ΦΑΓΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑ ΠΑΠΑΖΗΜΙΟ …


Στις 4 Αυγούστου 2011, ο κ. Καστανίδης (υπουργός τζόγου και πορνείας) αγόρασε με χρήματα των φορολογουμένων ένα πλυντήριο πιάτων για το γραφείο του. Λίγες ημέρες μετά βρήκε έναν αλβανό υδραυλικό, τον αξιότιμο κ. Jani του Stavro, (βλέπετε έλληνες υδραυλικοί δεν υπάρχουν) και τον πλήρωσε, πάλι με χρήματα των φορολογουμένων, για να το συνδέσει, δηλαδή να το βάλει στην πρίζα. Μόλις χθές πληροφορηθήκαμε ότι το παράδειγμα του κ. Καστανίδη, ακολουθούν κάποιοι, στην γενική γραμματεία της κυβερνήσεως. Διαβάζουμε λοιπόν σε δύο (2) αποφάσεις, ότι διετέθησαν 1228,94 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού κουζίνας !!!.

Όμως υπάρχει και συνέχεια. Αφού λοιπόν εξοπλίστηκε πλήρως η κουζίνα τους, σκέφθηκαν ότι μετά το φαγητό, ένας καφές στον κήπο είναι ότι το καλύτερο. Έτσι πλήρωσαν και 669 ευρώ για προμήθεια ειδών κήπου.Βρε παιδιά, εκεί στην γενική γραμματεία της κυβερνήσεως, δεν φτάνει που εξοπλίζετε την κουζίνα, και τον κήπο σας με δικά μας λεφτά, παράλληλα δικαιώνετε τον κ. Πάγκαλο που μας αποκαλεί μ@λ@κες. Στην υγεία των κορόϊδων λοιπόν.

Υστερόγραφο. Όταν αποφασίσετε να φτιάξετε και την κρεββατοκάμαρά σας, ξέρω ένα πολύ καλό κατάστημα, με πολύ συμφέρουσες τιμές. Αν θέλετε ρωτήστε με….

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s