Έτσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα.


Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982. Έτσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα. Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.
Στην ταινία «ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ«, μέρος της οποίας είναι αυτό το κομμάτι, αναφέρoμαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα.

Σημείωση: Θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κανείς οτι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαίνει στην χώρα μας. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα εκείνο που μεθοδευμένα,απο την πρώτη στιγμή, έσκαβε τα θεμέλια για να ξεπουλήσει την χώρα.

Η ταινία αυτή κυνηγήθηκε τότε, μέχρι που την εξαφάνισαν.


Advertisements
This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

1 Response to Έτσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα.

 1. Ο/Η antinemecis λέει:

  Εξαιρετικό απόσπασμα αλλά το άρθρο δεν περιγράφει την αλήθεια και βλέπει τα πράγματα κομματικά!
  Η ταινία το λέει ξεκάθαρα: «Το ζητάει η ΕΟΚ!»
  Ποιος μας έβαλε στην ΕΟΚ…; O Γερμανόφιλος Καραμανλής!!!
  Γιατί δεν αναφέρεται ότι όταν ο Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ (ΕΕ σήμερα) υπέγραψε ότι η Ελλάδα θα δανείζεται και θα αποπληρώνει μόνο σε ξένο νόμισμα…;
  Επίσης υποθέτω ότι ούτε ο Μητσοτάκης ήταν πασόκος ούτε ο Καραμανλής! Μήπως είναι η συγκυβερνήτης του Γιωργάκη, ο Σαμαράς, που υπέγραψε ότι πρέπει πάσει θυσία να προστατευθεί το ευρώ και η ΕΕ και «να καεί η Ελλάδα» όπως είπε στο ευρωκοινοβούλιο η ευρωβουλευτής του «πατριωτικού» Λάος Τζαβέλλα…; (άνθρωπος των διεφθαρμένων επιχειρηματιών που χρόνια λεηλατούν την Ελλάδα… Αλήθεια πώς τη βρήκε ο Καρατζατούμπας…;)
  Kαι ερχόμαστε στην ουσία…
  Ξεχάστε τα κόμματα! Μία συμμορία είναι που αλληλοεξυπηρετούνται και αλληλοσυμπληρώνονται… Αυτή τη στιγμή η χώρα έχει παραδοθεί στους δανειστές για εκκαθάριση και όπως λέει και στην ταινία… «Αν μας ζητήσουν να κατεβάσουμε τα βρακιά μας θα το κάνουμε…;»
  Όλα αυτά που τώρα υπογράφονται και διαγράφονται τα δικαιώματά μας μονοκονδυλιά είναι απαιτήσεις της ίδιας ΕΕ (τότε ΕΟΚ) που μεθοδεύονται από τη συνθήκη του Μάαστριχτ και μετά με υπογραφές πίσω από τις πλάτες μας και δεσμεύσεις εις βάρος μας… Της ίδιας ΕΕ που τότε ήθελε να καταστραφεί η παραγωγή (δε συνέβη μόνο εδώ…) ώστε να μείνουν ψηλά οι τιμές και να κερδοσκοπούν τα ολιγοπώλια! Η ίδια ΕΕ που σήμερα απαιτεί να πληρώνουν οι πολίτες τις τράπεζες και να δουλεύουν οι εργαζόμενοι έναντι φιλοδωρήματος στις πολυεθνικές…
  Η λύση λοιπόν είναι μπροστά στα μάτια μας και φωνάζει:
  Mόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα (όχι φυσικά με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα αλλά με πραγματικούς πατριώτες στην ηγεσία) και αποχώρηση από την ΕΕ (άρα κατάργηση όλων των δεσμευτικών υπογραφών που είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων) μπορεί να γίνει όχι μόνο ανάπτυξη με γνώμονα το εθνικό κοινωνικό συμφέρον αλλά και ευημερία του Ελληνικού λαού που ζει σε μία προικισμένη χώρα αλλά τόσα χρόνια έχει αφεθεί να τον εξαπατούν και να τον διοικούν (εξουσιάζουν ουσιαστικά αφού ακόμη και τι σημαίνει δημοκρατία έχουμε ξεχάσει…) άχρηστα ανδρείκελα που υπηρετούσαν πάντα ξένα συμφέροντα!
  Τώρα που βρισκόμαστε στην κρίσιμη καμπή θα κριθεί και πόσο άξιοι και ικανοί είμαστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να αποκτήσουμε επιτέλους την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία που ποτέ από το 1821 δεν αποκτήσαμε…
  http://bloggingvsmanipulation.wordpress.com/2012/02/29/time_to_decide/

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s