ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ


Ανοιχτή επιστολή προς τους Ευρωπαίους εταίρους στέλνει ο Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) και νομικός Αντώνης Παπαντωνίου.

Διαβάστε την:

« Απευθύνομαι σε σας για να σας προφυλάξω από μια γκάφα στην οποία έχετε υποπέσει και που αφορά τον Οικονομικό Πόλεμο που έχετε κηρύξει και που βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον της Πατρίδας μου με αποτέλεσμα καταστροφικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Θέλω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι στις 5 Μάιου 2010 ξεκινήσατε την κατάκτηση της Ελλάδας με μια Ελληνική Κυβέρνηση που καταπατώντας το Ελληνικό Σύνταγμα υπέγραψε, όπως υπέγραψε, μαζί σας την «Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης» και τα απορρέοντα εξ’ αυτής Μνημόνια κ.λ.π. Συνεπώς, συμβληθήκατε με μία Πραξικοπηματική Κυβέρνηση.

Μετά την συμφωνία της 26ης– 27ης Οκτωβρίου 2011 επιτύχατε τον διορισμό ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας του εκλεκτού σας Κου Παπαδήμου ο οποίος είναι αντισυνταγματικός και άρα Πραξικοπηματικός Πρωθυπουργός!! Συνεπώς, οποιαδήποτε υπογραφή σε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις και εάν υπογράψει αυτή η «Κυβέρνηση» είναι «ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ» και ο Ελληνικός Λαός όταν αποκτήσει την ελευθερία του, και πιστέψτε με ότι δεν θα αργήσει, θα ΑΚΥΡΩΣΕΙ τα πάντα με Συντακτική Πράξη.

Έτσι λοιπόν, θα μπείτε σε μια περιπέτεια από την οποία το αποτέλεσμα θα είναι ότι θα χάσετε τα ΠΑΝΤΑ.

Πέραν τούτου, προτιθέμεθα να ζητήσουμε και πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές που επιφέρατε στον Ελληνικό Λαό με τον Οικονομικό Πόλεμο που μας επιβάλατε και την επελθούσα κατοχή, ανάλογες με αυτές που θα διεκδικήσουμε ουσιαστικά και απόλυτα και που προέρχονται από την Ναζιστική Κατοχή κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα ακόμη να σας επισημάνω το πόσο άπληστοι, κακόβουλοι και εκμεταλλευτές είσαστε συγχρόνως δε και θρασύτατοι δεδομένου ότι:

Ο Κος Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, εκδήλωσε, χωρίς να έχει τύψεις, ότι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν «ότι κάποια ημέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε».

Συγκεκριμένα ο ανώτερος κύριος Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και Πρόεδρος του EUROGROUP, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Νέα Υόρκη την 10-10-2010 δήλωσε ότι:

«Η Ελληνική κρίση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπισή της τώρα, έπρεπε να είχε αντιμετωπισθεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες. Ήταν φανερό ότι κάποια ημέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος και ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι συζητούσαμε οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλωντ Τρισέ, η Επιτροπή (Ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές, γι’ αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε Ελληνική κρίση», είπε και συνέχισε ότι «η Γαλλία και Γερμανία φρόντισαν να αποσιωπήσουν το θέμα γιατί κέρδιζαν τεράστια ποσά από της εξαγωγές τους προς την Ελλάδα». Και το χειρότερο που είπε: «Εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα».

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως, πριν κλείσω θα ήθελα να πω στον Κο Γιούνκερ, τον Κο Τρισέ και τους ομοίους τους ότι δεδομένου πως δεν ήταν ιδιώτες αλλά θεσμικά όργανα υπέπεσαν δια «παραλείψεως» στα εγκλήματα της «απιστίας περί την Υπηρεσίαν», της «απάτης», της «παράβασης καθήκοντος», διότι δεν προστάτευσαν όπως είχαν υποχρέωση τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Eurogroup, λίγο με ενδιαφέρει βέβαια, αλλά και τα δικά μας γιατί, φευ, είμαστε κι εμείς μέλη τους.

Για τον λόγο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση που θα προκύψει από την Απελευθέρωση ελπίζω ότι θα στραφεί Νομικά εναντίον τους στα αρμόδια Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια στην Νέα Υόρκη, επειδή εκεί έγιναν οι δηλώσεις, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, για να ζητήσει την Ποινική καταδίκη παντός υπαιτίου και την χρηματική αποζημίωση για τις ζημίες, λεηλασίες θα έλεγα, που υπέστη ο Ελληνικός Λαός.

Ευχαριστώ για την Προσοχή σας.

Με την δέουσα τιμή,

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)
ΝομικόςΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

http://www.prionokordela.gr

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s