ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΥΒΡΗ


Τον περασμένο Αύγουστο όσοι είχαμε μείνει στην πλατεία Αγρινίου διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς πολιτικής και οικονομικής κατοχής της χώρας, δημοσιεύσαμε στο blog των αγανακτισμένων ένα κάλεσμα σε συνέλευση για να αποφασίσουμε για το πως θα αντιδράσουμε στην αφαίρεση του πανό από τον Δήμο Αγρινίου.

Όπως μπορείτε να δείτε ο κ. Αντρέας Καραγιάννης αντί να παρευρεθεί στη συνέλευση προτίμησε, δίκην συνηγόρου του δήμου ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, να φλυαρήσει ασύστολα στο 1ο σχόλιο που ανάρτησε κάτω από την πρόσκληση – δώστε προσοχή – σε συνέλευση (έχει σημασία) πρόσκληση σε συνέλευση όχι σε απόφαση με την οποία διαφωνούσε.

«ΔΕΝ κατεβαίνω», γράφει ο κ. Αντρέας Καραγιάννης, «για να αγωνιστώ για τις προσωπικές φιλοδοξίες του συντάκτη του κειμένου και του καθενό…ς καιροσκόπου που θέλει να καπελώσει το αυθόρμητο κίνημα των αγανακτισμένων και να αντλήσει ψήφους για τις επόμενες εκλογές».

Επειδή όμως αυτός που κατεβαίνει στις εκλογές πουλώντας τη συμμετοχή του στο αυθόρμητο κίνημα των αγανακτισμένων για να αντλήσει ψήφους είναι ο κ. Καραγιάννης και όχι ο συντάκτης του καλέσματος, νομιμοποιούμε σήμερα που ο κ. Καραγιάννης είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκαλέσω σύμφωνα με τη λογική του ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. (Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ).

Λευτέρης Τηλιγάδας

http://wp.me/p1QIo0-1Vk

This entry was posted in ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, Κ.Α.Π.Α., ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΠΙΚΑ. Bookmark the permalink.

8 Responses to ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΥΒΡΗ

  1. Παράθεμα: Ένα διαφορετικό προφίλ υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.Α.

  2. Παράθεμα: Ένα διαφορετικό προφίλ υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.Α.

  3. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

  4. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

  5. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

  6. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

  7. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

  8. Παράθεμα: ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ένα διαφορετικό προφίλ (Πολιτικού μπροστάρη*) υποψηφίου (Αντί βιογραφικού παραθέτει την ακτιβιστική δράση του) | Κ.Α.Π.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s