Αποκλειστικό: άρχισαν οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς! Προσευχή μουσουλμάνων σήμερα στο ΑΠΘ!


Ἀναρτήθηκε στὶς 12 Ἰανουαρίου 2012 ἀπὸ τὸν/τὴν 

 Με ομαδική προσευχή μουσουλμάνων, διάρκειας 24 ωρών στο φουαγιέ και την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ φαίνεται ότι αρχίζουν οι εκδηλώσεις του 2012 στη Θεσσαλονίκη, για τα “ 100 χρόνια ελεύθερη πόλη”!

Το θέμα αποκαλύπτει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Άγγελος Κολοκοτρώνης, που ως έμπειρος δημοσιογράφος φαίνεται ότι έκανε πολύ καλό ρεπορτάζ!
Σύμφωνα λοιπόν με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή…
το ΑΠΘ έχει διαθέσει κεντρικούς του χώρους σε οργανώσεις μουσουλμάνων που διοργανώνουν για σήμερα 24ωρο ομαδικό προσκύνημα. Ο βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί με ποιες διαδικασίες και μέσα σε ποιο νομικό πλαίσιο έγινε αυτή η παραχώρηση. Θεωρεί μάλιστα εντελώς ακατάλληλη την επιλογή να παραχωρούνται για θρησκευτικές τελετές χώροι πνευματικών ιδρυμάτων στα οποία υποτίθεται ότι παρέχεται μόρφωση χωρίς φυλετικές ή θρησκευτικές διακρίσεις. Η παραχώρηση αυτή σίγουρα αποτελεί διακριτή μεταχείριση των μουσουλμάνων έναντι των φοιτητών άλλων θρησκειών. 

Για κάποιον άγνωστο όσο και περίεργο λόγο ο πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος δηλώνει άγνοια για την εκδήλωση, ισχυριζόμενος ότι η εκμετάλλευση των χώρων αυτών έχει δοθεί σε εταιρία του ΑΠΘ, η οποία δεν ενημερώνει τη Σύγκλητο για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της. Πρόκειται φυσικά για μία δικαιολογία με σκοπό ο πρύτανης να ξεφύγει και να μην δώσει απάντηση εάν ο ίδιος έδωσε την άδεια ή συμφωνεί με την παραχώρηση…

Είναι περίπου βέβαιο ότι εάν η εν λόγω εταιρία αποφάσισε την παραχώρηση του φουαγιέ σε μία εταιρία παραγωγής πορνοταινιών ο κ. πρύτανης θα έδινε ακριβώς την ίδια απάντηση…

taxalia

This entry was posted in ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s