ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΥΚΛΕΙΔΩΜΑ


Νέες προσχωρήσεις στην ΝΔ από το ΛΑΟΣ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ.Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών και ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.

Από τον ΛΑΟΣ είναι ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ.Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.

Ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, για την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χώρα, με συνέπεια, υποχρεούται να συνεχίσει το δρόμο της Ευρώπης, της αλλαγής και της αλληλεγγύης, αντιμετωπίζοντας μέσα στην οικογένεια αυτή τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την πορεία αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, θεωρώ πατριωτική μου υποχρέωση να συστρατευτώ και να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό.

Επιπλέον, θέλω να τονίσω ότι τα ασαφή και λαϊκίστικα προγράμματα των δήθεν αντιμνημονιακών και δήθεν λαϊκών κομμάτων είναι αντίθετα με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας .

Είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά  μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Σπύρος Ρομποτής, για την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου, το διακύβευμα δεν είναι άλλο από τη διατήρηση ή μη της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε η χώρα μας να εξακολουθήσει να κινείται στην τροχιά της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ή αν θέλουμε να βρεθεί εκτός αυτής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για πρώτη φορά, απειλείται πραγματικά ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της πατρίδας μας και αμφισβητούνται όλες οι κατακτήσεις και τα οφέλη αυτής της πολυετούς εθνικής προσπάθειας από πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν απόψεις ανεύθυνες, αντιφάσκουσες, κενές περιεχομένου και πρακτικά ανεφάρμοστες, άρα ιδιαίτερα επικίνδυνες για τη χώρα στην κρισιμότατη αυτή συγκυρία.

Επειδή, είναι επιτακτική ανάγκη, να συγκροτηθεί εδώ και τώρα, ένα αρραγές φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, με κεντροδεξιά αιχμή, ενιαίο και ισχυρό, προκειμένου αφενός να υπερνικήσει τις αντιευρωπαϊκές φωνές που απειλούν τη χώρα με οικονομικό και πολιτικό αποκλεισμό και την οδηγούν στη διεθνή απομόνωση, αφετέρου να διεκδικήσει, πιεστικά και ανυποχώρητα, την αναθεώρηση των όρων της οικονομικής στήριξης της Ελλάδας, την αποκατάσταση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και την επανάκτηση της ισότιμης θέσης της πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επειδή αισθάνομαι το βάρος της ατομικής ευθύνης για τις εξελίξεις, εν όψει των ιστορικών αυτών στιγμών, επιλέγω να κάνω ένα βήμα μπροστά.

Δηλώνω παρών στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, διαθέτω τις δυνάμεις μου στη συγκρότηση αυτού του εθνικού μετώπου και καλώ τους Έλληνες πολίτες να συστρατευθούν, για να αποτρέψουμε τον εκτροχιασμό της χώρας, που υποθάλπουν άλλες πολιτικές δυνάμεις κατ’ επίφαση φιλοευρωπαϊκές».

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

1 Response to ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΥΚΛΕΙΔΩΜΑ

  1. Ο/Η Μaico λέει:

    Και για οσους δεν καταλαβαν οι Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ.Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος, ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ.Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου….. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ…. ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s