ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 1974 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ


Σας παραθέτουμε ένα απόρρητο έγγραφο/ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους γνωστούς Rockefeller για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι…

θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας… Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύειΈχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και……έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.

Κατ’ αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση…

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες «οικείες» για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση… Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).
Ο Μηχανισμός «ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ» δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των «δωρισμένων» χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται «ΦΟΡΟΣ» για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη «λύση» πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά…)
Ο όρος «ΦΟΡΟΣ» στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος «ΦΟΡΟΣ» σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).

Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).

Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.
Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.
«Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″

Τι λέει το κείμενο:
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές «συγκρούσεις» με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)
Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou
Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις «οδηγίες», προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… «σοσιαλιστικού» κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους «κανόνες» που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον «φραστικές παρεκκλίσεις».

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση «η κυβέρνηση του Παπανδρέου», επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το «7 χρόνια μετά» ή συμβαίνει κάτι άλλο…
πηγή εγγράφου: »Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 1974 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

 1. Ο/Η Tαυρος... λέει:

  ολα προσχεδιασμενα για να φτασουμε σε αυτο το σημειο εξαθλιωσης του ελληνικου
  λαου για να στρωσουν το χαλι για τον δρομο της μασονιας της νεας ταξης πραγματων..
  οργανωτης Ο Ανδρεας Γ.παπανδρεου, και εκτελεστης ο Γεωργιος Α.παπανδρεου..

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η Xatzigiannis Pavlos λέει:

  Όλα καλά,

  αλλά τι σχέση έχουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά που δεν τοποθετούνται πολιτικά πουθενά και σε κανέναν, δεν μπορώ να καταλάβω. Οι Μ.τ. Ιεχωβά, που υποτιμητικά αναφέρονται εδώ ως «Ιεχωβάδες» δεν έχουν πολιτική δύναμη, γιατί, απλά δεν ασχολούνται με την πολιτική. Καθόλου!

  Παράδειγμα: την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αμερική φυλάκιζαν τους Μάρτυρες ως «Κομμουνιστές» και στην Ρωσία τους φυλάκιζαν ως «Πράκτορες των Αμερικάνων». Τελικά, αυτοί οι καημένοι δεν υποστήριζαν κανένα καθεστώς. Μάλιστα, το παραπάνω κείμενο που δείχνει το σκοτεινό παρασκήνιο της πολιτικής αποδεικνύει ότι έχουν δίκιο!

  Αν πάντως όντως ο αναφερόμενος παραπάνω είχε κάποια σχέση με τους Μ.τ. Ιεχωβά, τότε το πλέον πιθανό είναι να τον είχαν αποβάλλει από την κοινότητά τους. Δεν είναι κίνημα που ζητά οπαδούς, ούτε λέει «ελάτε όπως είστε». Αντιθέτως, πρέπει να είσαι σωστός για να κουβαλήσεις πάνω σου το όνομα του Θεού.

  (Postmaster: έχεις τα κότσια να δημοσιεύσεις το κείμενό μου; Ή δε σε βολεύει; Για κάθε ερώτησή σου για το αν είναι αλήθεια, παρακάτω είναι το email μου, είμαι στην διάθεσή σου)

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Xatzigiannis Pavlos λέει:

  Αγαπητέ Κ,

  Ευχαριστώ για την φιλαλήθειά σου και είναι ευχάριστο αυτό το γεγονός μέσα στο σκοτάδι που υπάρχει γύρω μας.

  Αν επισκεφτείς μία αίθουσα συναθροίσεων, θα δεις ότι στο πίσω μέρος έχει κάτι κουτιά για συνεισφορές. Αυτές είναι εθελοντικές συνεισφορές που κάνουμε εμείς οι ίδιοι.

  Με αυτές καλύπτονται τα έξοδα λειτουργίας των χώρων λατρείας, οι λιγοστοί αναλογικά εθελοντές πλήρους απασχόλησης που έχουμε σε εγκαταστάσεις για λόγους συντήρησης κτλ και τα έντυπα που διανέμουμε δωρεάν. Όλοι όσοι βλέπετε στο δρόμο ή στις πόρτες σας είναι εθελοντές που έχουν τις δουλειές τους – αν και στην οικονομική κρίση είναι δύσκολο για πολλούς να έχουν μία σταθερή δουλειά-. Για παράδειγμα η δική μου δουλειά έχει να κάνει με καφέ και είχα ένα συνεργείο καθαρισμού.

  Το θέμα είναι ότι ο κάθε χριστιανός ξέρει ότι ο Χριστός ειπε: «‘Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δώστε» (Ματθαίος ι’ 8). Κατά συνέπεια θα ήταν απαράδεκτο για κάθε χριστιανό να είναι μισθωτός κήρυκας του ευαγγελίου. Ο συνονόματος απόστολος, Παύλος είπε στους αρχαίους συντοπίτες μου «Οπωσδήποτε θυμάστε, αδελφοί, τον κόπο και το μόχθο μας. Εργαζόμενοι νύχτα και ημέρα, ώστε να μην προκαλέσουμε δαπανηρή επιβάρυνση σε κανέναν από εσάς, σας κηρύξαμε τα καλά νέα του Θεού.» ( Α’ Θεσσαλονικείς β’ 9 – ΜΝΚ).

  Για πολλούς είναι αδιανόητο να μεταφέρει κάποιος ένα αντιδημοφιλές άγγελμα σε αγνώστους και να εξυβρίζεται από τους μισαλλόδοξους συμπατριώτες του από παιδί, όπως έγινε και με μένα και πολλούς άλλους – και μάλιστα χωρίς να πληρώνεται! Φυσικά, τα πάντα δεν μετρώνται σε χρήμα, αλλά μερικοί μόνο αυτό καταλαβαίνουν. Οπότε είναι φυσικό να αδυνατούν να καταλάβουν και γιατί το κάνουμε αυτό – λένε: «Πρέπει να πληρώνονται οι παλιογιαχωβάδες!»

  Αλλά, θα μου πεις εδώ ο Χριστός ήρθε και μια τον λέγανε αμαρτωλό και μια μέθυσο φαγά….. Τι να πεις. Ο ίδιος είπε ότι «ο μαθητής δεν είναι ανώτερος από τον δάσκαλό του».

  Και τώρα θα μου πει κανείς το εξής: εμένα πόσα θα έπρεπε να με πληρώσουν για να πάω αντί για 16 μήνες φαντάρος, τρία χρόνια στην Λέρο για να καθαρίζω ακαθαρσίες, σκουπιδότοπους να ρίχνω μπετά και να χαμαληκεύω. Και όλα αυτά αφήνοντας πίσω μία ακμάζουσα επιχείρηση συγγενή μου , μη μάρτυρα, που θα κληρονομούσα;

  Να ‘ξερες πόσοι μας λένε «άμα πληρώνεστε να έρθω κι εγώ» και όταν βλέπουν ότι δεν παίζουν φράγκα την κάνουν απογοητευμένοι…. Ειδικά τώρα στην κρίση…. Αλλά, στενή και τεθλιμμένη η οδός, φίλε μου Κ.

  Να είσαι Κ.αλά και να συνεχίζεις να λες αλήθειες και να ξυπνάς κόσμο.

  Μου αρέσει!

 4. Ο/Η Greekx λέει:

  Reblogged this on TheNewsGr.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s