Στα Σκόπια Η Νεολαία Του συριζα Για Διαδήλωση Υπερ Της «Μακεδονίας»


Στα Σκόπια Η Νεολαία Του συριζα Για Διαδήλωση Υπερ Της «Μακεδονίας»

Η εφημερίδα ΕΠΟΧΗ (επίσημο όργανο της ΑΚΟΑ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολιτικούς βραχίονες ΣΥΝ),μας ενημερώνει με δημοσίευμά της πως αύριο στα Σκόπια «θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και διαδήλωση «αντιεθνικιστικών και αντιμιλιταρικών κινημάτων από Ελλάδα και Μακεδονία»! Μεταξύ των συμμετεχόντων από Ελλάδα θα είναι και η νεολαία του Συνασπισμού..

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα-μεταξύ άλλων- αναφέρει:
«Οργανώσεις από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση και στη συνέχεια διαδήλωση στο κέντρο των Σκοπίων, το Σάββατο 17 Μαΐου.

Το κεντρικό σύνθημα αυτής της αντιεθνικιστικής αντιμιλιταριστικής πρωτοβουλίας είναι «ΒΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»..Συμμετέχουν η Αντιεθνικιστική Αντιμιλιταριστική Πρωτοβουλία,ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, μέλη της πρώην Αντιπολεμικής Αντιεθνικιστικής Συσπείρωσης, η Νεολαία Συνασπισμού, η ΟΚΔΕ (Σπάρτακος), η πολιτική οργάνωση Κόκκινο, η ομάδα Αυτονομία ή Βαρβαρότητα, καθώς και ανένταχτοι/ες πολίτες εναντίον του εθνικισμού από την Ελλάδα και οι οργανώσεις από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας Δράση για την Ειρήνη, Ένωση Πολιτών για τη Δημοκρατία, την Ειρήνη και την Ανοχή – AURORA και «Δεν Πίνουμε Πετρέλαιο» –

Πρωτοβουλία για την απόσυρση των μακεδονικών στρατευμάτων από το Ιράκ πραγματοποιούμε από κοινού ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στα Σκόπια με το εξής μήνυμα προς τους δύο λαούς: Εμείς, στην Ελλάδα, δεν επιτρέπουμε στην ελληνική κυβέρνηση να «βαφτίσει» τη γειτονική χώρα. Και εμείς, στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, δεν επιτρέπουμε στη μακεδονική κυβέρνηση με πρόσχημα το όνομα να οικοδομεί το δικό της εθνικιστικό οικοδόμημα.
(από «Έλληνες Οικολόγοι«)

________________________

Στα Σκόπια Η Νεολαία Του συριζα Για Διαδήλωση Υπερ Της «Μακεδονίας»


This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Bookmark the permalink.

118 Responses to Στα Σκόπια Η Νεολαία Του συριζα Για Διαδήλωση Υπερ Της «Μακεδονίας»

  1. Ο/Η grgteg λέει:

    Αυτό το άρθρο ΔΕΝ απηχεί στις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
    Κάθε τρεις και λίγο ψάχνετε να βρείτε τι θα κάνει μια συνιστώσα από μόνη της για να λοιδωρήσετε

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Οι συνιστώσες αυτές σας ψηφίζουν όμως, ανήκουν στο χώρο σας, τώρα αν δεν λαμβάνετε υπόψιν σας τις απόψεις των ψηφοφόρων σας είναι εσωτερικό σας θέμα !!!

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η grgteg λέει:

        Ο ΣΥΡΙΖΑ φίλε MAICO έχει αποκυρίξει τη θέση εδώ και χρόνια όχι τώρα που έχει πάει 25%. Απόδειξη ότι η πιο πρόσφατη αναφορά είναι του 2008! Αν κάποιος ονειρεύεται να αποκαλεί τα σκόπια Μακεδονία να μη ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τέλος.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η tony g λέει:

        και οι δηλ’ωσεις του κυρίου Μπαλάφα???

        Μου αρέσει!

  2. Ο/Η spirxos λέει:

    φιλε grgteg,οι συνιστώσες ΔΕΝ ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ?το σπυρί στα μούτρα του άλλου το βλέπεις,την καμπούρα στην πλάτη σου όχι?επιλεκτική όραση και κρίση?μπράβο προοδευτικότητα…..

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η grgteg λέει:

      Φίλε σπίρχο η θέση έχει αποκυριχτεί γιατί ήταν ΛΑΘΟΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό απολογήθηκε και πλήρωσε τότε. Και ξεκαθάρησε και τη θέση του με το ΒΕΤΟ του 2009.

      Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Αλέξανδρος Πάτσιος λέει:

    Υπάρχουν έστω και σε συνιστώσα, τέτοιοι προδώτες ; Ντρέπομαι που τους ψήφισα. Θα ξεκινήσω εκστρατεί ,, σπίτι με σπίτι να πείσω όσους δεν γνώριζαν να ψηφίσουν άλλο κόμμα. Καλύτερα φτωχός αλλά ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η KOO λέει:

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η redstar λέει:

      ναι για μια ελλαδα χιτλερικο προτεκτορατο!!αντε ψοφηστε ρε μουνια!!

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η ΚΡΙΤΙΑΣ λέει:

        Φοβάσαι οτι με την κατάλυση της «Δημοκρατίας» θα κανουμε και σατανιστικη τελετή, ανάστασης του Αδολφου Χίτλερ???????

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η pitbull7πυρηνας-νικαιας λέει:

        αντε στη μανα σου,πλυνε της τον κωλο,ερχομαστε για να γαμησουμε να παρουμε κεφαλια μπασταρδακο….πουστροσκυλα αριστεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        δεν ειμαστε ναζι…ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΑΣΣΟΝΟΙ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!
        ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
        ΕΛΛΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η WhiteBlueCross λέει:

        Το μουνί της δικής σου μάνας σου αρχίδι αριστεροΦΑΣΙΣΤΑ.

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η Menippos λέει:

      Ναι, για να μετονομασθεί πλέον η Ελλάδα «Νότια Αποικία Αληθινού Εθνικοσοσιαλισμού της Μητρός Αλεμανίας». Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ, μαλάκες εκ δεξιών κι αριστερών? Έχετε ξεκωλιάσει ιδεολογίες και ιδανικά με τους ανεγκέφαλους κομματικούς μπαμπουϊνισμούς σας. Στοκόμυαλοι.

      Μου αρέσει!

  5. Ο/Η redstar λέει:

    ρε μαλακες το ονομα των σκοπιων σας πειραζει η που τον ιουνιο θα μας παρουν και τα σωβρακα αν δεν αλλαξουμε πορεια??δαγκωτο συριζα ρε κ ας λεγονται οπως γουσταρουν τα σκοπια!!

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Αλέξανδρος Πάτσιος λέει:

      ΠΡΟΔΟΤΗ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ούτε τα σώβρακα, ούτε τη Μακεδονία!

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η redstar λέει:

        δεν ειναι θεση του συριζα να αποκαλει τα σκοπια μακεδονια αλλα εγω που δεν ανηκω σε κανενα κομμα προτιμω να εχω μια αξιοπρεπη ζωη κ ας εχουν ολες οι γειτονικες χωρες ονοματα περιοχων της ελλαδας αν αυτο ειναι το «τιμημα»…

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η smile λέει:

      Είστε τρελοι;Πώς μπορειτε να αγνοείται ενα τετοιο ζήτημα και να φανατίζεστε με κομματα, τα οποια σε καμμια περιπτωση δεν υπηρετουν τον Ελληνικο λαο και την ένδοξη ιστορια του.Τα Σκόπια δεν πρέπει ποτε να παρουν τον όνομα της Μακεδονίας γιατί πολυ απλά ειναι πολυ βαριά η ιστορία που φέρει για ένα λαό απολιτιστο και επιπλέον γιατί δικοί μας ήταν οι πρόγονοι που έχυσαν αίμα για αυτο τον τόπο, ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ!ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΝΙΓΕΙ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ!

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η mr Πό λέει:

      O δωσιλογισμός δεν έκανε ποτέ καλό σε κανένα!!!

      Μου αρέσει!

  6. Ο/Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ λέει:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμισει ο τοπος ανθελληνες.

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ λέει:

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΕΟΙ.Εσεις δεν εχετε πατριδα κ ουτε θα εχετε.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ……

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η grgteg λέει:

    Γκεμπελίστικο άρθρο χειρίστου είδους. Τώρα θυμηθήκατε τι είχε γίνει πριν 4 χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκυρίξει τη θέση αυτή εδώ και 3 χρόνια

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Black Cat λέει:

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Arximhdhs λέει:

    Παρακαλουντε οι διαφωνουντες με την Χρυση Αυγη να σεβαστουν το δικαιωμα που τους δινεται να απαντουν στα αρθρα και να το κανουν χωρις βωμολοχιες και προκλησεις .Δεν θα μπουμε σε τετοιες συζητησεις το επιπεδο της Χρυσης Αυγης ειναι διαφορετικο .
    Επι του θεματος αυτο που λετε πως εχετε αποκυρηξει τη θεση εδω και 3 χρονια εγω να το δεχτω.Τι σημαινει ομως αυτο ?
    1ον ) Προφανως οτι ειστε ανακολουθοι
    2ον ) Ο οποιοσδηποτε κατηγορειται για κατι στο παρελθον το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να το αποκυρηξει και ολα μελι γαλα ( για την ΧΑ μεχρι και τευχη του 1987 επιστρατευτηκαν ,πώς αισθανεστε για αυτο ? ). Συνεπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν εχουν παρα να πουν οτι καναν λαθος. Δεν ειναι δηλαδη προδοτες του εθνους ? Δεν πρεπει να τιμωρηθουν ?
    30ν ) Η αλλαγη πλευσης εγινε οταν το πληρωσατε εκλογικα . Να περιμενουμε και αλες τετοιες αλλαγες απο τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να ανεβουν τα ποσοστα του ? Προσεξτε γιατι αλλαξε-αλλαξε θα γινετε ιδιοι με το ΠΑΣΟΚ ,αν και στην περιπτωση σας μπορει αυτο να αποτελει βελτιωση.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η Kωστας Α.Μ. λέει:

    ΝΤΡΟΠΗ ρεεεε ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η lOO λέει:

    ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ? ΖΗΤΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, «ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥ… Η ΒΟΥΛΗ» ΚΑΙ «ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ».

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ? ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 22 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ Η Χ.Α. ΘΑ ΠΑΡΕΙ 15%.

    Μου αρέσει!

  13. Ο/Η PyGmaXoS.GR λέει:

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΑΣΗ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ.) ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η mikeB λέει:

      Ποιά ελλάδα βρε ανιστόρητε; Αφού είναι γνωστό πως στην αρχαιότητα δεν υπήρχε ελληνικό έθνος (όπου η έννοια έθνος είναι μετά τη φεουδαρχία στην ευρώπη και την ανάδυση της αστικής τάξης), παρά μόνο πόλεις κράτη. Δηλαδή η πόλη κράτος της Θήβας, της Αθήνας, της Μήλου κοκ.
      Με αυτή τη λογική, ότι δηλαδή η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι σα να λές ότι ο Αλέξανδρος έκανε εμφύλιο πόλεμο όταν καταλάμβανε τη μία πόλη πίσω από την άλλη, στη μεγάλη του κάθοδο.
      Ανοίξτε και κανένα βιβλίο, όχι μόνο κεφαλαία γράμματα και συνομοσιολογικά σενάρια.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η mikeB λέει:

        Και να συμπληρώσουμε, πως ο πελοπονησιακός πόλεμος και γενικώς οι ενδοιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στην αρχαιότητα δεν είναι ένα φαινόμενο σαν τον καιρό, όπου όλοι μιλάνε γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Οι κορίνθιοι έσφαζαν Αθηναίους και τούμπαλιν..
        Ξεστραβωθήτε λίγο, και μετά βγάλτε και άποψη…

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η sxal λέει:

        ενω εσυ σκιζεις απο ιστορια, θα σου δωσω καποια στοιχεια κ απο κει κ περα αν μπορεις καταλαβαινεις,1,μιλουσαν την ιδια γλωσσα,2,πιστευαν στουσ ιδιους θεους,διδασκονταν ειτε ηταν αθηναιοι ειτε μακεδονες απο τους ιδιους δασκαλους,κ οταν γινοταν μια μαχη εναντιων των περσων η αλλων εχθρων υπηρχε αλληλοβοηθεια,οσο για τη καθοδο του ως βασιλιας ο αλεξανδρος επειδη μιλησες γιαυτον η μονη πολη που εκαψε ηταν η θηβα ουτε την αθηνα πειραξε ουτε την κορινθο ουτε καμμια αλλη πολη.κ για να τε΄λειωσουμε εδω φιλε μου…οι αρχαιοι ηταν μεγαλα μυαλα (διαιρει κ βασιλευε…)για να μπορουν να ελεγχουν κ να αναπτυξουν τις πολεις …

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Αλέξανδρος Πάτσιος λέει:

        KKEσ εεεε? σε έπιασα!!! Και τι τους έκανε να ενώνονται στους Ολυμπιακούς αγώνες….στους Δελφούς…..κτλ? Σίγουρα, μπούφο, η διοικητική δομή της αρχαιότητας ήταν διαφορετική…. και λοιπόν? Τα συστατικά που ενώνουν τους ανθρώπους και επιτρέπουν την καταχώρησή τους σε μια συγκεκριμένη ομάδα…ήταν όλα εκεί. Γλώσσα, θρησκεία, έθιμα, κοινή καταγωγή…. Η ιδέα της ένωσης των αρχαίων Ελλήνων ήταν άλλωστε του Φιλίππου και έγινε πράξη από τον Μέγα Αλέξανδρο. Πρέπει λοιπόν να επιτρέψουμε στα ρετάλια της Βουλγαρο-σλαβικής ιμπεριαλιστικής στόχευσης να διεκδικήσουν την ιστορία και τα εδάφη μας? Ή από την άλλη, θα επιτρέψουμε σε εκείνα τα «απελευθερωμένα και κουλτουριάρικα» «ελληνάκια» να πουλήσουν την πατρίδα μας και το μέλλον της προσποιούμενοι πως είναι απελευθερωμένοι δήθεν από τον «εθνικισμό» ?

        ΟΥΣΤ ΡΕΤΑΛΙΑ!!!

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Bibi λέει:

        καλα ξεστραβωσου εσυ πρωτιστως…Στην αρχαια Ελλαδα μπορει να λειτουργουσαν ως πολεις κρατη..ο Ηροδοτος ομως οπως και ο Πλατωνας ειχαν αναφερει οτι ολοκληρος ο πληθυσμος του ελλαδικου χωρου συμπεριλαμβανονης και της μικρας ασιας δηλαδη και τα τρια ελληνικα φυλα της αρχαιοτητας (Δωριεις, Ιωνες , Αιολεις ) γνωριζαν ΑΠΟΛΥΤΑ για την κοινη ελληνικη τους καταγωγη…ο Αλεξανδρος η μονη ελληνικη πολη που κατεστρεψε ηταν η Θηβα επειδη ειχε μηδησει δηλαδη την ειχαν διαφθειρει οι Περσες…Παρολαυτα μετα απο το συμβαν ο Αλεξανδρος ειπε οτι λυπαται που »αδελφος σκοτωνει τον αδελφο» πραγμα που δειχνει πως ειχαν συναισθηση της κοινης ελληνικης τους καταγωγης εκεινη την εποχη…(αυτο ειναι ενα μικρο απο τα απειρα παραδειγματα που το αποδεικνυουν )
        Και εν πασει περιπτωσει εισαι τραγικα ανιστορητος διοτι στην αρχαια Ελλαδα υπηρχε η εννοια εθνος..

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Min λέει:

        Και επειδή δεν ήταν οργανωμένοι σε μία ενιαία χώρα αλλά σε πόλεις κράτη αυτό σήμαινε ότι δεν είχαν αίσθηση της κοινής τους καταγωγής; Μεγάλη απόδειξη οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά και οι υπόλοιποι πανελλήνιοι αγώνες, η κοινή γλώσσα, η κοινή θρησκεία, η αίσθηση της διαφορετικότητας από τους άλλους λαούς παρά τις μεταξύ τους εχθρότητες. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενιαίο κράτος και ότι ο καθένας υπηρετούσε το συμφέρον της πόλης-κράτους του είναι άλλο θέμα. Αυτός ήταν ο τρόπος οργάνωσης στην αρχαιότητα. Που παρερμηνεύτε την ιστορία για να καταργήσετε την ιστορική συνέχεια της χώρας στην οποία γεννηθήκατε φίδια. Οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας είστε εσείς. Απλά αίσχος, προδότες.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Αδιάβαστος λέει:

        Σίγουρα κάποιος είναι ανιστόρητος!!! Μάλλον, θα είναι ο Όμηρος όταν έλεγε «τα των Ελλήνων έθνεα» δηλαδή «τα ελληνικά έθνη» στα 800 π.χ. Συμφωνούμε βέβαια, ότι η έννοια έθνος για την Ευρώπη εμφανίστηκε μετά την διπλή άλωση, 1204 και 1453 της Πόλης. Τότε, τα βαρβαρικά φύλα Αγγλοσάξονες, Οστρογότθοι, Βησιγότθοι, Φράγκοι, κ.τ.λ. ανακάλυψαν τις έννοιες έθνος, δημοκρατία, ελευθερία, ανθρωπισμός, πολιτισμός, και πολλές άλλες που ακόμα τις εξετάζουν για να δουν τι σημαίνουν. Οι πόλεις-κράτη είναι κάτι διαφορετικό από τα σημερινά κράτη και χρειάζεται κοινωνικοπολιτική ανάλυση, αλλά πάντως δεν αφορούσε διαφορετικούς λαούς, αφορούσε τα ελληνικά φύλα, δηλαδή, τους Έλληνες. Τέλος ο Αλέξανδρος αυτό ακριβώς έκανε, εμφύλιο πόλεμο, με στόχο να ενώσει τους Έλληνες για να χτυπήσουν τους Πέρσες. Δεν υπάρχουν βιβλία που να γράφουν διαφορετικά πράγματα υπάρχουν μόνο άνθρωποι που διαβάζουν ότι θέλουν και το «μεταφράζουν» όπως θέλουν.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

        ΚΑΛΑ Ο mikeB ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Η ΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Η ΡΟΔΙΤΙΚΟ Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ….
        ΑΣΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΑ…!!
        ΡΕ ΒΛΗΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΟΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ…. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ «ΕΘΝΟΣ’ ???? ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ???? ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ????
        ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΟ… ΛΑΟ…. ΛΑΟ….. ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΟΧΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ…!!!
        ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ) ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ…!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΠTOYNΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ?
        ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…!!!
        ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…!!!
        ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ…!!!!
        ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ….. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…!!!

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η sxal λέει:

        ρε γαμησε το το μαλακισμενο αξια του δινουμε που ασχολουμαστε κανα πλουσιοπαιδο θα ναι απο αυτα που κατεβαινουν στις συγκεντρωσεις κ καινε τη σημαια!!γονοι πλουσιων οικογενειων που τα βρηκαν ολα ετοιμα κ δε σεβαστηκαν ποτε τους τη περουσια του αλλου γιατι δε πας ρε μουνοπανο να βρεις τον αντρα που καψανε τη γυναικα του ωντας εγκυος ση τραπεζα της marfin!μαλαες μιλατε για ιστορια κ εχετε προδωσει τη χωρα που ολος ο κοσμος υποκλιθηκε μπροστα της,τη χωρα που γεννησε τα μεγαλυτερα μυαλα!ποιος εισαι εσυ ρε τσουτσεκι κ τα αλλα μουνοπανα του συριζα που θα αμφισβητησετε τη μακεδονια! την ελλαδα!την ιστορια αλλα δε φταις εσυ μαλακισμενο η μανα σου κ ο πατερας σου φταινε που δε ξερουν τη μαλακα γιο καναν!νιωθεις ωραια με το να σε βριζουν οι ελληνες μαλακα ενταξει θα βρεις να σε γαμησουν κ ελληνες οχι μονο πακιστανια αποκαλειτε φασιστες εμας που ειμαστε πατριωτες,καλυτερα φασιστας παρα προδοτης κ δοσυλογος παντα ερχεται η ωρα που ολοι οι προδοτες πληρωνουν…αντε κ γαμησου που να σαπισεις!παρακληση σε ολους οσους αγαπουν αυτη τη χωρα μην ξαναασχοληθει κανεις με το αρχιδι αυτο κ ολους οσους ειναι προδοτες η χρυση αυγη θελω να πιστευω οτι θα κανει καλα το εργο της!

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η dorieusgr λέει:

        βρε ζωντοβολο πηγαινε να διαβασεις την πολιτεία του πλατωνος στο εκτο βιβλιο να δεις αν υπαρχει η εννοια του εθνους

        Μου αρέσει!

  14. Ο/Η Αναστασια λέει:

    Το κακο μ’ εσενα redstar, οπως εξαλλου και με ολους τους αριστερους, ειναι οτι στην προσπαθεια σας να φανειτε «προοδευτικοι», ουσιαστικα στηριζετε τον εθνικισμο των ξενων.

    Μου αρέσει!

  15. Ο/Η sxal λέει:

    ρε αποβρασματα που μιλατε για προοδο για δημοκρατια κ πολιτισμο, γιατι δε πατε να μιλησετε για ολα αυτα στη γυναικα που την ωρα που γεναγε πακιστανοι σκοτωναν των αντρα της για μια καμερα…κριμα γιατι σπαουνια δεν επρεπε να γινουν μονο οι εβραιοι αλλα κ σεις με την αδερφη το τσιπρα που εβαλε στη νομικη τους πακιστανους που εχουν ερθει παρανομα κ μας εχουν γεμισει με ασθενειες που καν δεν τις ειχαμε γνωρισει..ξυλο μονο θελετε..γιατι δημοκρατια ειχαμε εδς κ 30 χρονια κ τη κανατε σα τη μουρη σας

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η mikeB λέει:

      Και τους Έλληνες που πήγαν με φουστανέλες και τσαρούχια στην Αμερική τη δεκαετία του ΄20, και εγκληματούσαν έπρεπε να τους βάλουν στους φούρνους και να τους κάψουν. Μέχρι και η Χέραλντ Τριμπιουν είχε επανειλημένα πρωτοσέλιδα με πηχαίους τίτλους «τί θα γίνει επιτέλους με τους βρωμοέλληνες;»
      Η ιστορία έδειξε ότι τελικά δεν τους σιγοέψησαν στο γκριλ…

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η sxal λέει:

        αν οι ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο φιλε μου το 1920 μετα τη ληξη ενος παγκοσμιου πολεμου μετα τη ληξη 2 βαλκανικων πολεμων κ μετα τη μικρασιατικη καταστροφη πηγαν κ εκαναν αισχη τοτε επρεπε να πληρωσουν που δε νομιζω να μην πληρωσαν…οσο για τις δικες μου αποψεις ειμαι ελληνας πολιτης που γνωριζω αρκετα απτην ιστορια αυτη της ενδοξης χωρας που καποιοι στο ονομα της δημοκρατιας κ του πολιτισμου με εκλεψαν με εκαναν να νιωθω ντροπη στην ευρωπη κ ποσα αλλα πραγματα που εχουν κανει εις βαρος της χωρας κ των πολιτων,δε λεω σε πολλα φταιμε κ εμεις οι πολιτες αλλα καποια στιγμη στιγμη ολα πρεπει να αλλαξουν ειτε με τη χρυση αυγη ειτε με το στρατο εφοσον τη συνταγη των πολτικων τη βλεπουμε κ τη νιωθουμε στις τσεπες μας…

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η JimF λέει:

        Τελικά mikeB είσαι ελληνόφωνος αλλά καθόλου έλληνας. Αφου λοιπόν έχεις τοσο κοινά με τα λαθρο-ορκ γιατι δεν τους παίρνεις σπίτι σου. Εγώ τουλάγιστον θα κοιτάξω οταν γίνει το μπαμ να τελειώσω πρώτα με κάτι καθάρματα σαν και σένα που ζουν στην χώρα μου. Και στα @@ αν με πεις φασίστα. Κάτι τέτοια αποβράσματα σαν και εσένα κάνουν πάρτυ σημερα στην ΑΣΟΕ που πέρασε ένας χρόνος σήμερα απο το σφάξιμο του ανθρωπάκου. Λοιπον, το ξαναλέω, όταν γίνει το μπαμ κάτι σκουλήκια και αποβράσματα σαν και σένα, που η σαπίλα της ψυχής του μυρίζει χιλιόμετρα θα έχουν τελειώσει Το έπιασες;

        Μου αρέσει!

  16. Ο/Η χρήστος λέει:

    για να ψηφίσεις σύριζα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν….
    ή έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή σου (άνεργος-χρεωκοπημένος κλπ) και θέλεις να δείξεις την αγανάκτησή σου ή είσαι παντελώς ηλίθιος….
    3ος λόγος δεν υπάρχει….
    αυτή η χώρα βρίθει από ηλίθιους δυστυχώς όμως και από ανέργους…..

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η mikeB λέει:

      εσύ ρε χριστάρα τι ακριβώς ψήφισες για να δούμε, πόσο μαλάκας, ηλίθιος, βλάκας ή νοσταλγός του χίτλερ είσαι…

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η JimF λέει:

        Εσύ τι ψήφισες; Ανταρσύα με τον φιλο σου τον Κωνσταντίνου που έλεγε που να βάλουν τις φωτιές τα λαθρο στην Μαρφιν. Υπάρχουν φωτογραφίες, ξέρεις..

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η Min λέει:

        Κόφτο ρε που όποιος δεν είναι προδότης σαν εσένα είναι νοσταλγός του Χίτλερ. Αλλά θα προτιμούσα να είμαι νοσταλγός του Χίτλερ παρά να εξυπηρετώ τα συμφέροντα της Τουρκίας, της Αλβανίας, των Σκοπίων, των Εβραίων ή όποιον άλλων τα συμφέροντα εξυπηρετείτε, εις βάρος της ίδιας μου της χώρας. Από παντού σας πετάξανε έξω κομμούνια. Μόνο εδώ βγάζετε γλώσσα ακόμα συγκαλύπτοντας την προδοτική ιδεολογία σας με την δήθεν προώθηση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του φτωχού λαού γενικά. Αισχρά υποκείμενα.

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

        Mike B
        ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ….!!! ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ..!!!

        ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΛΕΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ) ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΙ 300 ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ) ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ…!!!
        ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ…!!!

        ΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΑΣ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΗΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…!!!

        ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΧΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ….!!! ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΟΛΑ….!!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ…!!!! ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ??? ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ…!!!
        ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ 10 ΜΕ 15 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ…. ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…!!! ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΣ…!!!

        ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…!!! ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ….!!!

        ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…!!!
        ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
        ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑΟΣ (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ).
        ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

        Μου αρέσει!

  17. Ο/Η Michael λέει:

    πω πω, ουτε καν συριζα στις επόμενες εκλογές (αν αυτές γίνουν βέβαια).

    Μου αρέσει!

  18. Ο/Η Νικος λέει:

    Χρυση Αυγη μονο και μονο για να υπαρχει αντιλογος στον αθεισμο στην αρνησιπατρια και στον Εθνομηδενισμο των υπολοιπων…….

    Μου αρέσει!

  19. Ο/Η george λέει:

    χρηστος δεν αρκει να εισαι ανεργος για να πας να ψηφησεις ΜΥ.ΡΙ.ΖΑ , πρεπει να εισαι ηλιθιος κ ανιδεος του τι πας κ ψηφηζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. επισης μαλον πρεπει να σου αρεσουν κ τα παραμυθια με νεραιδες για να ψηφισεις τσιπρρρρρρρρα (ηχος πορδης)

    Μου αρέσει!

  20. Ο/Η panosgeorgiakos λέει:

    Έχουμε καταλάβει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι βασισμένο σχεδόν με τις προτιμήσεις των μισών Ελλήνων όταν 37% ήταν η αποχή; 37% των ψηφοφόρων εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των κομματικών μηχανισμών στις πλέον κρίσιμες εκλογές.

    Μου αρέσει!

  21. Ο/Η sxal λέει:

    θελω να κανω μια ερωτηση προς τα παιδια που ειναι υπερ τησ δημοκρατιας κ του πολιτισμου αντιφασιστες κλπ κλπ κοινως τα τσιπρακια…αν πηγαιναν σε μια μουσουλμανικη χωρα η σε καποια χωρα προς τα πανω που μετραει ουτε 300 χρονια ζωης βλεπε αλβανια σκοπια…κ καιγανε τη σημαια τους στο κεντρο της πρωτευουσας τους οπως εκαναν οι αλβανοι στην ομονοια πριν λιγα χρονια η αν καιγανε η σκιζαν σελιδα απτο κορανι…να μου απαντησουν αν πιστευουν πραγματικα οτι θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση με μας τους ρατσιστες ελληνες οπως μας λετε..αν θα τους εδιναν τα ιδια δικαιωματα που απαιτει ο συριζα να δωσουμε σε αυτους τωρα?ουτε τα κοκκαλα σας δε θα υπηρχαν εκει…!!!!τους εβαλε ο τσιπρας μες στη νομικη τους αφγανους με πιο δικαιωμα του την εκανε τσιφλικι του ρε τη νομικη η αδερφη…δεν υπαρχει αλλη επιλογη χρυση αυγη κ στρατος…κ μονο εσεις φταιτε γιαυτο!

    Μου αρέσει!

  22. Ο/Η ksms7 λέει:

    Σωστός ο sxal , χρυσή αυγή και αφήστε της μλκς περί ναζισμού και π……ριες, σάς χαλάει που θα μπει μια τάξη στο μπ…..λο την ελλαδα, καλύτερα στρατιωτικό καθεστώς παρά τσιπαρισμένο αμερικανάκι, όσοι καταλάβατε καλός, οι υπόλοιποι ψαχτείτε λίγο..

    Μου αρέσει!

  23. Ο/Η Nick λέει:

    Βρε παιδια, σας νοιαζει περισσοτερο που τα Σκοπια θα ονομαζονται 50% Μακεδονια ή που τα ελληνικά εδαφη θα γινουν σιγα σιγα Γερμανικα? Ολοι ψηφο στο ΣΥΡΙΖΑ να φυγει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ,, ,και μετα μια μεγαλη διαδηλωση για τα υπολοιπα θεματα ονομάτων και αλλοδαπων!

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η sxal λέει:

      ναι φιλε μου με νοιαζει το ιδιο κ παραπανω γιατι ειναι εθνικο θεμα μου τα πηραν ολα μισθο υποληψη ηθη εθιμα μου τα πηραν ολα μου χει μεινει ενα, η ιστορια! αυτη επειδη εχω ορκιστει προσωπικα να φυλατω πιστη εις την πατριδα δε θα την αφησω σε κανενα πουστη τσιπρα βενιζελο παγκαλο παπανδρεου καραμανλη κλπ να μου τη παρουν οσο περναει απτο χερι μου κ δυστυχως για σας δεν ειμαι μονος φιλε μου ψηφισε τσιπρα δημοκρατια εχουμε..αλλα δε μου λες τι μισθο παιρνεις αν δουλευεις κ τι μισθο εχει ο τσιπρας…ας μου απαντησεις οχι μονο εσυ αλλα ολοι που πιστευουν σαυτον το πουστη που θελει να δωσει δικαιωματα στους λαθρομεταναστες.φιλε μη το παρεξηγησεις αλλα η δημοκρατια εδειξε οτι ειναι ανικανη για πολλα η προοδευτικοτητα κ ο πολιτισμος με φερανε στη θεση που ειμαι!ο πολιτισμος με εκανε να φοβαμαι να περπατησω στην ομονοια το βραδυ κ τωρα αν ειναι δυνατον να συζηταω για το αν τα σκοπια πρεπει να ονομαστουν μακεδονια..θα σηκωθουν οι αρχαιοι κ αυτοι φιλε δε βαρανε αυτοι σκοτωνουν!!οπως λεγαν πας μη ελλην βαρβαρος…

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΡΕ ΚΑΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ…!!!

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ???
      ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣ Η ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ «ΕΝΩΣΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ» ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΣΤΑ «ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ….. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ…!!!!

      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ???

      ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…!!!
      ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ???

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?

      ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ…. ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ «ΕΝΩΣΟΥΜΕ» ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ…!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ???
      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ ???

      ΡΕ ΚΑΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..!!!

      ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912 ΚΑΙ ΤΟΥ 1922 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ…!!!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ…!!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…!!!

      Μου αρέσει!

  24. Ο/Η psifizw λέει:

    Η χρυσή αυγή είναι πολιτικά πολύ χειρότερη από το μνημόνιο γιατί τώρα τουλάχιστον κάνουμε εκλογές… τα ολοκληρωτικά (αριστερά και δεξιά) καθεστώτα δεν διαθέτουν τέτοιες πολυτέλειες και ανατρέπονται όχι με εκλογές αλλά με (πολύ) αίμα….

    Μου αρέσει!

  25. Ο/Η Theo λέει:

    Αυτά βλέπει ο κόσμος και καταφεύγει σε ακραίες λύσεις και ακραίους ανθρώπους στη προσπάθειά του να σώσει την χώρα του από τους εγχώριους προδότες. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθώ να δικαιολογήσω όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή ενώ δεν ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να υποθάλπτει αναρχικούς που το ποιόν τους είναι ίσως και χειρότερο από αυτό των ναζιστών. Έχουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να επιδεικνύουν αντεθνική στάση όπως αυτή στο θέμα των Σκοπίων. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδεικνύει υπέρμετρη αλαζονία μετά τις εκλογές οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργεί μπάχαλο με το θέμα των μεταναστών και να ονειρεύεται την ολοκληρωτική κατάληψη της χώρας από αυτούς. Εύχομαι να ξαναγίνουν εκλογές και να γυρίσει εκεί που του αξίζει και ακόμα χαμηλότερα. Προδότες, ψευτοπροοδευτικούς και άλλους ανανεωτικούς τύπου Τσίπρα δεν θέλουμε. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχουν προδότες σε τέτοιο βαθμό. Αν δεν τους αρέσει η Ελλάδα, αν δεν τους αρέσει να είναι Έλληνες, ΔΡΟΜΟ!

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η sxal λέει:

      οι μεταναστες,λαθρομεταναστες ελληνες δεν ειναι ουτε θα γινουν ποτε μην μπερδευεσε!οπως ο ελληνας δε θα γινει αλβανος αγγλος γαλλος ποτε κ παντα θα κυλαει το ελληνικο αιμα μεσα του ετσι κ μεταναστες δε θα γινουν ποτε ελληνες…η ελληνικη παιδεια κ ο ελληνικος πολιτισμος που ο μεγας αλεξανδρος διεδωσε στην ασια δεν ηταν για να τους κανει ελληνες αλλα καλυτερους ανθρωπους κ πιο μορφωμενους…

      Μου αρέσει!

  26. Ο/Η nasos λέει:

    Με ποση ευκολια λετε ορισμενη οτι προκειμενου να μην ζειτε φτωχα δεν σας ενοχλει τα σκοπια να ονομαζονται μακεδονια?βαζετε το εθνικο συμφερον πανω απο την τσεπη σας?ουστ προδοτες…δηλ στο τελος θα προτιματε η ελλαδα να λεγεται τουρκια προκειμενου να παιρνετε 100 ευρω παραπανω??ντρεπομαι που ψηφισα συριζα…και πιστεψτε με…οσο τα βαζουν με την ΧΑ τοσο την συμπαθω…

    Μου αρέσει!

  27. Ο/Η psifizw λέει:

    όχι άλλη δεξιά ρε παιδιά, φτάνει δεν αντέχουμε άλλη δεξιά (πασοκ/νδ/λαος/χα) δεν είναι καλλίτερα να δοκιμάσουμε την άμεση δημοκρατία συμμετέχοντας όλοι μαζί? όσοι περισσότεροι αποφασίζουν τόσο το καλλίτερο για όλους, δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε, στο φινάλε αν η απόφαση συνέλευσης αποφασίσει να πετάξουμε τους μετανάστες στην θάλασσα ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να εκτελέσει την απόφασή μας 8έλει δεν θέλει, πιο είναι το πρόβλημα με την άμεση δημοκρατία?

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η pasokidhs dhmokraths λέει:

      H APOFASH SYNELEYSHS ELEGE O TSIPRAS OMWS DEN TO SEBETE, MONOS TOY TO ALLAKSE SE DEN TON PSIFISE GI AYTO O ELLHNIKOS LAOS! EMEIS TON PSIFISAME GIA NA DIWKSEI TO DNT. OBER!!!

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η Αναστασια λέει:

      Ειναι οτι για να δουλεψει πρεπει ολοι οι πολιτες να εχουν το ιδιο επιπεδο παιδειας και κοινωνικης ευθυνης.

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΡΕ ΚΑΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ…!!!
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ??? ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ????
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ..!!!

      ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ???
      ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ “ΕΝΩΣΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ” ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ….. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ…!!!!

      ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ???

      ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ??? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…!!!
      ΤΟΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ???

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ?

      ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ…. ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ “ΕΝΩΣΟΥΜΕ” ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ…!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ???
      ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ ???

      ΡΕ ΚΑΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..!!!

      ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912 ΚΑΙ ΤΟΥ 1922 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ…!!!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ…!!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…!!!

      Μου αρέσει!

  28. Ο/Η Πατριωτης λέει:

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ε?ΤΕΡΜΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ,ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Μου αρέσει!

  29. Ο/Η Achilleas λέει:

    Μακάρι να είναι έτσι.

    Μου αρέσει!

  30. Ο/Η stergios λέει:

    Μου αρέσει!

  31. Ο/Η stergios λέει:

    Μου αρέσει!

  32. Ο/Η nikolas λέει:

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  33. Ο/Η JIMMY λέει:

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    Μου αρέσει!

  34. Ο/Η sxal λέει:

    συμφωνω απολυτα με τα 3 ποηγουμενα παιδια κ το jimmy κ το στεργιο κ το νικο!θα πω κατι τελευταιο προς οσους θελουν τη χωρα που γεννησε τοσους ηρωες τοσους ανθρωπους των γραμματων κ των τεχνων!κουφαλες αριστεροι τσιπρακια κ οσοι κατασπαταλησαν τη δημοσια οικονομια κ οσοι εκαναν κακο στα ηθη εθιμα αυτου του τοπου αυτος ο τοπος μπορει να εχει εφιαλτες αλλα εχει κ λεωνιδες!ειμαστε λιγοι θα ερθουμε κ η γη θα τρεμει!κ για να χρησιμοποιησω μια φραση απτους πανσοφους αρχαιους ελληνες…οπου δε πιπτει λογος πιπτει ραβδος!!!!!

    Μου αρέσει!

  35. Ο/Η 300toufekies λέει:

    Το όνομα ΠΓΔΜ (με το οποίο τους αναγνωρίζει η Ελλάδα) ήδη περιέχει τον όρο Μακεδονία και είναι ακραία υποκρισία να μη δέχεσαι την αφαίρεση του «ΠΓ» επειδή κάτι τέτοιο αποτελεί τάχα εθνική μειοδοσία.

    Ακόμα πιο εξοργιστική γίνεται η εν λόγω υποκρισία όταν προέρχεται από εκείνους που ψήφισαν τα μνημόνια με 151 ψήφους εκχωρώντας εθνική κυριαρχία αντιτιθέμενοι στις συνταγματικές επιταγές.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      300 ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ…!!

      ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΕΙΣΑΙ…!!! ΑΛΛΟ ΤΟ «ΠΡΩΙΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…!!!
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ…!!!
      ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ…. ΟΧΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ…!!! ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΩΣ ΡΑΤΣΑ…. ΚΑΛΑ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ??? 12 ??? ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ… ΕΛΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ…!!!

      ΗΛΙΘΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ…!!!

      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…!!

      ΠΟΤΕ….!!!!

      ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΑΟΣ (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ).
      ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ..~!!!

      Μου αρέσει!

  36. Ο/Η BURGA λέει:

    MH TRELAINESTE RE!!!!!!!

    EDO KAI TORA TA ELLHNIKA SYNORA NA ERTHOYN STA SYNORA TOY 1OY ELLHNIKOY KRATOYS!
    TA EPTANHSA NA ANEXARTHTOPOIHTHOYN!
    TA DODEKANHSA NA DOTHOYN STHN TOYRKIA!
    TMHMA THS THRAKHS NA DOTHEI STHN TOYRKIA KAI STHN BOYLGARIA!
    H MAKEDONIA NA DOTHEI STA SKOPIA!
    H HPEIROS NA DOTHEI STHN ALBANIA!
    H KRHTH NA ANEXARTHTOPOIHTHEI!
    TA NHSIA TOY BOREIOY AIGAIOY NA DOTHOYN STHN TOYRKIA OPOY ANHKAN PANTOTE!

    OLOI OI METANASTES NA NOMIMOPOIHTHOYN KAI NA PAROYN ELLHNIKH YPIKOOTITA!

    KAI OSOI EINAI ELLHNES NA EXAFANISTOYN APO PROSOPOY GHS!!

    GIA NA GINOYNE OLA TA PARAPANO PROTA PANO APO TO PTOMA MAS!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  37. Ο/Η christosgblogspotcom λέει:

    Χρσα Αυγα =
    α. Δειλες γυναικουλες – δεν εχουν καν τα α..δια να πουνε οτι ειναι ναζι – τουλαχιστον οι ξενοι φιλοι τους το λενε ανοιχτα, οι ελληνες ναζι ειναι κοτουλες και ντρεπονται
    β. Προδοτες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – μονο προδοτες υποστηριζουν τους μεγαλυτερους δολοφονους της ελλαδας τους Γερμανους στο Β παγκοσμιο πολεμο
    γ. Η Μακεδονια ΗΔΗ ονομαζεται σε ολο τον κοσμο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – χαλαρωστε και απολαυστε το! Οσο και να χτυπιουνται τα χρυσαυγουλα, ετσι θα ονομαζεται απο εδω και περα. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Να ειχε ονομαστει ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλα οι κρετινοι εθνικστες δεν θελησαν – ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ> με τις υγειες σας!
    δ. ΕΤΣΙ τσαμπουκαλευονταν οι Εθνικστες με την Τουρκια το 22 – > εφαγαν μετα τον πουλο οι ελληνες της Μικρας Ασιας.
    ε. ΕΤΣΙ τσαμπουκαλευτηκαν το 74 με την Κυπρο – > ξανα εφαγαν τον Πουτσο
    στ. Συνεχιζουν να προκαλουν οι Εθνικιστες – > αν καποιος δεν τους βουλωσει το στομα ΣΥΝΤΟΜΑ< θα την πληρωσουν παλι οι υπολοιποι ελληνες.
    ζ. ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ – γκε γκε αδερφες χιλερικοι?
    Και για περισσοτερα, ο ιστοτοπος της ΧΑ –

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ λέει:

      Ανθελληνες ειστε ΕΣΕΙΣ που υποστηριζετε την Τουρκια την Αλβανια και τα Σκοπια!!!Εμεις ποτε δεν υποστηριξαμε τη Γερμανια καταλαβες ανιστορητε???Διαβασε πρωτα ιστορια και μετα μιλα!!Εσεις οι αναρχικοι καιτε ελληνικες σημαιες και καταστρεφετε και καταληστευετε εκκλησιες οχι εμεις καταλαβες??Ειστε αθεοι.. Εσεις σκοτωνετε κοσμο και κλεβετε και ρημαζετε τα παντα ψευτομαγκες.. Και μετα μιλατε κι απο πανω.. Ρε σα δε ντρεπεστε λεω εγω??

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η redstar λέει:

      πες τα ρε φιλε γτ θα μας τρελανουν οι νεοναζι…ολοκληρα βιβλια με εξωφυλλα τον ακατανομαστο κυκλοφορουνε,ολοκληροι υμνοι απο τον κωλοχοντρο αρχηγο τους προς τον μεγαλυτερο χασαπη της ιστοριας κ αυτοι επιμενουν οτι δεν ειναι χιτλερικοι.τουλαχιστον ασ το παραδεχτουνε να πουν «ναι ειμαστε φασιστες νεοναζι,θελουμε μια ελλαδα χιτλερικο προτεκτορατο» κ οχι να δημιουργουνε συγχυση σ ενα σωρο (ηλιθιο) κοσμο…

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΝΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…!!!
      ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΔΥΟ Η ΤΡΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΕΣΥ ??

      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ…!!

      ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ???

      ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ..!!!

      ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ??

      ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΠΡΑΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ 40′ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ..!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟ ΕΑΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΠΛΑΣΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….
      ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…!!!
      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΡΕ

      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ…!!!

      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΜΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ… ΕΞΩΩΩ!!!!

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΝΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…!!!
      ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΔΥΟ Η ΤΡΙΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΕΣΥ ??

      ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ…!!

      ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ???

      ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΟΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ..!!!

      ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ??

      ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΠΡΑΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ 40′ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ..!! ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟ ΕΑΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΠΛΑΣΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….
      ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…!!!
      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΡΕ

      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ…!!!

      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΜΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ… ΕΞΩΩΩ!!!!

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
      ΕΛΛΗΝ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.
      ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΣΤΡΑΒΩΝ)

      ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

      ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΟΛΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…!!

      ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

      Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΔΟΞΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.

      ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ.
      ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…!!

      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!

      Μου αρέσει!

  38. Παράθεμα: -Η Χρυσή Αυγή, η ΔΕΑ και τα “μακεδονικά στρατεύματα” των Σλαβομακεδόνων… « Πόντος και Αριστερά

  39. Ο/Η φασιστας λέει:

    το καλυτερο σαπουνι βγαινει μονο απο κουμουνι!
    αντε γεια…………….

    Μου αρέσει!

  40. Ο/Η ΣΥΡΖΑ ΛΑΜΟΓΙΑ λέει:

    Γαμω το ΣΥΡΙΖΑ σας μουνοπανα.. Η Χρυση Αυγη ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΗΛΙΘΙΟΙ Ε ΗΛΙΘΙΟΙ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!Μ αυτην την ψευτοπροπαγανδα προσπαθειτε να προσηλυτισετε τον κοσμο να ψηφισει τους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ!!!Αναρχοκουμμουνια ολοι ξερουν οτι εσεις ειστε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΦΙΕΔΕΣ του κρατους!!Εσεις υποστηριζετε Τουρκια και Σκοπια ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ μιλατε κι ολας!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!Εσεις ρε δεν ειστε που υποστηριζετε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ε??

    Μου αρέσει!

  41. Ο/Η none λέει:

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΙΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaic λέει:

      none says:

      22/05/2012 στις 19:28
      ..μιας και δεν θέλεις σύνορα, στειλε τη δωδεκαχρονη κόρη σου στο Μουφτή στη Θράκη, και κοψε την κλειτοριδα της γυναικας σου και βαλτης και μπούρκα, μαλ@κ@ !

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

        ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙ…
        ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΧΥΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…

        ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ…!!!\

        ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ….

        ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ…. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ….
        ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ???

        ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΡΕ ΒΛΗΜΑ…!!!\

        ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ….

        ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΥΝΟΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…

        ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ…. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ…

        ΓΑΜΙΟΛΗ..!!! ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ…!!! ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ…!!!

        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ….!!!

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ:ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ 867;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

      Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

      Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
      Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό.
      Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.

      Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

      Τα ΜΜΕ σιωπούν. (άαντε!)

      Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. (γιατί άραγε;)

      Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά…

      ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!)

      Μου αρέσει!

  42. Ο/Η none λέει:

    @22/05/2012 στις 23:36
    ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ Η ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Μόλις τους αποφανατίσεις, και τους δωσεις να καταλαβουν πως ποτέ δεν θα φανε πιλαφι με το Μωαμεθ γιατι εχει ξεπετσώσει προ πολλού τοτε φροντισε να καταργησεις τα συνορα και οτι αλλο νομιζεις, αλλα αυτο να το κανεις αφου τους εκπολιτίσεις πρώτα… γιατι ειναι ακομα αγριοι, οσο για μας ξερουμε καλα το ρολο των θρησκειών. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ !!!
      ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΛΙΚΙΑ !!!

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η none λέει:

        ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΡΤΑΡΟΙ

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Αν αισθανεσαι βαρβαρος μπορεις να πας να ζησεις μαζι τους, και να προσκυνατε παρεα καθε μερα τον Αλλαχ, εγω τουλαχιστον εχω εκπολιτιστεί και εχω ξεφυγει απο τις πολιτικόθρησκευτικές φατρείες, γιατι εσυ δεν ξερω αν υπηρετείς θρησκευτική υπηρετεις σιγουρα ομως πολιτικη, εγω δεν ανηκω πουθενα, εδω διαλεγεις και παιρνεις… η εισαι ελληνας η εισαι μουσουλμανολαγνο τσιρακι Μ.Κ.Ο. του Σόρος που εχει σκοπο να μπουρδελοποιησει τη χωρα εναντι πληρωμης.Βγες απο το μαντρί σου γιατι σου κουρκουτιαναν το κεφαλι.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η none λέει:

        ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ? ΑΝ ΤΟΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…………….

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

      ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΛΙΘΙΕ none ΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ…. ΑΜΟΡΦΩΤΕ…!!!

      ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ….

      ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙ .

      ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΡΕ ΚΟΛΟΚΛΑΝΙΔΙ ??? ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ…!!!
      ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΤΟΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ???

      ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ…!!! ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ…. ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ….
      ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ….

      ΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…!!!

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Ετικέτες περι εθνικισμου και χούντας και τα σχετικα να τα κολας στη μανα σου μαλ@κα, και οχι σε μενα. Αυτοι που στηριζετε ανθελληνικα τσογκλάνια ειναι πληρωμενα σκατ@ του εβραιοσιονισμου, που εξυπηρετείτε με παθος, αλλα θα καθαρισετε γρηγορα οπως και ναχει.

      Μου αρέσει!

  43. Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

    maico,

    ΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ????

    ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙ…. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ…!!!
    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…
    ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Η ΑΔΕΡΦΟ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ….

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΨΩΛΑΚΙΑ… ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ none ??? ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ…. ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ….. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???

    ΡΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙ….!!!1

    ΟΥΣΤ…!!!!

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ….

    ΕΞΩΩΩΩΩ…..!!!!!

    ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ….!!!

    Μου αρέσει!

  44. Ο/Η none λέει:

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…..

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Αυτό είναι ακριβώς που σας πειραζει κιόλας. ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και το τελος του καθε πολιτικού μαγαζακίου, γιατι τέτοιο είσαστε, πλησιάζει η ώρα του Λαού… για ολους εσας τους δοσίλογους του συστήματος, τους απανταχού μπουρδελολόγους !

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η none λέει:

        Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΡΕΙΣ? Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ>

        Μου αρέσει!

      • Ο/Η none λέει:

        ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΠΙΟΝΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 100% ΔΕΞΙΟΣ ΣΥΝΤΙΡΙΤΙΚΟΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η Μaico λέει:

      Οτι σας τσουζει στον κώλο το ονομαζετε παπαριά ;;;;…. και οποιος δεν συμφωνει με την αποψη σας ειναι φασίστας ;;;;

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η none λέει:

        ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ INSTABUL & BERLIN (WHO CARES?) ΕΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΆΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΚΗΣ) ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙ _ΔΕΝ_ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ-ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ

        Μου αρέσει!

  45. Ο/Η PRINCE EFGENIOS λέει:

    none,

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ?

    ΠΑΡ’ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ…

    ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

    ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ….

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ..!!

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ…

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!

    Μου αρέσει!

  46. Παράθεμα: Τσίπρας – άλλος ένας γυμνός βασιλιάς. « ΑΒΕΡΩΦ

Σχολιάστε