτές τις συμβάσεις και το μνημόνιο που στηρίζεται σε αυτές. Επίσης, μπορεί να διεκδικήσει και την αποζημίωση από τη Γερμανία για εγκλήματα πολέμου σε βάρος της Ελλάδας, η οποία θα φέρει μία μεγάλη ανάσα μείωσης του χρέους μας για τον ελληνικό λαό.

Αναζητείστε τον Πρωθυπουργό που θα το κάνει. Προστρέξτε στην βοήθεια και στην συνδρομή των Πανεπιστημιακών, όπως του κ. Κασιμάτη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχιστεί η παραμονή στην εξουσία αυτών που δέσμευσαν για 1 Αιώνα όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας, ακόμα και αυτά που είχαν ασυλία, ακόμα και τους ίδιους τους έλληνες πολίτες στους ξένους.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία, το πραξικόπημα δεν γίνεται από Καθεστώς Δικτατορίας, αλλά από Κυβέρνηση Δημοκρατικού Πολιτεύματος!

Υπάρχει το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος το οποίο δίνει δικαίωμα στο Λαό να αντισταθεί με κάθε μέσο ενάντια στην ανατροπή του Συντάγματος, και να υπερασπιστεί με κάθε μέσο το Δημοκρατικό Πολίτευμα!

This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

1 Responses to Ο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3547

  1. Ο/Η zakykas λέει:

    Καλε μου φιλε,
    Με ολο το σεβασμο και την εκτιμηση για τη δουλεια που εκανες,ο νομος που επικαλεισαι (3547/2010) δεν υφισταται ! (http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/search-laws). Ο πιο προσφατος με αυτο το νουμερο ειναι του 2007. Ο νομος που εξουσιοδοτει τον Υπ. Οικονομικων να υποφραφει εν λευκω το οτιδηποτε, ειναι ο 3845/ΦΕΚ: 65Α (6 Μαϊου 2010) (Αρθρο : Πρωτο, παραγραφος :4)και ειναι ο νομος που κυρωνει το Μνημονιο. Ο κυριος Κασιματης προφανως εκανε λαθος (φαινεται αλλωστε και στο βιντεο στο 2:35 και 3:05). Καλο ειναι εμεις που ενημερωνομαστε και στη συνεχεια ενημερωνουμε με σκοπο καποια στιγμη να διεκδικησουμε (;;;) να εχουμε τα σωστα στοιχεια.
    Αυτα και παλι πολλα μπραβο !!!! Να συνεχισουμε ετσι μπας και ξυπνησουμε ο καθενας μας εστω και εναν ακομα.

    Υ.Γ.Δεκτα και ευπροσδεκτα οποια σχολια

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε