LET ME FREE – ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


1458963258963596+55

http://letmefree.gr (το site βρίσκεται υπό κυβερνητική ναζιστική κατοχή)

ENANAΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

http://kritikopoulou.blogspot.gr




https://kapagriniou.wordpress.com/?s=ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


http://letmefree.gr (το site βρίσκεται υπό κυβερνητική κατοχή…)

επαναλειτουργεί στη νεα διεύθυνση:

http://kritikopoulou.blogspot.gr

 

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ενεργήστε Αμεσα.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Α.Π.Α.

____________________

LET ME FREE – ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

5 Responses to LET ME FREE – ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

  1. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

    AΑΑΑ… ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΚΑΤΙΝΑ (μέσα μου εννοώ)….Ρε Φιλενάδα τι έγινε με εκείνη την αγωγή κατά του Πάγκαλου (η οποία δεν μπορούσε να κατατεθεί για λόγους ουσίας!!!) για την οποία ζητούσες να καταθέσει ο καθένας 300 ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό ! που είχες βγάλει στο site σου, εκδικάστηκε και πότε? βγήκε απόφαση?…είδα ότι το σχετικό site στο οποίο την διαφήμιζες έχει κλείσει..τουλάχιστον τώρα που προσπάθησα να το ανοίξω…για τα λοιπά, άστα άλλη φορά.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

    ΣΑΚΚΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !…ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ…Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στην Βουλή Μόνο το διαβιβαστικό ΕΓΓΡΑΦΟ του εισαγγελέα του ΑΠ κι ΟΧΙ η δικογραφία (μήνυηση) (διαβάστηκε χθές στο Κόντρα το διαβιβαστική αυτό του υπουργείου!). Γιατί? Προφανώς διότι κατά άρ.30 ΚΠΔ «Στα πολιτικά εγκλήματα (εσχάτη προδοσία) ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει το δικαίωμα με προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του υπουργικού συμβουλίου να αναβάλει την έναρξη της ποινικής δίωξης ή να αναστείλει την ποινική δίωξη…». Σύντομα όλα στο φώς…θα αποκαλύψουμε τους ΨΕΥΤΕΣ και Απατεώνες του Ελληνικού λαού, που ιεροσυλούν πάνω στο πτώμα της χώρας. Ελέγχεται η γνησιότητα των δημοσιευμένων εγγράφων !!

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η dimitrisantoniou λέει:

    ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Eχω καταθέσει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας με αρ. ΑΒΜ ΙΓ 2012/4140/28-1-2013 στην εισαγγελία Αθηνών εναντίον του Β. Μειμαράκη και όλου του Κοινοβουλίου, για την καθυστέρηση της μήνυσής μου για Εσχάτη Προδοσία. Την μήνυση αυτή θα αντιγράψουν τώρα οι Κρητικοπούλου-Σακκάς (από το blog μου http://www.zoidosia.blogspot.com) όπως έκαναν και με την πρώτη, την οποία είχε ο Σακκάς στα χέρια του (κι ο Κουίκ) από το 2011, όταν τους την έδωσα εμπιστυτικά ιδοχείρως. Και τώρα, το δίδυμο αυτό της εκφυλιστικής παπαγαλίας ανακοινώνουν ότι θα καταθέσουν κι αυτοί μήνυση για κατάχρηση εξουσίς. Έμεσις…είπα να μην γίνω μικροπρεπής αλλά η κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είναι απεχθές και πρόστυχο έγκλημα.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Aris λέει:

      Τελικά εσυ ενδιαφέρεσαι για τους προδότες; η για να μην κανουν ζημια στο κομμα σου;
      Αν ενδιαφερεσαι για τους προδότες γιατι δεν επικοινωνεις να τους κυνηγησετε μαζί παρεα; ετσι θασαι πιο πιστικός για τις προθέσεις σου, αντι να πετας λάσπη στους άλλους…

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε