ΟΥΓΓΑΡΙΑ :Εκεί το να είσαι άστεγος θεωρείται έγκλημα! Κακομελέτα κι’ έρχεται!!!


Plateia Molaon

Σημείωση της Σύνταξης :Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε ότι η «ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ» (*) Αμεσοδημοκρατική Συνέλευση Λακωνίας και πάλι δικαιώνεται εκ’ των πραγμάτων. Όσοι δεν έχετε ήδη διαβάσει (αλλά και οι υπόλοιποι ξαναδιαβάστε) δείτε τι γράφαμε «προφητικά» στο άρθρο ΑΟΥΓΓ(Κ).

‘Όσο για το «ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ»  μας το «κόλλησε» ένας Αθηναίος «συναγωνιστής» , ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ και σκεφτόμαστε σοβαρά να το ΚΑΘ-ΙΕΡΩΣΟΥΜΕ  και να το προσθέσουμε στον επίσημό μας τίτλο!!!

Δεν ξέρουμε αν έτσι θα επέλθει κάποιου είδους κάθαρση στην ΥΒΡΗ αλλά εμείς θα σπάμε πλάκα κάθε φορά που θα το βλέπουμε στην «ταμπέλα »  μας!

Η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ  ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!!!

Δείτε το ΑΟΥΓΓ(K) εδώ :

ΑΟΥΓΓ(Κ)!

Στη Βουδαπέστη, ο Δήμαρχος του 8ου δημοτικού διαμερίσματος Mate Kocis πέρασε πρόσφατα έναν κανονισμό δυνάμει του οποίου το να είναι κάποιος άστεγος αποτελεί πλέον αξιόποινη πράξη. Σύμφωνα με το BBC, οι άστεγοι μπορούν να συλλαμβάνονται, να φυλακίζονται και να υποχρεώνονται να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 600 δολαρίων.

Πείτε στην Ουγγαρία ότι αυτό είναι λάθος κάνοντας κλικ εδώ.

Σύμφωνα με το BBC, αυτός ο νόμος ψηφίστηκε μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος ήθελε να τελειώνει πλέον με τους άστεγους. Δεδομένου ότι το εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα είναι από τις πιο φτωχές συνοικίες της Βουδαπέστης, ο νέος αυτός νόμος θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Η φτώχεια ούτε είναι ούτε θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως έγκλημα. Ωστόσο αυτή η νομοθεσία κάνει ακριβώς αυτό: ποινικοποιεί τη φτώχεια. Οι άστεγοι χρειάζονται υποστήριξη και όχι να τους θεωρούμε εγκληματίες ή μιάσματα της κοινωνίας.

Πείτε στον Ούγγρο πρόεδρο ότι το να είναι κάποιος άστεγος δεν είναι έγκλημα, κάνοντας κλικ εδώ.

____________________________________________

Πέρα από αυτό, κάντε κάτι για τους ανθρώπους που βλέπετε ότι έχουν ανάγκη και βρίσκονται δίπλα σας! Δεν είναι όλα θέμα πολιτικής, είναι θέμα ανθρωπιάς. Μην περιμένετε να σας ζητήσουν βοήθεια. Ρωτήστε τον διπλανό σας αν χρειάζεται κάτι. Δώστε χωρίς να σας ζητήσει. Όλοι μας μπορούμε καθημερινά να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάνουμε. Δεν αρκούν οι κουβέντες ούτε οι διαδηλώσεις. Μην σκέφτεστε ότι κάπως τα καταφέρνει ο διπλανός σας. Είναι πιθανό να μην τα καταφέρνει.

Η Αθήνα έχει 20.000 άστεγους. Αναρωτιέμαι: δεν υπάρχουν 20.000 άδεια σπίτια, ξενοίκιαστα ή εγκαταλειμμένα; Πώς ανεχόμαστε, πώς επιτρέπουμε να υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που κυριολεκτικά δεν έχουν να φάνε; Ας κάνουμε όλοι εδώ και τώρα κάτι. Δεν χρειάζεται ούτε η παρέμβαση του κράτους ούτε η οργάνωση μέσα από συλλογικότητες για να βοηθήσεις τον διπλανό σου. Χρειάζεται μόνο να μην είμαστε αδιάφοροι και να μην εφησυχάζουμε πιστεύοντας ότι κάναμε το καθήκον μας επειδή κατεβήκαμε σε μια πορεία ή δεν πληρώσαμε το χαράτσι. Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, είμαστε συνυπεύθυνοι. Εδώ χρειάζεται η αλληλεγγύη μας. Χωρίς λόγια. Μόνο πράξεις.

Σύντομος σύνδεσμος http://wp.me/pPn6Y-bP7

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s