ΞΑΦΝΙΚΑ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»… ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ …


… ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» …. εξατμίστηκε…

Στην ανάρτηση της «Βικιπαίδεια» στα ελληνικά εμφανιζόταν έως και πρόσφατα μέσω της μηχανής αναζήτησης Google, η συγκεκριμένη αναφορά στο ιστορικό της «Εθνικής Τράπεζας». Πολύ απλά, ο «συγγραφέας» είχε φροντίσει ως όφειλε να συμπεριλάβει στην ανάρτησή του όλα τα επίσημα στοιχεία και μεταξύ αυτών τόσο την ίδρυση της «Τράπεζας της Ανατολής» το 1904 όσο και την απορρόφηση της από την «Εθνική» το 1932.

Ως δια μαγείας λοιπόν και μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της μετοχής από την zougla.gr, η ανάρτηση της «Βικιπαίδεια» διαγράφη από το Διαδίκτυο τις νυκτερινές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο για να αντικατασταθεί τελικά από εντελώς άλλη ανάρτηση. Και ώ του θαύματος για άλλη μία φορά,ο «δαίμων» του Διαδικτύου λησμόνησε να αναφερθεί σε δύο σημαντικές ημερομηνίες που καθορίζουν, μεταξύ των άλλων ημερομηνιών, την πλούσια ιστορία του τραπεζικού ιδρύματος. Εκείνες του 1904 και του 1932, έτη ιδρύσεως και συγχωνεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής».

Παρατηρείστε με προσοχή το αποτύπωμα της ανάρτησης «Βικιπαίδεια» της 23ης Σεπτεμβρίου 2011. Οποιαδήποτε πληροφορία έχει σχέση με την «Tράπεζα της Ανατολής» έχει κάνει«φτερά».

Περισσότερα »

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s