«Δεν είμαστε Τούρκοι, δεν καλέσαμε τον Ανδρέα Γκρός»


Δεν είμαστε Τούρκοι κι δεν καλέσαμε εμείς τον Αντρέα Γκρός

«Δεν είμαστε Τούρκοι, και δεν καλέσαμε τον Ελβετό βουλευτή στην Ρόδο» δηλώνει ξεκάθαρα ο πρόεδρος του …. πολιτιστικού Συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη Μεχμέτ Ζαμαντάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo τηλεοπτικό κανάλι «Κόσμος» της Ρόδου ο Μεχμέτ Ζαμαντάκης κατακεραυνώνει τον Ελβετό βουλευτή και μέλος του συμβουλίου της Ευρώπης ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην Ρόδο την οποία επισκέφτηκε μαζί με μία τουρκάλα βουλευτή, δήλωσε ότι ήρθε στο νησί κατόπιν πρόσκλησης των «Τούρκων» του νησιού.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Ελβετού βουλευτή, ο οποίος υποστήριξε ότι κλήθηκε από τους μουσουλμάνους του νησιού για να ακούσει συμπληρωματικές απόψεις που δεν κατατέθηκαν στην προηγούμενη επίσκεψη του.

Η δήλωση αυτή του Μεχμέτ Ζαμαντάκης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του defencenet.gr ότι ο Ελβετός βουλευτής παροτρύνθηκε να επισκεφτεί την Ρόδο και την Κώ από την τουρκική κυβέρνηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κάλυψε τα έξοδα του ταξιδιού του.

Σημειώνεται ότι ο Ελβετός βουλευτής είχε επισκεφτεί στο παρελθόν τα δύο νησιά για να εξετάσει τις συνθήκες διαβίωσης των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών που ζούν σε αυτά. Ο Ανδρέας Γκρός είχε συντάξει για αυτό το ζήτημα, μία αναφορά για το συμβούλιο της Ευρώπης στην οποία ανέφερε ότι χριστιανοί και μουσουλμάνοι στην Ρόδο και στην Κω συμβιώνουν αρμονικά χωρίς προβλήματα και ότι δεν υπάρχουν τυχών παραβιάσεις των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής κοινότητας.

Η πρόσφατη επίσκεψη του ήταν εκτός προγράμματος και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Μεχμέτ Ζαμαντάκης ότι ο Ελβετός βουλευτής επισκέφτηκε το νησί κατόπιν «πρόσκλησης-παρότρυνσης» από άλλους παράγοντες εκτός της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε ο Ρόδιος μουσουλμάνος Μεχμέτ Ζαμαντάκης για το εάν τον αντιπροσωπεύει ο προσδιορισμός ”τουρκική μειονότητα” που ο Ελβετός βουλευτής χρησιμοποίησε, απάντησε αρνητικά δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε Τουρκία και Ε.Ε.

http://www.defencenet.gr/

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την προκλητική επίσκεψη του Ευρωπαίου βουλευτή, και τις προκλητικές δηλώσεις για την ξαφνική ανακάλυψη Τούρκικης μειονότητας στην Κώ και στη Ρόδο !!!!!

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΘΝΙΚΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s