Δημότης μήνυσε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου, για παράνομη διακοπή νερού!


Το είδαμε κι αυτό απο τον «σοσιαλιστή» Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) του Δήμου Αγρινίου να κόβει (χθες Πέμπτη 19-4-2012) την παροχή νερού από οικία (ανέργου και με σύζυγο με χρόνια πάθηση), κατοίκου Αγρινίου, περιοχή πάρκου μια (1) ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής του λογαριασμού (20-4-2012)!

Το ποσό του λογαριασμού ανέρχεται στο «αστρονομικό» ύψος των 105,77 Ευρώ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ έχει κόψει επανειλημμένα το νερό στην συγκεκριμένη οικογένεια αν και γνωρίζουν (έγινε παράσταση διαμαρτυρίας από την ΚΑΠΑ) την δεινή οικονομική κατάστασή της καθώς και τους σοβαρούς λόγους υγείας της συζύγου (τακτική εισαγωγή στο Δημόσιο νοσοκομείο Αγρινίου με πανάκριβη φαρμακευτική αγωγή).

Για την οικονομική πολιτική της τροϊκανής κυβέρνησης δεν τον αφορά τον Πρόεδρο αφού ο άνθρωπος είναιΠΑΣΟΚ και δεν τον νοιάζει το πόπολο!

Μετά την απάνθρωπη, αντικοινωνική και αλαζονική ενέργεια της διοίκησης της ΔΕΥΑΑ, όπου ο κ. Πρόεδρος έδωσε την εντολή της εκ νέου διακοπής της παροχής ύδρευσης της οικογένειας, όπου «ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ο κάτοικος Αγρινίου Θ.Τ. μαζί με τον δικηγόρο του, προχώρησε την ίδια μέρα (19-4-2012) στην υποβολή μήνυσης στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατά: 1ον. τουΓεωργίου Ζαμπάρα, Προέδρου ΔΕΥΑΑ και 2ον. Της Τεμεκονίδου Ελένης υπαλλήλου της ΔΕΥΑΑ του Δήμου Αγρινίου.

Τους λόγους που προβάλει ο συμπολίτης μας (στην πιο πάνω) μηνυτήρια αναφορά του εστιάζει στην παράβαση καθήκοντος των στελεχών της ΔΕΥΑΑ του Δήμου Αγρινίου, ενώ κάνει λόγο για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί η οικογένειά του από την ανεκδιήγητε ενέργεια (της διακοπής του νερού στην οικία), του Προέδρου της δημοτικής επιχείρησης Αγρινίου.

Δημοσιεύουμε δίπλα την μήνυση, με όποιο κόστος και αν έχουμε, μπροστά στην κραυγή αγωνίας για την σωτηρία μιας οικογένειας, από ανθρώπους με χαμηλό δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας, όπου οι ενέργειές τους είναι επικίνδυνες για τους δημότες πλέον…

Μήπως πρέπει κάποιος ή κάποιοι να τον στείλει σπίτι του και να μας απαλλάξει από ανθρώπους που ελέω κόμματος βρίσκονται στις θέσεις αυτές;

Περιμένουμε απόψε να δούμε την ευαισθησία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο κ. Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ μόνο στους καφενέδες της γειτονιάς τους και στους ψηφοφόρους του την εκδηλώνει ως αφήγηση, όπως στο παραμύθι της «ωραίας κοιμωμένης»!

Η ομάδα του News PressAgrinio.blogspot.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s