ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΛΑΡΑ;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! ΒΙΝΤΕΟ


Μπράβο σας κύριε Νταλάρα, για άλλη μια φορά δείξατε το πόσο πουλημένος είσαστε. Ξεχάσατε που μεγαλώσατε; Τι ήταν οι γονείς σας; Γιατί στην Παλιά Κοκκινιά που μεγαλώσατε, δεν νομίζω να ήταν άνθρωποι από μεγάλα τζάκια, που εσείς καταντήσατε, αλλά βιοπαλεστές και άνθρωποι του μεροκάματου, άνθρωποι που με αγάπη, πόνο, ιδρώτα και στερήσεις μεγαλώνουν τα παιδιά τους και έχουν καθαρή την συνείδηση τους και λευκό το κούτελο τους, όπως ήταν και οι δικοί σας γονείς κύριε Νταλάρα εκεί στην Κοκκινιά.

Ο πατέρας σας τραγουδούσε για τον πόνο του «φασίστα» λαού, που αποκαλείτε, όπως και εσείς ακολουθήσατε τα βήματα του αργότερα δίπλα σε μεγάλους δασκάλους και ερμηνευτές του Ελληνικού τραγουδιού. Τι θα λένε τώρα για έναν πουλημένο μαθητή τους, που σας έδωσαν τα τραγούδια τους, να είναι ένα βάλσαμο στις πονεμένες καρδιές του «φασίστα» λαού, συμπαραστάτης στον αγώνα του, στα βάσανα του. Που μέσα από τα τραγούδια σας μεγάλωσαν γενειές βιοπαλεστών και ανθρώπων του μόχθου που εσείς τώρα τους αποκαλείτε φασίστες, πρέπει να ντρέπεστε..

Ξεχνάτε για ποιόν λόγο στις τελευταίες συναυλίες σας έβρισαν και σας πέταξαν γιαούρτια; Μήπως στις δηλώσεις σας τώρα τελευταία γίνονται ολίγον από Πάγκαλος; Ειδικά σε Εθνικά θέματα; Η η σύζυγος σας, σας έβαλε κανονικά στο βρακί της και σας έκανε και σας παπαγάλο; Γιατί ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα στους αγώνες του λαού με τα τραγούδια του, αποκλείεται να έλεγε τέτοια βλακεία για την πατρίδα του, αλλά δυστυχώς γίνατε ένας βλάκας και πάλι δυστυχώς η βλακεία σας δεν σταματά εδώ με το να αποκαλείτε τον λαό «φασίστα», έναν λαό από όπου υποφέρει αυτή την στιγμή από το σάπιο πολιτικό σύστημα και την προδοτική στάση των πολιτικών της Ελλάδας μας. Ποιος είναι ο φασίστας; Δυστυχώς για εσάς η Ιστορία ενός μεγάλου ερμηνευτή και αγωνιστή στιγματίστηκε με το χειρότερο τρόπο από ένα σας μοιραία λάθος.

Ας δούμε το βίντεο από την εκπομπή του Τράγκα στον Real fm..

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s