Σαν πρόβατα στην κάλπη και από εκεί κατευθείαν στο… σφαγείο!


Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε από τα κυβερνητικά ΜΜΕ η λαϊκή επανάσταση και η ανατροπή της κυβέρνησης ΠαπαΔήμιου σταμάτησε. Ο λαός είναι ευχαριστημένος με την τραπεζική χούντα, επευφημεί τους υπουργούς της σε κάθε εκδήλωση με αποτέλεσμα να χρειάζονται τουλάχιστον 20 φουσκωτοί για να συγκρατήσουν το ενθουσιασμένο πλήθος, τρέχει με χαρά στις εφορίες να πληρώσει το χαράτσι, είναι…
ευτυχισμένος που έχει βγει στην εφεδρεία κι δεν χρειάζεται πλέον να δουλεύει και λέει πάλι καλά που που είναι πονόψυχοι και δεν μου έκοψαν όλο το μισθό ή τη σύνταξη.

Δεν έχει πλέον το άγχος των εκλογών, που να τρέχει στα κατσάβραχα να ψηφίζει μέσα στο καταχείμωνο, άλλωστε οι εκλεκτοί του θα διορίσουν πάλι κάποιον άλλον από αυτόν που επέλεξε ο ίδιος για πρωθυπουργό, πιθανότατα τραπεζίτη, γιατί αυτοί δεν έχουν ούτε τη βούληση, ούτε το σθένος να σώσουν τη χώρα και δεν έχουν το κύρος να συνομιλούν με τους εταίρους μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Αναμένουν με αγωνία τη δημιουργία του κόμματος των τραπεζιτών για να πάνε πρόβατα στην κάλπη και από εκεί κατευθείαν στο… σφαγείο!

http://greki-gr.blogspot.com

This entry was posted in ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s