ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Ο Συριζαίος έδειρε τον Σύριζα; Συμβαίνουν και αυτά οταν οι Συνιστώσες είναι πολλές.

Πήραμε στο e-mail την καταγγελία που δημοσιεύουμε αυτούσια και προσπαθήσαμε να πάρουμε και την άλλη άποψη την οποία προς το παρόν μας ζητήθηκε να μην τη δημοσιεύσουμε, όπως επίσης και την θέση εκπρόσωπο του ΣΥΝ.
Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

«Αυτό που δεν έχει τολμήσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κάνει στο κέντρο του Αγρινίου, να χτυπήσει δηλ. μέλος αριστερής οργάνωσης, το έκανε ο Πάνος Σουλιώτης, «οπαδός??» κάποιου ΣΥ.ΡΙΖΑ που μάλλον μόνο αυτός έχει στο μυαλό του.

Η επίθεση είχε ως αφορμή την κριτική που του έγινε το πρωί της ίδιας μέρας. Όταν οι δημοσιογράφοι ήταν μαζεμένοι το πρωί στην πλατεία για τους υποψηφίους φούλ στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάνος. Στην πράξη, ειρωνεία γιατί φτιάχνουμε ταμπλό του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το μαγαζί, οι φοιτητές που τον έβλεπαν στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον αποκάλεσαν σύντροφο σε παρέμβαση στην πόλη και ο πολύς Πάνος απάντησε «όχι και σύντροφοι». Κατά τα άλλα σε κάθε διαδικασία του συριζα, ο αριστερότερος των αριστερών, με «ιερή» «αριστερή αγανάκτηση», με χαρακτηρισμούς χυδαίους σε άλλους συντρόφους, με θεατρινισμούς για το πόσο …. πονάει την Αριστερά, αρκεί να μην απλώνει το χέρι του να προσφέρει κάτι.

Με είχε ξανααπειλήσει σε διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν συμφώνησα με τις χυδαιότητες που χρησιμοποιούσε, με μάρτυρες τους φοιτητές που ήταν κοντύτερα στην «αριστερή» ρητορεία του Πάνου, «εσένα θα σε γαμήσω«. Δεν καταγγέλλω το γεγονός για λόγους προσωπικούς, πιστεύω ότι η ιδιορρυθμία και το πρόβλημα πρέπει σε ένα βαθμό να γίνονται σεβαστά. Φυσική όμως επίθεση απο «αριστερό» μέσα στο κέντρο της πόλης, με την αστυνομία παρούσα και αδιάφορη, γιατί νόμιζε ότι πρόκειται για φασίστα που κάνει εθνικό έργο (επέστρεφα απο παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ), είναι άλλης ποιότητας θέμα.

Γιατί λοιπόν η αναδυόμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να μην κάνει το ίδιο, άμα ο «υπεραριστερός» Πάνος μπορεί να επιτίθεται σε μέλη της Αριστεράς, γιατί πιστεύουν ότι η κριτική συνοδεύεται και απο προσφορά στη συλλογική δουλειά της Αριστεράς, δεν γίνεται δωρεάν, έχει αντίτιμο μια έστω στοιχειώδη δράση.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί το γεγονός, γιατί οι μηνύσεις δεν ανήκουν στην κοσμοθεωρία που και εγώ και πολλοί πιστεύουμε. Οι μάρτυρες άλλωστε πολλοί και τα «όργανα της τάξης», επίσης παρόντα και δεν θεώρησαν σκόπιμο να παρέμβουν σε φυσική επίθεση σε διερχόμενο πολίτη.

Αν δεν μπορείτε οι ίδιοι, προωθείστε παρακαλώ την καταγγελία μου όπου νομίζετε σκοπιμότερο. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς γιατί δημοσιεύσατε πρόσφατα άρθρο μου. Επειδή παρόλα αυτά η δράση μας έχει ενοχλήσει διάφορους, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε την προστασία σας με τη μορφή της δημοσίευσης. Η δράση μας έχει αντιρατσιστικά-αντιφασιστικά χαρακτηριστικά και αν οι «ιδιόρρυθμοι αριστεροί» βιαιοπραγούν εναντίον μας οι φασίστες τί πρέπει να κάνουν προωθώντας τις πρακτικές Π. Σουλιώτη σε ακρότερα όρια?

Η βία στην κουλτούρα της αριστεράς δεν έχει καμία θέση, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε και η ανοχή μέσα στους κόλπους της Αριστεράς «ιδιορρυθμιών» που προσεγγίζουν φασιστικές πρακτικές, δεν είναι «επαρχιώτικη» κουλτούρα αλλά νοσηρό φαινόμενο που έχει εκθέσει το συ.ριζ.α της πόλης του Αγρινίου αλλεπάλληλες φορές«.

Μέλιος Παντελής ΣΥ.ΡΙΖ.Α

 

newspressagrinio

 

________________________

http://wp.me/p1QIo0-2SL

This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s