ΗΤΑΝ …. ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ;


Έστω και καθυστερημένα, κάποιοι σιγά-σιγά αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα, ως πειραματόζωο, με την εισαγωγή εκατομμυρίων μεταναστών μετατρέπετε σε χώρα τριτοκοσμική και τεταρτοκοσμική, για τους Έλληνες εργαζόμενους αλλά και για τους μετανάστες. Αυτό σαν αρχή, για ολόκληρο τον πάλε ποτέ αναπτυγμένο κόσμο. Μας θέλουν όλους μετανάστες. Περιφερόμενους δούλους σε ξένους τόπους και αυτό εξυπηρετεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων από την πλευρά του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Σε αυτό συνέβαλαν και τα αριστερά δεκανίκια της κεφαλαιοκρατίας, αλλά και οι κατευθυνόμενοι Χρυσαυγήτες, όπου με τα πογκρόμ κατά των μεταναστών εξοπλίζουν με «φιλανθρωπικά επιχειρήματα» τα κεφαλαιοκρατικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και την ξεπουλημένη αριστερά. Που μονοιασμένα και μανιασμένα συνεχίζουν την αβάντα υπέρ της εισαγωγής και εξαγωγής ολόκληρων εργατικών πληθυσμών. Όπου χωρίς συνδικάτα και χωρίς απαιτήσεις, οι πολυεθνικοί μετανάστες θα συντρίβουν δικαιώματα οι μεν απέναντι στους δε.

Εάν είχε απομείνει ίχνος Μαρξισμού, στους ηγέτες και ηγετίσκους της αριστεράς, θα ντρέπονταν για την κατάντια τους. Ο Μαρξ ίδρυσε την Διεθνή Ένωση Εργατών με το σύνθημα «‘ΠΡΟΛΕΤΆΡΙΟΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ» καλώντας τους εργάτες να μένουν στις χώρες τους για να ανατρέψουν τον καπιταλισμό και να μην χρησιμοποιούνται σε άλλες χώρες σαν απεργοσπάστες. Οι προδότες όμως έχουν διαστρεβλώσει όλα τα ιδανικά της υπόθεσης των εργατών, σε αυτήν την…λεπτομέρεια θα κολλήσουν; Λένε «είσαι ρατσιστής» και συνεχίζουν τις υπηρεσίες τους στο κεφάλαιο, πάντα με ανταλάγματα φυσικά.

Αποφασισμένοι σε Δράση

 

__________________________

http://wp.me/p1QIo0-Rw

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. Bookmark the permalink.

5 Responses to ΗΤΑΝ …. ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ;

  1. Ο/Η vts302 λέει:

    Και που είδες ρε καλόπαιδο ότι οι ηγέτες της αριστεράς προτρέπουν τον κόσμο να μεταναστεύσει; Που είδες ότι είναι προδότες και δεν βλέπεις το σημερινό πολιτικό κατεστημένο; Αντε και πηδήξου να ανοίξουν τα μάτια σου μπας και δεις μπροστά σου? Βγάζεις το σκασμό για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και σου φταίει η αριστερά παλιομαλάκα καθεστηκείο απολειφάδι.

    Μου αρέσει!

  2. Παράθεμα: Οι μετανάστες, ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ και η Αριστερά | Κ.Α.Π.Α.

  3. Παράθεμα: Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. | κ.α.π.α. – Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s